Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ελληνισμό Παγκοσμίως σήμερα ΟΧΙ με όπλα αλλά με νόμους διότι γνωρίζουν ότι οι Ήρωες πολεμούν σαν τους Έλληνες




Όλοι πολεμάνε τον Η αιώνια Φάλαγγα η Ασπίδα του Έθνους με Ηγέτη τον Θεσμό τον Παγκόσμιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα παρουσιάσουμε την Νομική Πυρηνική υπόσταση που θέσπισαν τα Έθνη

Ο Ελληνισμός εκπροσωπείται Εθιμικά Θεσμικά Ιστορικά Παγκόσμια από τον Μεγάλο Αλέξανδρο . Ο Πανελλήνιος Βασιλεύς Αλέξανδρος εκπροσωπείται Εθιμικά Θεσμικά ιστορικά με Διεθνείς Συμβάσεις από την Προεδρία Αιγών, Θεσμός Εθιμικός Παγκόσμιος με τρις Βασιλείες και 27 Κράτη υπόλογα στο Εθιμικό Διεθνές Δίκαιο του ΟΗΕ.

Ο Θεσμός έχει μορφή νομικής Παγκόσμια υπόστασης είναι εδραιωμένος με δυο Οντότητες σε έδρα Βασιλική Παγκόσμιου Πολιτισμού την πόλη Αιγές. Με δυο Εθιμικές Μη Κυβερνητικές Παγκόσμιες Οντότητες λόγο έδρας. Η έδρα Αιγές αναγνωρίζει την Θεσμική υπόσταση της Πανελλήνιας Συνέλευσης και Πανελλήνιας Φάλαγγας. Σήμερα ο Ελληνισμός με την Πανελλήνια Φάλαγγα είναι ξανά αντιμέτωπος με όλα τα Έθνη

Κατά Ευσυνειδησία για κάθε απόγονο και απόγονη υπάρχει μια διαχρονική θέση στην Ελληνική Παράταξη κατά οίκο και τιμή . Όποιος ονομάζεται Έλληνας, Πυρριχιστης Οπλίτης ή Ελληνίδα οπλίτρια έμπρακτα τιμήστε την είναι ιερή είναι η απόδοση Τιμής σε όλους τους πεσόντες όλων των εποχών.

Πατριώτης άρθρο 120 = Πυρριχιστής Οπλίτης Φάλαγγας Αλεξάνδρου για την Ελευθερία της Πατρίδος Ελλάς.


Η Προεδρία Αιγών ο Εθιμικός Θεσμός της Ελλάδας
Καλούμε τον Υπουργό και Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία νόμιμη με βάση τις Διεθνείς Συμβάσεις.
Για την Τιμή του Ελληνικού Στρατού.
Για την τιμή όλων των Οπλιτών .
Για την τιμή της Ελλάδας.
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και οι τρεις Κλάδοι έχετε κατά Μέριμνα να χρησιμοποιήσετε το Εθνικό Όπλο τον Εθιμικό Θεσμό ΜΚΟ για την διασφάλιση του Έθνους.



Ο Θεσμός των Αιγών του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχει στα σπλάχνα την Ελευθερία της Ελλάδας.
ΟΙ Πεσόντες Ήρωες επαφίενται στην Μέριμνα των νέων Οπλιτών να τιμήσουν τον Όρκο τους.
www.falagga.com


Οι πεσόντες όλων των εποχών ελπίζουν να ξυπνήσουν οι Έλληνες από τον λήθαργο η Μεγαλύτερη μάχη όλων των εποχών έπεται.

Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που μέσα από σειρές διδάσκουν την σωστή ιστορία των Ελλήνων.

Οι Υπασπιστές του Μεγάλου Αλεξάνδρου ακολούθησαν τον διάδοχο Ηρακλή - Μιθριδάτη στον Πόντο. Ο Αλέξανδρος σχεδίασε την στολή που φοράνε οι Έλληνες του Πόντου ήταν της Βασιλικής φρουράς. 

Η διάλεκτος των Ποντίων είναι η Αρχαία Μακεδνική των Αιγών των Πυρριχιστών που χάθηκε λόγο των Ρωμαίων αλλά παρέμεινε ζωντανή στον Πόντο. 

Το Έμβλημα του Πόντου ο Αετός με δεμένα τα πόδια που δεν μπορεί να πετάξει είναι ο Ηρακλείδης Ηρακλής που δεν μπορεί να βασιλεύσει στην Αρχαία πόλη Αιγές λόγο παραβάσεις θεσμικής των Υπασπιστών των Αιγών. 

Σήμερα ένας εκ του Πόντου Οπλίτης μάχεται στην Βασιλική πόλη των Ελλήνων της Αιγές. 
Πήρε το έμβλημα του Πόντου και το μετέφερε στην ιερή πόλη έλυσε τα πόδια του Αετού. 

Ο Αετός ο Βασιλικός ο Θεσμός των Αιγών των Ηρακλειδών και Αιακιδών πετά ψηλά κοντά στο Πατέρα Θεό και τον υπενθυμίζει το Βασίλειο των Ελλήνων που μας δώρισε και τον θεσμό που υφίσταται. 

Οι Πυρριχιστές οι Οπλίτες της Μακεδνικής Πανελλήνιας Φάλαγγας πότε θα ανασυνταχθείτε στο ιερό Στρατόπεδο των Αιγών ο πόλεμος έπεται ..............



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters