Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ερντογάν ομολόγησε ότι γνωρίζει πως πλησιάζει το τέλος της Τουρκίας!

Ο Ερντογάν ομολόγησε ότι γνωρίζει πως πλησιάζει το τέλος της Τουρκίας!
Βγήκε να το παίξει «μάγκας» για μια ακόμη φορά. Σούπερ ήρωας σουλτάνος. Αλλά η γλώσσα η λανθάνουσα είπε την αλήθεια. Σε δηλώσεις του, μετά τη βομβιστική επίθεση της Τετάρτης στην Άγκυρα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε: «η χώρα μας δεν θα διαμελιστεί και το κράτος μας δεν θα ανατραπεί». Όταν ένας αρχηγός κράτους βγαίνει και δηλώνει δημόσια κάτι τέτοιο σημαίνει ότι γνωρίζει πως υπάρχει κάποιο σχέδιο διαμελισμού της Τουρκίας και ανατροπής του τουρκικού κράτους.
 
Από ποιους; Ίσως από όλους εκείνους που θεωρούν ότι η Τουρκία παραπλήθυνε και ήρθε η ώρα κάθε εθνότητα που κατοικεί εντός των συνόρων της να φτιάξει το κράτος της.
 
Ίσως και από κάποιους άλλους που δεν «πάνε» αλαζονικά ισλαμιστικά τυπάκια που απειλούν τον πλανήτη και παριστάνουν τους σουλτάνους και την υπερδύναμη.
Ίσως απλά γιατί μέσα στην αμερικανική αυτοκρατορία δεν μπορείς να παριστάνεις και εσύ την αυτοκρατορία.
 
Στις δηλώσεις του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το αιματηρό περιστατικό με το παγιδευμένο αυτοκίνητο στην Αγκυρα, είπε:
«Θα συνεχίσουμε καθημερινά με περισσότερη αποφασιστικότητα τη μάχη μας εναντίον των πιονιών που πραγματοποιούν τις δίχως ανθρώπινο και ηθικό όριο επιθέσεις αυτές και των δυνάμεων που βρίσκονται από πίσω», τόνισε.
[σ.σ. κάποιους υποψιάζεται ότι βρίσκονται πίσω από το τέλος της Τουρκίας αλλά ούτε ο ίδιος είναι σίγουρος ποιοι… Μπερδεύεται…].
 
«Θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι η Τουρκία δεν θα διστάσει να κάνει χρήση του δικαιώματος της αυτοάμυνας, ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε θέση ή οποιαδήποτε περίσταση», υπογράμμισε ο Τούρκος πρόεδρος και κατέληξε:
«Θα αντιληφθούν ότι γελιούνται όσοι νομίζουν ότι μπορούν να απομακρύνουν τη χώρα μας και το έθνος μας από τους στόχους τους, χρησιμοποιώντας τις τρομοκρατικές οργανώσεις.
 
Κάθε νεκρός μας είναι ένα τεκμήριο για το ότι τα εδάφη αυτά θα είναι η αιώνια πατρίδα μας, η σημαία μας θα υψώνεται πάντα, το εζάνι μας δεν θα σιγήσει, η χώρα μας δεν θα διαμελιστεί και το κράτος μας δεν θα ανατραπεί».
 
http://www.tribune.gr/world/news/article/216074/o-erntogan-omologise-oti-gnorizi-pos-plisiazi-telos-tis-tourkias.html
http://greeknation.blogspot.gr/2016/02/blog-post_672.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters