Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αρχή έγινε με τη Φλώρινα Σχολεία κλείνουν στη Βόρεια Ελλάδα λόγω πετρελαίου θέρμανσης

Αθήνα: Και άλλα σχολεία, πέρα από αυτά της Φλώρινας, αναμένεται να κλείσουν τις ερχόμενες ημέρες στη Βόρεια Ελλάδα λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης. Τη δυσάρεστη αυτή βεβαιότητα διατύπωσαν δήμαρχοι της Βόρειας Ελλάδας κατά την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται η Καστοριά, τα Γρεβενά, η Έδεσσα και άλλες περιοχές, όπου η θερμοκρασία έχει πέσει πολύ κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου. Έσχατη λύση που απομένει για τους δημάρχους, όπως οι ίδιοι έλεγαν, είναι οι ξυλόσομπες.Το αίτημα της ΚΕΔΕ -αλλά και πολλών δημάρχων μεμονωμένα- προς το υπουργείο Οικονομικών, να επιστρέφεται ο φόρος πετρελαίου για τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, παρέμεινε αναπάντητο. Σημειώνεται ότι πέρα από την εξίσωση των τιμών πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, η χρηματοδότηση για τη λειτουργία των σχολείων και την κάλυψη των αναγκών τους είναι μειωμένη κατά 50% σε σχέση με το 2010.


Έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Κατά την έκτακτη συνεδρίασή της η ΚΕΔΕ τη σύγκληση έκτακτου συνεδρίου στις αρχές Δεκεμβρίου, διαφωνώντας πλήρως με τις προβλέψεις του κρατικού προϋπολογισμού και του Μεσοπρόθεσμου.
Στο ψήφισμά της η ΚΕΔΕ τονίζει ότι «τα νέα μέτρα και οι περικοπές οδηγούν τους δήμους με μαθηματική ακρίβεια σε στάση πληρωμών, σε αδυναμία λειτουργίας των υπηρεσιών τους και κατ' επέκταση σε κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, που μέχρι σήμερα επιβιώνει και λειτουργεί αποκλειστικά μέσω των κοινωνικών δόμων των δήμων και εντέλει σε κατάρρευση του ίδιου του θεσμού».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


http://www.gataros.net/2012/11/blog-post_2166.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters