Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Οι Ρώσοι άνοιξαν το "μαύρο κουτί" ενώπιον δημοσιογράφων (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ρώσοι άνοιξαν το "μαύρο κουτί" ενώπιον δημοσιογράφων (ΒΙΝΤΕΟ) 
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας παραχώρησε την Παρασκευή συνέντευξη τύπου αναφορικά με την έρευνα του περιστατικού κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού Su-24 από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στη Συρία.

Το ρωσικό ΥΠΑΜ παρουσίασε τον καταγραφέα πτήσεις (μαύρο κουτί) του αεροσκάφους το οποίο ειδικοί εμπειρογνώμονες άνοιξαν μπροστά στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, το εσωτερικό τμήμα του καταγραφέα πτήσης του ρωσικού μαχητικού η οποία κράτησε συνολικά 40 λεπτά λήφθηκε από τους ειδικούς για εξετάσεις στο εργαστήριο. Τα πρώτα στοιχεία πρόκειται να παρουσιαστούν τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.
 
ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ 2

Ο αναπληρωτής επικεφαλής των ρωσικών δυνάμεων αεροδιαστημικής, δήλωσε ότι οι εμπειρογνώμονες θα χρειαστούν ειδικό εξοπλισμό για να αποκρυπτογραφήσουν τη μονάδα μνήμης του καταγραφέα πτήσης.

"Λαμβάνοντας υπόψη ότι το περίβλημα της μονάδας μνήμης υπέστη ζημιές, υπάρχει ανάγκη για ειδικό εξοπλισμό για την αποκρυπτογράφηση των πληροφοριών”, είπε.

Οι ειδικοί εξήγησαν ότι αν και οι συσκευές ονομάζονται μαύρα κουτιά, το πραγματικό χρώμα τους είναι πορτοκαλί, για καλύτερη ορατότητα. Ωστόσο, μπορούν να μαυρίσουν σε περίπτωση πυρκαγιάς.
 
Στο μεταξύ, τρία από τα οκτώ τσιπς που περιέχονται στον καταγραφέα πτήσης είναι κατεστραμμένα και θα πρέπει να εξεταστούν με ακτίνες Χ στο εργαστήριο, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της ρωσικής δύναμης Αεροδιαστημικής.
 
Να θυμίσουμε ότι το ρωσικό Su-24 καταρρίφθηκε από τουρκικά μαχητικά στις 24 Νοεμβρίου στα σύνορα της Συρίας, επειδή όπως υποστήριξαν οι τουρκικές αρχές παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας, κάτι που το ρωσικό υπουργείο άμυνας αρνείται κατηγορηματικά. Σε απάντηση για το περιστατικό, η Μόσχα πήρε μια σειρά οικονομικών μέτρων κατά της Άγκυρας, ενώ ο ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν περιέγραψε την τουρκική αντίδραση ως "πισώπλατη μαχαιριά" που πραγματοποίησαν οι "συνένοχοι των τρομοκρατών."
 
Δείτε το βίντεο την ώρα που ειδικοί ανοίγουν το περίβλημα του "μαύρου κουτιού" ενώπιον δημοσιογράφων

 

Μόνο δύο χώρες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μόσχας για την εξέταση του μαύρου κουτιού

Στο μεταξύ η Ρωσία προσκάλεσε ειδικούς από 14 χώρες για την αποκρυπτογράφηση της καταγραφής των στοιχείων πτήσης του Su-24, αλλά μόνο η Κίνα και η Μεγάλη Βρετανία συμφώνησαν να συμμετέχουν στη διαδικασία.

“Το Su-24  ποτέ δεν αποτέλεσε απειλή για την Τουρκία”

Πάντως ο αναπληρωτής επικεφαλής της ρωσικής δυνάμης αεροδιαστημικής, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου την Παρασκευή, πως το ρωσικό μαχητικό σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε απειλή για την Τουρκία, ενώ όπως πρόσθεσε, η Ρωσία έχει αποδείξεις ότι το Su-24 ποτέ δεν παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο.

Είπε ακόμη ότι ο καταγραφέας στοιχείων πτήσης του ρωσικού μαχητικού είναι στην ίδια κατάσταση με αυτήν που βρέθηκε στο τόπο της συντριβής.
 
 
Πηγές: RT, Sputnik
http://www.reporter.com.cy/international/article/20186/oi-rosoi-anoixan-to-mavro-koyti-enopion-dimosiogafon#.VnPBZeHcqzs.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters