Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Πατριώτισσα από τη Μάνη ισοπεδώνει τους πουθενάδες της Βουλής στον Αυτιά – Τι είπε για το συλλαλητήριο (βίντεο)

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από τον γλύφτη Αυτιά να φρίξετε.

Η Μπιτάκου μιλάει με πάθος για το συλλαλητήριο και ο Κεγκέρογλου παίζει τα χέρια του από τα νεύρα που την ακούει και στο τέλος λέει «Νάταααα… » και κάνει την κίνηση με τα χέρια του να πάρει δρόμο από το πάνελ και να σταματήσει. Τσιφλίκι σου είναι το κανάλι ρε Πασόκε;
Εσείς που ευθύνεστε για την κατάντια αυτής της χώρας μιλάτε και από πάνω και δεν αντέχετε και τον αντίλογο;
Αλλά καλά κάνετε αφού υπάρχουν ντουβάρια ακόμη που σας ψηφίζουν και σας έχουν σε αυτές τις θέσεις. Ουστ κοπρόσκυλα!

Και ο Αυτιάς βάζει τελεία. Τι τελεία ρε; Γιατί δεν την αφήνεις να μιλήσει να τα πει; Απίστευτο κράξιμο από τους χρήστες του διαδικτύου στον τηλεοπτικό σαλιαγκούτα!




https://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters