Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Κάτι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΑΡΩΝΕΙ την ΓΗ (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Όλα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε για να συμπληρώσει τις ζωές μας «ευχάριστα» στο σχετικά άμεσο μέλλον.
 
Ένα παγκόσμιο φαινόμενο επικίνδυνων καιρικών συνθηκών απειλεί τοαύριο των τροφίμων και του υδροφόρου ορίζοντα, παράλληλα με την παγκόσμια οικονομία. Χώρες στη Μέση Ανατολή, χώρες στην Αφρική και τμήματα της Νότιας Αμερικής είναι μεταξύ των λίγων που αντιμετωπίζουν σοβαρές συνθήκες ξηρασίας.

Οι ξηρασίες μαστίζουν τη Γη για αιώνες τώρα. Οι ρυθμοί αυξάνονται με ταχύτητες ρεκόρ και η ιστορία δείχνει επανειλημμένα ότι αρκετοί πολιτισμοί κατέρρευσαν ως αποτέλεσμα της ξηρασίας. Σύμφωνα με την Weather Underground, δέκα έθνη έχουν χάθηκαν λόγω της μεγάλης ξηρασίας:

1. Οι Ακκάδιοι

2. Το Παλαιό Βασίλειο

3. Ο Πολιτισμός της Ύστερης Εποχής του Χαλκού

4. Πολιτισμός των Μάγια

5. Η δυναστεία των Τανγκ

6. Η Αυτοκρατορία Tiwanaku

7. Οι Ανασάζι

8. Η αυτοκρατορία των Χμερ

9. Η δυναστεία των Μινγκ

10. Η σύγχρονη Συρία

Λαμβάνοντας υπόψη τους πολιτισμούς που εξαφανίστηκαν λόγω ξηρασίας, μπορεί κανείς να κάνει εικόνα και να υποθέσει πως, οι τότε συνθήκες σε σύγκριση με ό,τι έχει ξεκινήσει, όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει τους πολιτισμούς (κάποιους ή αρκετούς) στο σήμερα.

Κατά ένα περίεργο και παράδοξο τρόπο, όλα φαίνεται να συγκλίνουν σε μία κοινή πορεία: οικονομικοί πόλεμοι, πόλεμοι για τα πετρέλαια, πόλεμοι για την ενέργεια, πόλεμοι για το νερό, πόλεμοι για τα τρόφιμα, παγκόσμιοι πόλεμοι για την εξουσία και τον έλεγχο της ανθρωπότητας… Όλα είναι στο κατώφλι μας…

Στο βίντεο που ακολουθεί η Lisa Haven σκαλίζει την αλήθεια και προσπαθεί να εντοπίσει τους λόγους και τα αίτια που δημιουργούν την δραματική αύξηση της ξηρασίας σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένα φυσικό φαινόμενο που ήρθε ξανά η σειρά του να επαναληφθεί;

Μήπως πρόκειται για ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων που κάποιοι δρομολογούν με την χειραγώγηση του καιρού;

Όπως κι αν έχει, η Haven προσπαθεί να μας αποδείξει, μέσω διαφόρων εκθέσεων και ειδήσεων, πώς η επικείμενη ξηρασία είναι κάτι περισσότερο από πραγματικό. Είναι μία τρομακτική αλήθεια την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας για την έλλειψη τροφίμων.

Ακόμα και κάποιες προφητείες συγκλίνουν σχεδόν απόλυτα με όλα αυτά και μιλούν για έλλειψη τροφίμων…

Είτε είναι φυσικό φαινόμενο είτε είναι φτιαχτό, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή:



Για περισσότερες πηγές και πληροφορίες μπορείτε να επισκευθείτε το άρθρο της Lisa Haven εδώ.

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters