Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

«Βόμβα» από επιστήμονες: Θα μοιάζουν με ανθρώπους αλλά δεν θα είναι (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είμαστε πολύ κοντά, μένει να ξεπεράσουμε τα ηθικά εμπόδια», υπογραμμίζουν. Ιάπωνες επιστήμονες κατασκεύασαν και αποκάλυψαν ένα ρομπότ, το οποίο, όπως αναφέρουν μπορεί να νιώσει πόνο. Η σημαντική είδηση είναι η αποκάλυψή τους πως πλησιάζει η στιγμή, κατά την οποία, θα δημιουργήσουν συνθετικούς ανθρώπους, σαν εκείνους στην εξαιρετική ταινία Blade Runner του 1982! Η ταινία παρουσιάζει ένα δυστοπικό Λος Άντζελες, στο οποίο κατασκευάζονται, από την πανίσχυρη εταιρεία Tyrell Corporation, γενετικά προηγμένες «ρέπλικες» (replicants), οι οποίες είναι εξωτερικά όμοιες με τους ανθρώπους.     
Τώρα, μια ομάδα από το πανεπιστήμιο της Οσάκα έφερε το εν λόγω ρομπότ, που είναι, ουσιαστικά, ένα κεφάλι αγοριού, προγραμματισμένο να ταράσσεται κάθε φορά που ηλεκτρικό φορτίο εφαρμόζεται στο «δέρμα» του και υπόσχεται την δημιουργία βιορομπότ.  
Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες ελπίζουν ότι οι κωδικοποιημένοι αισθητήρες πόνου στο ρομπότ θα συμβάλλουν στο να αναπτύξει ενσυναίσθηση για τον πόνο που νιώθουν οι άνθρωποι.  
Με πιο απλά λόγια: 
Τα βιορομπότ να μην χρειάζονται προγραμματισμό για να πονούν, αλλά να νιώθουν τον πόνο αυθόρμητα, όπως οι άνθρωποι.  «Στην Ιαπωνία πιστεύουμε ότι όλα τα άψυχα αντικείμενα έχουν ψυχή, επομένως ένα μεταλλικό ρομπότ δεν διαφέρει από το ανθρώπινο ον» (!!!) ανέφερε ο επικεφαλής ερευνητής, καθηγητής και πρόεδρος της Ιαπωνικής Ρομποτικής Εταιρείας, Minoru Asada.  
Σε ερώτηση αν θα ζήσουμε εικόνες, παρόμοιες με την ταινία «Blade Runner», ο Asada είπε: «Τεχνικά δεν είμαστε μακριά, αλλά είμαστε ηθικά».  Και έριξε την «βόμβα»:  

«Σκοπεύουμε να κατασκευάσουμε μια συμβιωτική κοινωνία με τεχνητά (ανθρωπόμορφα) νοήμονα ρομπότ. (…)Η Ιαπωνία είναι μια πολύ γερασμένη κοινωνία και πολλοί ηλικιωμένοι ζουν μόνοι, για αυτό τα ρομπότ θα μπορούσαν να παρέχουν σωματική και συναισθηματική βοήθεια».  
Μια κοινωνία βιορομπότ λοιπόν! Τι θα γίνει, αν πέραν της φροντίδας σε ηλικιωμένους χρησιμοποιηθούν και για τις δυνάμεις ασφαλείας, το Δημόσιο κ.α.;  Ποιος θα ελέγχει την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα οργανώνει τις σκέψεις και την συμπεριφορά τους;  
Δείτε το βίντεο:Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters