Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Από την Ψαρούδα-Μπενάκη στην Σακελλαροπούλου: Τα νέα λόγια για αυτά που έρχονται Ακούστε προσεκτικά...


Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας λίγο πριν τις 13:30 πέρασε το κατώφλι του κτιρίου του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, γνωστοποιώντας της ουσιαστικά πως η εθνική αντιπροσωπεία την εξέλεξε για πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Σας ευχαριστώ θερμά για το μήνυμα και τα ευγενικά λόγια. Παρακαλώ να μεταβιβάσετε στη Βουλή τις ευχαριστίες μου και τη διαβεβαίωση ότι έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που αναλαμβάνω.

Σε συνεργασία με τη Βουλή, την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση θα συνεργαστούμε για την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση» ήταν τα πρώτα λόγια της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

«Προσβλέπω σε μια κοινωνία που επουλώνει τα τραύματα του παρελθόντος και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την εκπλήρωση του Συνταγματικού μου ρόλου», συμπλήρωσε η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ τόνισε πως σημαντικό μέλημα πρέπει να είναι η εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, η οικονομική ανάπτυξη και αντιστροφή της φυγής των νέων στο Εξωτερικό.

Το σημείο, όμως, από την ομιλία της που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το εξής:

«Δεν παραγνωρίζω τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο και τις αντίστοιχες προκλήσεις του 21ου αιώνα. Στις οποίες περιλαμβάνονται: η οικονομική κρίση, η κλιματική αλλαγή, η μαζική μετακίνηση πληθυσμών και η συνεπακόλουθη ανθρωπιστική κρίση, η υποχώρηση του Κράτους Δικαίου και οι κάθε είδους ανισότητες και αποκλεισμοί, η αντιμετώπιση των οποίων υπερβαίνει τα όρια των κρατών και απαιτεί διεθνή συνεργασία».

Υποχώρηση του Κράτους Δικαίου έναντι ποιών; Ανεξάρτητων Αρχών;

Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως παλαιότερα η τότε Πρόεδρος της Βουλής, Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, κατά την ανάληψη της τότε Προεδρίας από τον Κ. Παπούλια, με τα λόγια της έδειξε μια «μικρή γεύση» από αυτά που πρόκειται να ζήσουμε: Έλευση ακόμα περισσότερων παράνομων μεταναστών και παγκόσμια λύση (κυβέρνηση), προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υποτιθέμενη περιβαλλοντική κρίση, μαζί με την οικονομική και ό,τι άλλο παρουσιάσουν.

Ας ακούσουμε τα σημερινά αλλά και τα τότε λόγια που ειπώθηκαν, ξανά από γυναίκα, πάλι σε ανάληψη προεδρικού αξιώματος:





ΦΩΤΟ eurokinissi


el.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters