Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ---- ---ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡ. ΑΥΦΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΛΠ

ΘΕΜΑ:

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

1ΟΝ  Άμεση υποστήριξη και επανασύσταση στο 100% της πολεμικής βιομηχανίας όπως, Ε.Β.Ο ελληνική βιομηχανία όπλων, ΕΛΒΟ ελληνική βιομηχανία οχημάτων, Ε.Α.Β ελληνική αεροπορική βιομηχανία, για την αυτονομία και αυτάρκεια των ένοπλων δυνάμεων της χώρας.

2ον Άμεση επαναλειτουργία των  ελληνικών κέντρων σποροπαραγωγής, της ελληνικής λιπασματοβιομηχανίας, της φαρμακοβιομηχανίας, του κέντρου γενετικής   βελτίωσης της κτηνοτροφίας και των ελληνικών βιομηχανιών που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα με σκοπό την μείωση του κόστους και αύξηση της πρωτογενούς παραγωγής.

3ον μηδενική φορολογία στην αγροτική παραγωγή για τα επόμενα δύο χρόνια με σκοπό την ανάκαμψη του αγροτικού πληθυσμού.

4ον μηδενικό ΦΠΑ στα πρωτογενή προϊόντα και σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που σχετίζονται με την επιβίωση του πληθυσμού.

5ον κατάργηση των δασμών σε όλα τα αγροτικά  μηχανήματα  και αγροτικά προϊόντα εισαγωγής για την μείωση του κόστους παραγωγής μέσω τού κεφαλαίου.

6ον αυτονομία του ΟΓΑ κατάργηση του προτεινόμενου ασφαλιστικού που προωθείτε για όλους τους οικονομικούς κλάδους και κατάργηση όλων των αγροτικών και κτηνοτροφικών  δανείων, η περίοδο χάριτος μέχρι ανακάμψεως της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής.

7ον κατάργηση της διατάξεως προκαταβολής ΦΠΑ 100% του επόμενου χρόνου επί αβέβαιου προσεχούς κύκλου των επιχειρήσεων και λοιπόν, ειδικώς του πρωτογενή τομέα ο οποίος βάλετε και από κλιματολογικές συνθήκες.

8ον τελικό άθροισμα άμεσης και έμμεσης φορολογίας 10% για όλους τους κλάδους της οικονομίας.

9ον  μηδενικούς φόρους στον πρωτογενή τομέα εν όσο αφορά την ενέργεια.

10ον κατάργηση του Αγγλικού δικαίου και επαναφορά του αστικού δικαίου με επανεκπαίδευση των δικαστικών στο αστικό δίκαιο.

11ον  κατάργηση των αποφάσεων του ΚΥ.Σ.Ε.Α Μάρτιος 2013 με επανασύσταση του Α και Β σώματος στρατού για την κάλυψη και ασφάλεια των δυτικών  συνόρων και γενικά της Βορείου Ελλάδος και ήτοι της περιουσίας του πρωτογενή τομέα και των υπολοίπων κλάδων με  Άμεση αποσύνδεση και υπαγωγή στο  ΓΕΕΘΑ των ταξιαρχιών και μεραρχιών της Ελλάδος που έχουνε υπαχθεί στο στρατηγείο ΝΑΤΟ Θεσσαλονίκης.


12ον απαιτούμε άμεσο τριπλασιασμό των μισθών των αξιωματικών των ένοπλων δυνάμεων και του αστυνομικού σώματος με επαναφορά του βαρύ οπλισμού της ΕΛ.ΑΣ διότι στην κατάσταση την οποία έχουν περιέλθει αδυνατούν να υπερασπιστούν την ασφάλεια μας και ειδικός στην βόρεια
Ελλάδα., και τετραπλασιασμό των μισθών των Ελλήνων πιλότων της πολεμικής αεροπορίας και διασφάλιση των οικογενειών τους σε περίπτωση απώλειας.

13ον επανασύσταση της εθνοφυλακής με οπλισμό νέας τεχνολογίας και εκπαίδευση όλων των πολιτών στον παρόν ρόλο.

14ον λογιστικό έλεγχο του χρέους για όλα τα ληφθέντα δάνεια της μεταπολιτεύσεως. Έλεγχος καταστάσεως των δανείων από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας και ειδικός από το ελεγκτικό οικονομικό συνέδριο της χώρας ως ανώτατο οικονομικό δικαστήριο.

15ον έλεγχος του ΑΕΠ από το 2000, και   τιμωρία των υπευθύνων για την παραποίηση του,  σύμφωνα με τα άρθρα του συντάγματος περί εσχάτης προδοσίας.

16ον επιστροφή των χρημάτων που εκλάπησαν από τους Έλληνες με την δόλια μέθοδο του  χρηματιστηρίου, ειδικά των ασφαλιστικών ταμείων και την τιμωρία των υπευθύνων.

17ον εθνικοποίηση των τραπεζών, η επιστροφή των 233 δις που εισέπραξαν δια την ανακεφαλοποίηση.

18ον έλεγχος των τραπεζών περί παράβαση των νόμων του αστικού κώδικα, άρθρων
178 και 200 που αφορά τα χρηστά ήθη και την συναλλακτική  των ηθών.

19ον       Τιμωρία όλων των υπευθύνων πολιτικών για παράβαση των νόμων 178 και 200 του αστικού κώδικα για τα προεκλογικά  τους ψεύδη, εκμεταλλευόμενη την άγνοια του Έλληνα πολίτη.

20ον  επαναφορά των συντάξεων σε επίπεδα υγιούς  επιβίωσης των συνταξιούχων  αντάξια των εργαζομένων.

21ον αξιοποίηση του ορυκτού και θαλάσσιου πλούτου σε εθνικό επίπεδο.


22ον άμεση επανασύσταση του συστήματος υγείας και τριπλασιασμό μισθού των  ιατρών  δια την βελτίωση εξυπηρέτησης των Ελλήνων ασθενών.

23ον άμεση επανασύσταση της παιδείας με σκοπό την πνευματική αναβάθμιση των Ελλήνων  και αλλαγή στον τρόπο διδαχής των αρχαίων ελληνικών,

24ον κίνητρα για επιστροφή των ελληνικών επιχειρήσεων.

25ον χρήση όλων των ελληνικών εφευρέσεων που αφορούν την ενίσχυση του έθνους και την αυτονομία του.

26ον κατάργηση των νομαρχιών και η μετατροπή τους σε τοπικά πανεπιστήμια με γενική απασχόληση στην έρευνα και την αξιοποίηση όλων των επαγγελμάτων του νομού με σκοπό την μόρφωση του κάθε επαγγελματία κατά επιλογή του πολίτη ώστε να τον καθιστά αυτόνομο και αυτάρκη.

27ον Έλεγχος των εκλογικών αποτελεσμάτων από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας για αποφυγή παραποίησης των.


Σε τυχών περίπτωση που δεν συναινέσετε στα παραπάνω αιτήματα θα αναγκαστούμε να προβούμε σε άμεση ενημέρωση σε όλα τα συμβούλια πρωτοδικών της χώρας, τους αστυνομικούς διευθυντές και λοιπά όργανα τα οποία είναι υπεύθυνα για την προστασία του συντάγματος και ήτοι του έθνους, διότι μας οδηγείτε στην υλοποίησης από εμάς του άρθρου του 120 του συντάγματος με ταυτόχρονη δημιουργία αγροτικού φορέως με δυνατότητα  προσέγγισης και των υπολοίπων οικονομικών κλάδων  του έθνους με μοναδικό σκοπό την προστασία του.

ΥΓ.
Προτάθηκε από αγρότες στον πρόεδρο της πρωτοβουλίας ( συντονιστική βορείου Ελλάδος) με πρόεδρο τον κύριο Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου μετά την λήξη της συνεδρίασης προς αποφυγή διάσπασης του ενωτικού κλίματος με σκοπό να μελετηθεί και να το θέσουν την επομένη στην Νίκαια.  Από πληροφορίες τα μέλη της πανελλήνιας συντονιστικής δεν επέτρεπαν προτάσεις πλην του ασφαλιστικού, φορολογικού, και κόστους παραγωγής.



--------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ . ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΡ. ΑΥΦΑΝΤΗ : http://ethnegersia.gr/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%82/

ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ:


Απαντησεις.

Όλα αυτά θα ήταν εφικτά σε ένα κράτος που έχει ανοδική πορεία και όχι καθοδική, και ειδικά με αυτήν την πορεία που έχουν δρομολογήσει για την Ελλάδα, δηλαδή σε μια κοινωνία που λειτουργούν όλα τέλεια και δεν έχει τα προβλήματα αυτά τα οποία γνωρίζουμε
 Ο πρωτογενής τομέας κατείχε το 17.5 % του ΑΕΠ και σήμερα κατέχει μόνο 3.5 %.
Αυτό σημαίνει μείωση του τζίρου των αγροτών κατά 80% και αυτή η πτώση προήλθε με δόλιες μακροχρόνιες μεθόδους. Φαντάσου μια χώρα που ο πραγματικός αγροτικός πληθυσμός ανέρχεται στο 10% που σήμερα αναλογεί στο 35% των εργαζόμενων όλων των τάξεων , παραγωγικών και μη και κατέχει μόνο το 3.5% του ΑΕΠ  το υπόλοιπο 65% που είναι δημόσιοι υπάλληλοι, εργάτες και κάποιοι έμποροι τι προσφέρουν στο ΑΕΠ;
 Αν δεν ανατραπεί άμεσα η πορεία που έχουν χαράξει δεν πρόκειται τίποτα από όλα τα παραπάνω να βοηθήσει τον αγροτικό πληθυσμό. Νομίζω πως η πρώτη παράγραφος έρχεται σε αντίθεση με την τέταρτη διότι ενώ στην πρώτη δίνει λύση για τα απλήρωτα τιμολόγια στην τέταρτη ζητάει να φύγουν οι μεσάζοντες και ήτοι οι έμποροι που ζητά να διώκονται στην πρώτη παράγραφο.

Είναι εύκολη η εφαρμογή της πρώτης παραγράφου αλλά δεν λύνει το πρόβλημα του αγροτικού πληθυσμού, παρά μόνον στα απλήρωτα τιμολόγια. Το ζητούμενο είναι το χαμηλό κόστος το οποίο έρχεται
1ον) με την αύξηση της ποιοτικής παραγωγής
2ον) με την μείωση των δασμών στο αγροτικό κεφάλαιο, όπου ο έλληνας τα πληρώνει 70% παραπάνω
3ον) η διάθεση των προϊόντων του, κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί από  κεντρικά δημοπρατήρια σε κάθε νομό, όπου αποκλείετε άμεσα και η τέταρτη παράγραφος.
4ον) τιμή στα προϊόντα του ανάλογα με το κόστος παραγωγής και το κεφάλαιο που χρησιμοποιεί,
5ον) αναπροσαρμογή των τιμών ανάλογα με τα επιτόκια και το κόστος παραγωγής κάθε χρόνο σε συνεννόηση με τις καταναλωτικές οργανώσεις
 6ον) κίνητρα για παραγωγή αυτάρκειας στο εσωτερικό της χώρας  και
7ον ) ελληνική σποροπαραγωγή σε πολλαπλασιαστικό υλικό, λίπανση, φάρμακα, και αυτονομία στην ενέργεια. Διότι ελέγχουν την παραγωγή μέσα από τους σπόρους, τα φάρμακα , και την λίπανση με αποτέλεσμα το ασύμφορο της καλλιέργειας.
Συμπέρασμα θα είναι ανώφελο να πληρώνετε ο παραγωγός τα τιμολόγια του όταν δεν θα λειτουργεί με σκοπό την αύξηση του κέρδους π.χ. όταν μια αγροτική επιχείρηση είναι μείον στο τέλος της χρονιάς και αν αυτό συνεχίζετε  οδηγείτε σε κλείσιμο άσχετα με το αν εισπράττει 80% από το κεφάλαιο που έβαλε.

Δεν είναι δυνατόν να εφαρμοσθεί άμεσα η ( β ) πρόταση διότι πρέπει να προϋπάρξει η ανάλογη παιδεία που σημαίνει, 1ον αναβάθμιση του πνευματικού επιπέδου των αγροτών ώστε να λειτουργούν προς όφελος του κοινωνικού και του αγροτικού συνόλου,  ταυτόχρονη συνεταιριστικοί αγωγή ώστε να μπορούν όλοι όσοι αναλαμβάνουν την ηγεσία του συνεταιρισμού να είναι σε θέση να βαθμολογήσουν την πορεία του προηγούμενου έτους και να βελτιώνουν την επερχόμενη περίοδο και 3ον μόρφωση στο αντικείμενο ώστε να μπορεί να είναι ποιοτικός στην παραγωγή με σκοπό την δική του επιβίωση και την προστασία της δημόσιας υγείας μέσα από τα προϊόντα που παράγει.
Δηλαδή θα έπρεπε ήδη να λειτουργούσαν κέντρα εκπαίδευσης των αγροτών  για την μόρφωσή τους στο αντικείμενο.

 Συμφωνώ με την Τρίτη παράγραφο αν υπάρχουν και όπου υπάρχουν ακαλλιέργητες εκτάσεις να δοθούν προς εκμετάλλευση με σκοπό την μείωση της ανεργίας και την αυτονομία της χώρας σε πρωτογενή προϊόντα.

Γενικότερα. Στην κατάσταση που είναι σήμερα ο αγροτικός κόσμος και οι υπόλοιποι οικονομικοί κλάδοι θα έπρεπε να προταθεί ένα σχέδιο με συγκεκριμένο στόχο που θα αφορά όλη την χώρα, απλά χρησιμοποιώντας την μεγαλύτερη εργατική δύναμη για την επίτευξη του. Δεν είναι δυνατόν η συγκεκριμένη πρόταση να λύση προβλήματα που υπάρχουν πλην ελαχίστων.
Απλά έπρεπε να γίνουν προτάσεις που αφορούν όλο τον ελληνισμό και όχι μόνον τον αγροτικό κλάδο, ειδικά τώρα που όλοι συμπαραστέκονται στον αγροτικό αγώνα. Δηλαδή μια πανελλήνια εθνεγερσία με πρωτοπόρο τον αγροτικό κλάδο και την προώθηση του εντός βουλής για να ξεβρομίσει η χώρα.
Ειδάλλως ζητάμε από αυτόν που μας οδήγησε από το 17% στο 3.5% του ΑΕΠ  να μας λύση το πρόβλημα και ήτοι ζητάμε να μας χειρουργήσει αυτός που μας οδήγησε στο χειρουργικό τραπέζι.
Ο νοών νοήτο.


Χρήστος Βασιλείαδης. http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/ 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/02/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters