Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ο ΕΛΛΗΝ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, O ΠΟΥΤΙΝ KI O JARED KUSHNER (GEO THEO)

Τραγική ειρωνία. Ευχή και κατάρα για αυτόν τον ευλογημένο, ανεμοδαρμένο κι αδικημένο τόπο. Από αρχαιοτάτων χρόνων οδηγούμεθα δια πυρός και δια σιδήρου, στην νεκραναστάσιμη μεγαλειώδη πορεία του γένους μας. Λίγο πριν την αυγή ως γνωστόν έρχεται το πιο βαθύ σκοτάδι. 
Έχουμε την ατυχία, τις τύχες του γειτονικού εχθρού να τις διαφεντεύει ένας πραγματικός ηγέτης. Και μάλιστα Έλλην γενίτσαρος. Φορέας του τιμημένου Ελληνικού dnaΑντιθέτως εμείς διοικούμαστε από κάτι περίεργους χυμαλαίους  τύπους με…. σακίδια στην πλάτη, κανό, μαγιό και ποδήλατα. Βλέπε ΓΑΠ, Άξελ Τσίπρα και.. Μητσοτάκη εκ του Μωυσέως.
Κάτι υπαλληλίσκους εκ του γνωστού διεθνούς τραπεζοκρατικού κατεστημένου ορμώμενους, για τους οποίους δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους.. Η΄ μάλλον ξέρουμε. Από τους γνωστούς άγνωστους παγκόσμιους δαίμονες, εχθρούς Του Υιού του Ανθρώπου, που κατατρέχουν την ανθρωπότητα. Τουλάχιστον ο τωρινός υποτίθεται ότι είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, εν αντιθέσει με τον προηγούμενο που δήλωνε κι ευθαρσώς ως άθεος. 
Ο Κούλης της Ντόρας με το σακίδιο της ντόρας. Έλεος πια. Ευλογημένε Λαέ πόσα θα αντέξεις ακόμα; 
Οι και με την βούλα πλέον κολλητοί Ερντογάν και Πούτιν είναι αναμφισβήτητα ηγέτες. Δεν είναι υπάλληλοι, δεν είναι αχυράνθρωποι, ούτε μαριονέτες.  
Οι «δικοί» μας εδώ κάθε άλλο παρά δικοί μας είναι. Αγνώστου ταυτότητας στην κυριολεξία κι έλεγχος dna δεν προβλέπεται. Βλέπετε ξαφνικά όλα στην οικονομία ως δια μαγείας διορθώνονται. Άρση των capital controls κτλ. Ακόμα κι ένας ηλίθιος αντιλαμβάνεται ότι όλα μα όλα είναι τεχνητά, είναι φτιαχτά, είναι μαγική εικόνα στην κυριολεξία, εκβαλλόμενη κατευθείαν από το σατανικό matrix των κοσμοκρατόρων.  
Τον πρώτο εγκάθετο μας τον «επέβαλαν» δια μέσου της προπαγάνδας τους, για να μας πουλήσει την ένδοξη Μακεδονία του Έλληνος Βασιλέως Αλέξανδρου στους ανύπαρκτους. Τον δε τωρινό για να μας επιβάλει τον πλήρη ηλεκτρονικό έλεγχο, της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και των ταυτοτήτων του σατανικού και δουλοπρεπούς προς τους εβραίους τραπεζοκράτορες666. Ο μελλοντικός τελικός σκοπός τους είναι ασφαλώς ο διαμελισμός και η σμίκρυνση της Ελλάδος κι η ισοπέδωση του Ελληνικού έθνους. Δεν μας πάνε οι βάρβαροι δόλιοι κοσμοκράτορες, διότι είναι μικρούληδες ενώ εμείς μεγάλοι έναντι Του Θεού.  
Ήμασταν ανέκαθεν και εξακολουθούμε να είμαστε, σε πείσμα των γραικύλων, φορείς ανυπέρβλητου πολιτισμού, μεγαλείου, αρετής, μέτρου κι ηρωισμού. Τουτέστιν ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΙ. Αυτό λόγω φύσης, θέσης και κοσμικής ισχύος δεν το ανέχονται, ώστε εδώ και δεκαετίες να καταστρώσουν κι εφαρμόσουν σχέδιο τελικής εξόντωσης μας.  
Είναι όμως έτσι; 
Σε μια πρώτη αποτίμηση ναι. 
Όμως έχουν οι ανθρωπίσκοι τα σχέδια τους, αλλά έχει κι Ο Άγιος Τριαδικός Θεός τα δικά του. 
Ο Μεγαλοδύναμος θα χαρίσει στην Ελλάδα τον ηγέτη που της αξίζει. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και κατά Θεία Πρόνοια θα φανεί ο ευλογημένος από Το Άγιο Πνεύμα και ταπεινός εκ πενίας φίλος Του Θεού, με την μεγάλη καρδιά και την ατσάλινη πυγμή. Για αυτό να είστε απολύτως σίγουροι. 
Ο businessman κ. Πούτιν αποδείχθηκε κοσμικότατος κι ουχί πνευματικός, ως θρήσκος υποτίθεται και ένθερμος Χριστιανός Ορθόδοξος, όπως ήθελε την δημόσια εικόνα του να περάσει. Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος δουλειές κάνει μαζί με τον φίλο του τον Ερντογάν, να πουλήσει θέλει, εκπρόσωπος του ρωσικού ολιγαρχικού συστήματος εξουσίας είναι. Ικανότατος βεβαίως και χαρισματικός όσον αφορά τα κοσμικά του καθήκοντα και την προώθηση των συμφερόντων της χώρας του, αλλά ως εκεί. 
Ο Ερντογάν ματαιόδοξος, κενόδοξος κι αδίστακτος, αλαζόνας οθωμανός γενίτσαρος, νοιώθει την ανάγκη να επιβληθεί στην περιοχή μέσω της στρατιωτικής ισχύος και να αρπάξει όσα περισσότερα εδάφη, θάλασσες και πλούτο δύναται από τους γύρω, τώρα που γυρίζει.. 
Η αλαζονεία του είναι απάνθρωπη και αποτελεί ευθεία Ύβρη προς τα Θεία. Αυτοκαταστροφικός γαρ όπως κι όλοι οι δαιμονόπληκτοι και θα πάρει στον λαιμό του και τον αιμοσταγή ανά τους αιώνες βάρβαρο λαό του. Είναι δεδομένο και θέλημα Θεού. 
Τέλος, εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθώ το ενοχλητικά παγωμένο, άδειο κι αφόρητα αποστασιοποιημένο βλέμμα του ιουδαίου γαμπρού του προέδρου των ΗΠΑ, Jared Kushner. Διαβάζοντας προσφάτως το άκρως ενδιαφέρον άρθρο :
επιτέλους απενοχοποίησα τον εαυτό μου για τα αισθήματα σκανδαλισμού, απέναντι στην εικόνα ενός συνανθρώπου μου. Ας ελπίσουμε ότι όλα όσα αναφέρονται σε αυτό το τρομακτικό πραγματικά άρθρο, είναι απλές φαντασιόπληκτες συνομωσιολογίες και σενάρια μυθιστορηματικής πλοκής, κάποιων ευφάνταστων τύπων. Όμως ως καχύποπτος από την φύση μου και κρίνοντας από την διαδοχική αλληλουχία των παγκοσμίων γεγονότων, προσωπικά τείνω προς την αποδοχή του άρθρου ως αληθινού και πραγματοποιήσιμου. Κοντός ψαλμός αλληλούια. 
Ο χρόνος και οι σιωνιστές πιέζουν. Επείγονται να εφαρμόσουν τα αντίχριστα σχέδια τους, προτού οι εχθροί τους ισχυροποιηθούν σε μη αναστρέψιμο βαθμό. Το Ισραήλ πρέπει να μεγαλώσει. 
Ο τρίτος ναός τους πρέπει να ανεγερθεί και ο μεσσίας τους να κυβερνήσει την οικουμένη από την Ιερουσαλήμ. Και σύντομα. Αυτά δεν γίνονται με ισχυρό πυρηνικό Ιράν, ισχυρή πυρηνική Τουρκία και το κυριότερο με Μεγάλο Ισχυρό Ορθόδοξο Ελληνισμό.  
Το πρώτο θα το χτυπήσουν, την δεύτερη θα την καταστρέψουν χρησιμοποιώντας κατά την πάγια τακτική τους δολίους και πλαγίους τρόπους. 
ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. 
Βλέπετε αγαπητοί μου αναγνώστες η Ελλάς είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. 
Ο γρανίτινος όγκος Του Άγιου Τριαδικού Θεού μας κι Ανυπέρβλητος Κυματοθραύστης της δαιμονικής θύελλας που πλησιάζει, θα διαλύσει τους εχθρούς μας και θα μας ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. 
Θα μας φέρει εκ των πραγμάτων όλους ξανά κοντά Του, για να ατσαλωθούμε, ώστε να αντέξουμε και να νικήσουμε στην τελική μάχη με το βδέλυγμα της ανομίας. 
Ταύτα δει γενέσθαι. 
Γ.Χ.Θ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters