Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ .

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α ………….. ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ , ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ !
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ; ; ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ .
ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Τ Α Π Α Ν Τ Α !!!
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ .
ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ , ΟΛΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΙΖΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ .

ΣΤΟ Υou Tube ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ .

ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ - ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .

ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ MH ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΤΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ , ΩΡΕΣ - ΜΕΡΕΣ – ΜΗΝΕΣ – ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ , ΣΥΝΕΧΕΙΑ , Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ , ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ .

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΝΩ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΕΣ - ΠΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΡΕΟΣ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΤΑΝΕ .

ΤΩΡΑ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 2050 ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ( ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ) ΟΣΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ! ! !
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ! ! !

ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ , ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΝ .

ΕΓΩ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ , ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ , ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΟΝΗ ΤΗΣ Ε Ε ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΓΗΓΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ . ΕΝΩ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΗΔΗ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ . ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ , Η ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Ι Ζ Ο Ν Τ Α Σ 
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/01/blog-post_959.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters