Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ιστορίες μιας Cabal Σκιώδους κυβέρνησης κλεφτών, παγκόσμιοι εγκληματίες και ιστορία της προδοσίας


Βασίλειος Σωτήρας ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 750.000 ΜΕΤΡΙΚΟΎΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ;
Αλλά ποιός ήταν ο Χίτλερ;
BushFamilyTree_550x556
Our Last Stand | Report #3: Stories of Our Cabal Shadow Government Thieves, Global Criminals and a Tale of Treason 
Έχουμε πληροφορηθεί ότι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, η «Ομάδα των Πέντε» δημιουργήθηκε για να σχηματίσουν τη σκιώδη κυβέρνηση που υπάρχει και ευδοκιμεί σήμερα. Τα ονόματα έχουν ως εξής:  
  • Τζορτζ Μπους, ο πρεσβύτερος
  • Υποστράτηγος Edward Lansdale
  • William Colby
  • Roberto Ferrera
  • Richard Armitage
Το κοινό νήμα για όλα αυτά είναι η CIA (πρώην OSS) και ως εκ τούτου η προέλευση του τέταρτου Ράιχ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η χρηματοδότηση αυτού του εγχειρήματος πιστεύεται ότι έχει παρασχεθεί από δύο βασιλιάδες της Σαουδικής Αραβίας, τον Faisal και τον βασιλιά Φαχντ. Επιπρόσθετα, το όνομα μαφιόζου «Τυχερός Λουτσιάνο» έχει αναφερθεί ως πηγή χρηματοδότησης για τη σκιώδη κυβέρνηση.
DarkLegacy

Ερωτήσεις αφθονούν από αυτό το μικρό κομμάτι των πληροφοριών, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, τα ακόλουθα: 
  • Γιατί η Federal Reserve διέπραξε απάτη σε τόσο μεγάλης κλίμακας και για ποιον;
  • Τι ήταν τόσο σημαντικό γι” αυτή τη συγκεκριμένη μεταβίβαση που η Federal Reserve, υποκριτική και συνωμοσία με Φιλιππίνων ποινικές Wilfredo Saurin, ακούσια τις 750.000 μετρικούς τόνους χρυσού, όπως HSB / RBS / JPM αρχεία Συμμόρφωσης που Yohanne Riyadi δεν κατείχε στην πρώτη θέση να «legitimatize» τη συναλλαγή; Στην πραγματικότητα, 3 ξεχωριστές απόσταση μεταξύ τους πραγματοποιήθηκαν μεταφορές, $ 5T κάθε να «δημιουργήσουν» χρήματα για να αποφευχθεί η κατάρρευση της αγοράς των ΗΠΑ. Όλα καλύπτονται και επιμελώς αγνοηθεί από gutless Ρυθμιστικών και Πολιτικών Αρχηγών που πρέπει να Άνθρωπο Up! Θα Εξαπάτησε και νομιμοποίηση 15 τρισεκατομμύρια δολάρια και έκρυψε το έγκλημά τους. Άσχημα!
  • Black eagle ops funding
  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ…Our Last Stand | Report #3: Stories of Our Cabal Shadow Government Thieves, Global Criminals and a Tale of Treason 

…………………………………………………………………………………………
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ!…
Φωτογραφικά ντοκουμέντα: Μιχαλολιάκος και Παππάς με τη σβάστικα και το σήμα των SS

http://alfeiospotamos.gr/?p=7652

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters