Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

End National debt ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;

Πολλά έχουν ειπωθεί άλλα τόσα γραφτεί πολλά βίντεο αυθεντικά άλλα πειραγμένα.

Ο κόσμος έχει μπερδευτεί γιατί σε αυτή την εποχή το ψέμα και η αλήθεια έχουν γίνει οι καλύτεροι συνεργάτες .

Η λύση: βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει π.χ σας πουλάνε φωτοβολταϊκά για την ταράτσα και σας δανείζουν για 20 χρόνια θα έχετε κέρδος λένε ,στην έρημο Ζαχάρα της Αφρικής έχει 12 ώρες την ημέρα 50 βαθμούς κελσίου κανένας έξυπνος δεν...
πήγε να επενδύσει σε μια έκταση μεγαλύτερη από την Ευρώπη με 365 μέρες ήλιο;

Ο κύριος Σώρρας λοιπόν βρίσκετε έξω δεν είναι φυλακή και δεν το κυνηγά το F.B.A. βγαίνει σε εκπομπές στην tv στο ράδιο δεν πήγε κανείς να το συλλάβει άμα θέλετε κάντε μια δοκιμή πηγαίνετε σε ένα κανάλι με πλαστά φωτοτυπημένα ομολόγα με υπογραφή του υπουργού οικονομικών το Η.Π.Α. η με πλαστά εξώδικα προς αξιωματούχους κυβέρνησης η με πλαστές προσκλήσεις από αρχηγούς κρατών και περιμένετε αν θα έρθουν να σας συλλάβουν ,έχω την εντύπωση ότι δεν θα προλάβετε να μπείτε στο κανάλι.

Επειδή πρέπει επιτέλους πρέπει να σοβαρευτούμε σε αυτή τη χώρα βγείτε να πείτε στον Ελληνικό Λαό τη συμβαίνει, πρώτα οι μεγάλοι δημοσιογράφοι που κάνετε την πάπια και έπειτα οι πολίτικοι που χάνετε τζιπάκια και έγραφα λες και είναι σημειώσεις για ψώνια από τον μπακάλη.

Οι κατηγορίες που κυκλοφορούν για το κύριο Σώρρα δεν έχουν καμία απόδειξη με χαρτιά νόμιμα από όσα έχουν παρουσιαστεί και ο ίδιος έχει βγάλει δεκάδες νόμιμα έγραφα που αποδεικνύουν ότι λέει αλήθεια

Αν είναι ψέματα μιλήστε στο Ελληνικό Λαό είναι εκατομμύρια αυτοί που ενδιαφέρονται μην περνάτε το θέμα στα ψιλά γράμματα ιδικά αυτοί που έχετε μεγάλο βήμα προς το κόσμο ο κόσμος δικαιούται να μάθει.

600 δις δεν είναι αστείο θέμα όταν η χώρα αυτοκτονεί και πεινάει τελειώνετε με αυτό το θέμα.

Έλλην πολίτης 

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/end-national-debt.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters