Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. Γιατί πρέπει να δώσουμε σε όλους ένα βασικό εισόδημα. Rutger Bregman TEDx Μάαστριχτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η ομιλία δόθηκε σε μια τοπική εκδήλωση TEDx, που δημιουργήθηκε ανεξάρτητα από τα Συνέδρια TED. 
Ο Rutger Bregman (1988) σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης και στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες. 

Τον Σεπτέμβριο του 2013, ο Bregman εντάχθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα δημοσιογραφίας «De Correspondent». 
Το άρθρο του για το βασικό εισόδημα προτάθηκε για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Τύπου και στη συνέχεια δημοσιεύθηκε επίσης από την αμερικανική εφημερίδα The Washington Post. 
Τον Σεπτέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε το νεότερο βιβλίο του «Gratis geld voor iedereen», το οποίο κυκλοφόρησε το «En nog vijf grote ideeën die de wereld kunnen veranderen».


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ (14), ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters