Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο σημερινος ανθρωπος εγινε στα γενετικα εργαστηρια της Φαιστου

Εχω γραψει παλαιοτερα οτι στον λαβυρινθο της Φαιστου γινονταν γεννετικα πειραματα .Βρεθηκαν και καταλληλοι χωροι γι αυτα.Τα εγραψα τοτε με λεπτομερειες, τι βρηκε το ρωσικο συνεργειο, αλλα τωρα ειναι δυσκολο να τα ξαναβρω .
Οι ανθρωπολογοι σημερα αδυνατουν να βρουν τον χαμενο κρικο μεταξυ του HOMO SAPIENS και του συγχρονου ανθρωπου.Εχει προσθετα 20.000 γονιδια.Αυτα προστεθηκαν , στο εργαστηριο της ΚΑΛΥΨΩΣ στη ΦΑΙΣΤΟ της ΚΡΗΤΗΣ υπο την επιβλεψη της Αθηνάς. 

Μεγαλωσαν το κρανιο του πρωτογονου ιθαγενη, για να χωρεσουν το αριστερο και δεξι εγκεφαλικο ημισφαιριο μαζι με το Μεσολοβιο,προστεθηκαν καινουργια ματια και φυσικα η νεα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΗ ΒΙΟ-ΝΑΝΟΕΛΙΚΑ με τα 20.000 γονιδια. 

Μην με ρωτατατε που τα ξερω. Πηγές δεν προκειτε τωρα να πω. Αν θελετε μην πιστευεται και καλα θα κανετε . Σας δικαιολογω. Αλλα τις πηγες μου τις θελω . 

Χρειαστηκαν 700 χρονια, στην ιατρικη ομαδα της Καλυψούς,για την αλλαγη του πρωτογονου ανθρωπου της ΓΗΣ,στον πρωτο συγχρονο ανδρα, τον ΜΥΚΗΝΑΙΟ. Εχει σχεση που στελνανε οι Αθηναιοι 7 κοριτσια και 7 αγορια και οχι παραπανω ή παρακατω .Σε 7+7=14 κομματια διαμελιστηκε ο Οσιρις και ξανα ενωθηκε. Την ερμηνεια τους θα την πω αργοτερα.Τωρα αλλο ειναι το θεμα .

Οι προγονοι μας πιστευαν και αυτο ισχυει και τωρα (αν με διαβαζει κανενας γιατρος και κανω λαθος ας μου το πει, για να βαδισω πιο σωστα) οτι ο αριστερός εγκέφαλός μας είναι ο καθημερινός εαυτός μας,με όλα τα καλά του και τα κακά του,γενικα το «ζώο» μέσα μας.Απο μονος του δεν μπορεί να μας οδηγήσει πουθενα.Ο δεξιος εγκεφαλος μας είναι κατι άλλο,είναι το φως,το πνευμα,η ψυχη,η «καρδια» του ανθρωπου,ο ΑΠΟΛΛΩΝ μεσα μας.Οι δυο εγκέφαλοι μας δεν επικοινωνουν μεταξυ τους κατευθειαν . Η επικοινωνία τους γίνεται μέσω του Μεσολοβιου ( μεσολόβιο ειναι μια πυκνή δέσμη νευρων που ενωνει τα δυο μερη του εγκεφαλου).

Οι προγονοι μας πιστευαν και νομιζω οτι αυτο ισχυει και τωρα (ας βοηθησει κανενας γιατρος) οτι οι 7 αισθήσεις μας ,διοχετεύουν καθημερινά στο μυαλό μας εκατομμύρια πληροφοριων,που συγκεντρώνονται στο Μεσολοβιο.Κατα την διάρκεια του υπνου,το Μεσολόβιο μοιράζει τις πληροφορίες αυτές στα δυο μερη του μυαλου για όλα όσα πρόκειται να συμβούν την επομένη ημέρα και το κοντινό μελλον.Ετσι αυτό που ζούμε σήμερα το έχουμε αποφασισει, χθες.

Το καλύτερο παράδειγμα για ότι σας περιέγραψα είναι της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ, αυτό με την ΠΗΝΕΛΟΠΗ και το υφαντό της.Ολη μέρα ύφαινε στον αργαλειό και το βράδυ το χαλούσε για να ξανακάνει την επομένη ημέρα το ίδιο. 

Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ εχει αλληγορικη ερμηνεια:Ειναι το Μεσολοβιο.Τι πιστευατε οτι η Πηνελοπη θα υφαινε και θα το κατεστρεφε το βραδυ και παλι απο την αρχη; Τοσο βλακες ηταν οι Μνηστήρες; Δεν θα το παιρνανε χαμπαρι μια που θελανε να την πηδηξουν; Ολη η Οδυσσεια και Ιλιαδα ειναι αλληγορικη. Εμεις ειμαστε νομιζω οι καθηστεριμενοι και την εχουμε για παραμυθι. Δειτε τοσα χρονια δεν αναλογιστικαμε και να πούμε . Καλα μαλ@κες ηταν οι Μνηστηρες και δεν καταλαβαινουν την Πηνελοπη οτι το κατεστρεφε το υφαντο το βραδυ; 

Ακομη αρχη ειμαστε, θα πουμε κι αλλα...

toagnosto ,  master-lista

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/simerinos-anthropos-egine-sta-genetika-ergastiria-faistou.html#sthash.A3SyXivH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters