Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Ο Χατζηνικολάου καταγγέλλει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε το Alter!

Δριμεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου άσκησε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο παρουσιαστής ούτε λίγο ούτε πολύ κατήγγειλε πως υπεύθυνος για το λουκέτο στο Alter είναι ο τέως πρωθυπουργός. Με πλήρη συναίσθηση των όσων προσεχτικά διατύπωσε, υποστήριξε πως ο Γιώργος Παπανδρέου ενοχλούνταν έντονα από την κριτική που το κανάλι του Μπουρναζίου ασκούσε στο ΠΑΣΟΚ και τον ίδιο προσωπικά αλλά και λόγω του γεγονότος ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού έρχονταν συχνά πρώτο σε τηλεθέαση.

«Ο Παπανδρέου έκλεισε το κανάλι... H απόφαση να κλείσει το Alter ήταν πολιτική, δεν χρωστούσε περισσότερα από άλλα ιδιωτικά κανάλια» ανέφερε στον ραδιοφωνικό αέρα ο έμπειρος δημοσιογράφος.
Την ίδια τακτική των «βαριών» καταγγελιών ακολούθησε όμως και ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς, φωτογράφησε μέσω της εκπομπής του τον τραπεζίτη Προβόπουλο ως υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση του σταθμού του Μπουρναζίου.
«Γνωστός πολιτικός, δοσίλογος και πράκτορας πήγε τρεις φορές σε μεγάλο τραπεζίτη των Αθηνών, η τράπεζα του οποίου είχε δώσει δάνεια στο Alter του Κουρή και απαίτησε να αλλάξει η αντιπολιτευτική στο ΠΑΣΟΚ γραμμή του καναλιού», δήλωσε ο Τράγκας.
 newpost
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/04/alter.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters