Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

460.000 παιδιά ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ κάθε χρόνο μόνο στίς ΗΠΑ …!!! Αλήθεια, ΠΟΥ πάνε; ΠΟΥ;

ΜΙΚΡΕΣ, ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!
ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (...) ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ
ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ...
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ....

Αρκετα απο αυτα βρισκονται ξανα “σωα” και “αβλαβη” ..αλλα πολλα απο αυτα δεν βρισκονται ποτε ..!

Αποτέλεσμα εικόνας για LOST KIDS


Ας πουμε οτι δεν βρισκεται ενα πολυ πολυ μικρο ποσσοστο, ας πουμε οτι δεν βρισκονται 10.000 παιδια… που δεν βρισκονται πολλα παραπανω αλλα για να εχουμε ενα νουμερο να κατανοησουμε τι συμβαινει..!


Σχετική εικόνα


Που ειναι αυτα τα παιδια ;… Λογικη εξηγηση ειναι να ανηκουν στις παρακατω ομαδες ..!

Τα χρησιμοποιουν σαν σεξουαλικους σκλαβους (παιδοφιλια)

Τα χρησιμοποιουν ως εξαρτηματα ( αγορα οργανων )


Αποτέλεσμα εικόνας για LOST KIDS


Τα χρησιμοποιουν σαν θυσια (Σατανισμος) …

Τα χρησιμοποιουν παρανομα σαν υιοθεσια ( παρανομη υιοθεσια) ..

Οπου και να τα χρησιμοποιουν αν ειμαστε ενας πολιτισμος που αξιζει να συνεχισουμε, θα επρεπε ολα τα καναλια της γης να το ειχαν πρωτο θεμα καθε ημερα , θα επρεπε ολοι οι εισαγγελεις της γης να ασχολουταν μονο με αυτο …


Αποτέλεσμα εικόνας για LOST KIDS


Κατανοεις το νουμερο ; 10.000 ανθρωποι , ψυχες …. καθε χρονο …καθε χρονο!…

Και τι κανουν τα 'μιντια' και οι κυβερνησεις;…

Ψηφιζουν νομους δικαιωματος στην διαφορετικοτητα …, δεν βγαζουν ειδησεις για ανθρωπους σαν τον Επστάϊν και τον πριγκιπα Ανδρέα, αδελφού του Καρόλου της Αγγλίας… , αποστομωνουν τον καθε ανθρωπο θα προσπαθησει να δειξει το προβλημα με την ταμπελα ειτε του ομοφοβικου , του οπισθοδρομικου , του συνομωσιολογου κοκ κοκ…!


Αποτέλεσμα εικόνας για LOST KIDS


Αλλα το προβλημα ειναι εκει, καθε χρονο χιλιαδες παιδια εξαφανιζονται ..και το συστημα που δεν μπορεις να του κρυψεις ενα ευρω στους φορους, που δεν μπορεις να κατουρησεις σε μια γωνια , που δεν μπορεις να μιλησεις στο κινητο σου με οποιες λεξεις θες …αδυνατει να σταματησει αυτο να συμβαινει !!!….


Σχετική εικόνα


Πως το βλεπεις, γερνει η βαρκα, ή ο γιαλος;…

Αυτο το ιδιο συστημα σου κουναει το δαχτυλο στο να εισαι νομοταγης πολιτης, στο να υπακουσεις το κατα συμφερον και ιστορικου χρονου πολιτικώς ορθο … και εσυ απλα ακολουθεις ..!


Αποτέλεσμα εικόνας για LOST KIDS


Εσυ απλα εισαι το καλο στρατιωτακι , ο καλος μαθητης , ο καλος πολιτης ..που μεσα στο υποσυνειδητο σου λες στα ______ μου αν εξαφανιζονται δεκα χιλιαδες ψυχες ..φτανει εγω να εχω καλο επιτοκιο , να ειμαι οκ με το δανειο μου, να εχω 'κονέ' να χωθω στην επομενη μπιζνα ..!


Σχετική εικόνα


Μιλαμε μονο για Αμερικη και το νουμερο ειναι ενδεικτικο για να κατανοησεις τον βοθρο που ζεις, αν μιλησουμε για ολη την γη θα πρεπει να καραφλιασουμε …για το που εξαφανιζεται τοσο πολυ κρεας και να τρομαξουμε για το αν στην πραγαμτικοτητα ζουμε σε μια ελευθερη γη, η σε μια στανη παραγωγης φθηνου, πολυ φθηνου κρεατος !

Σχετική εικόνα


[Λυπούμεθα - πέραν του εξόχως θλιβερού γεγονότος που περιγράφεται ανωτέρω - γιά τήν ανυπαρξία τόνων, αλλά το κείμενο στην πηγή δεν είχε καθόλου.]


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters