Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ακυρώθηκε η σύνοδος 11 χωρών για το Προσφυγικό μετά την επίθεση στην Αγκυρα

ΑΓΚΥΡΑ, ΕΚΡΗΞΗ
Η συνάντηση που προβλεπόταν να λάβει χώρα σήμερα Πέμπτη στις Βρυξέλλες ανάμεσα σε εκπροσώπους 11 χωρών μελών της ΕΕ, οι οποίες δηλώνουν ότι θα υποδεχθούν «εθελοντικά» περισσότερους πρόσφυγες από την Τουρκία, ακυρώθηκε μετά την πολυαίμακτη επίθεση στην Αγκυρα ψες, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο συγκλίνουσες διπλωματικές πηγές. 
 
Μετά την επίθεση εναντίον οχημάτων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην οποία βρήκαν τον θάνατο τουλάχιστον 28 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες άλλοι η συνάντηση αυτή στις Βρυξέλλες, που είχε οργανώσει η Αυστρία, ακυρώθηκε, σύμφωνα με τις δηλώσεις των διπλωματών που επικαλείται το πρακτορείο. 
 
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, στον οποίο εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια και την συμπαράσταση της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού προς τον λαό της Τουρκίας για το τρομοκρατικό χτύπημα στην “Αγκυρα. 
 Εξάλλου, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο ΓΓ της Προεδρίας πρέσβης Γ. Γεννηματάς επικοινώνησε ψες στις 11:00 με τον πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα και του ζήτησε να μεταβιβάσει, εκ μέρους του ελληνικού λαού, στον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν την απερίφραστη καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας στην Αγκυρα, καθώς επίσης και τα θερμά του συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων και στον τουρκικό λαό.
- See more at: http://ikypros.com/?p=154225#sthash.ClGtdiwP.dpuf
 
http://greeknation.blogspot.gr/2016/02/11_74.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters