Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

"ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΝΑΔΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ WASHINGHTON DC ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ..."

Όπως είπε και ο Μέγας Αλέξανδρος, "η τύχη ευνοεί τον τολμηρό"..

ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΝΑΔΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ WASHINGHTON DC ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ FED ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ 11/9/2001!


Η "White Dragon Society" προσφέρει πλήρη υποστήριξη στον νεαρό πρωθυπουργό Justin Trudeau, αν διατάξει τον καναδικό στρατό να πορευτεί στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συλλάβει τους εγκληματίες της συμμορίας των Χαζάρων που βρίσκονται εκεί και είναι υπεύθυνοι για παράνομες εισβολές και μαζικές δολοφονίες.

Το μήνυμα της WDS προς τον συγγραφέα είναι "σας υποσχόμαστε την υποστήριξη της Ευρώπης, του Πενταγώνου και της συμμαχίας των BRICS, αν ο Trudeau βοηθήσει στην απελευθέρωση του κόσμου από τους απατεώνες μη κρατικούς φορείς που έχουν έδρα τους τις ΗΠΑ. Ανώτεροι αξιωματούχοι του Πενταγώνου υπόσχονται ότι θα συνεργαστούν με τους Καναδούς στρατιωτικούς αν κινηθούν προς τις δύο αυτές πόλεις με σκοπό τη σύλληψη των εγκληματιών που έχουν την βάση τους εκεί".

Επίσης, "είμαστε πρόθυμοι να εξετάσουμε την ενσωμάτωση των ΗΠΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες του Καναδά, εφόσον μια τέτοια κίνηση υποστηρίζεται από το λαό σε δίκαιες εκλογές". Η οικογενειακή φατρία των Rothschild και οι Ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες που έχουν ντε φάκτο τον έλεγχο της Ευρώπης υποστηρίζουν επίσης την κίνηση της WDS, σύμφωνα με ειδικό απεσταλμένο που έστειλαν για να συναντηθεί με εκπροσώπους της WDS στο Τόκιο την περασμένη εβδομάδα..

Αναρτήθηκε από τον Benjamin Fulford στις 15/12/2015
Περισσότερα ΕΔΩ


Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/12/washinghton-dc.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters