Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ορθόφρονα και όχι μωρόσοφο πολίτη θέλει η πατρίδα.

 > Κυβερνητικά …. πεπραγμένα !
 > Κομβική η αναμέτρηση της 7ης Νοέμβρη
 > Η αποχή είναι ...φυγή !


 γράφει ο Σπύρος Γκανής

Με  δύο αρνητικά για τον λαό δεδομένα, αφενός την πολυδιάσπαση των πολιτικών δυνάμεων του αντιμνημονιακού χώρου με την πολυγλωσσία, τις διαφορετικές προσεγγίσεις και πραχτικές τους και αφετέρου με την δεδομένη δουλική υποταγή της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής ηγεσίας στις κυβερνητικές επιλογές, σαν μοναδική διέξοδος για την απαλλαγή από την μνημονιακή δουλεία είναι οι εκλογές της 7ης Νοέμβρη, ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα θα δρομολογήσει και τις απαραίτητες πολιτικές διαδικασίες.

Και ενώ οι τελευταίες δημοσκοπήσεις φανερώνουν την συντριβή των φιλο-μνημονιακών συμπαρατάξεων, στην … πολυκατοικία των “προθύμων” παρατηρείται κινητικότητα, ο μεν πρωθυπουργός απειλεί Σαμαρά με πρόωρες εκλογές (!) και τα ... εξαπτέρυγα Καρατζαφέρης, Μπακογιάννη και άλλοι εξωκοινοβουλευτικοί, μιλούν για την ….. αναγκαιότητα μιας οικουμενικής ή πολυκομματικής κυβέρνησης. Κυβέρνησης των … προθύμων (!) , προκειμένου να στηριχθεί το μνημόνιο και η νεοφιλελεύθερη πολιτική του.
Είκοσι μέρες μας χωρίζουν από τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη. Εκλογές που παρά το αυτοδιοικητικό τους χαρακτήρα λόγω του πολιτικο-οικονομικού κλίματος έχουν αναδειχθεί σε μια κύρια πολιτική αναμέτρηση με κυρίαρχο τον δημοψηφισματικό γνώρισμα της Μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης και των συμμαχικών της πολιτικών δυνάμεων.
Στην εκλογική αυτή αναμέτρηση, πρώτη σε περίοδο ΔΝΤ, θα δοθεί η δυνατότητα στον έλληνα πολίτη να καταδικάσει ή να επικροτήσει την νεοφιλελεύθερη πολιτική που αντιδημοκρατικά επέβαλε και εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο εξάμηνο.
Σύμφωνα με έγκυρα γκάλοπ ο συνδυασμός Γιάννη Σγουρού, του κυβερνώντος κόμματος στην περιφέρεια Αττικής κατρακύλησε στο 14.5% (!) με τάση περαιτέρω συρρίκνωσης, στόχος είναι, όπως έχουμε γράψει στο Αντίκρυ, αυτό το ποσοστό να είναι μονοψήφιο ώστε να δρομολογηθούν ανατρεπτικές διαδικασίες για το Μνημόνιο και αυτούς που το επέβαλλαν με την ψήφο τους και εξακολουθούν να το στηρίζουν.

Κυβερνητικά …. πεπραγμένα(!)

Στις παρακάτω αράδες θα προσπαθήσω περιληπτικά να απαριθμήσω τα …. πεπραγμένα (κατορθώματα!) της κυβέρνησης τα οποία ο ψηφοφόρος θα πρέπει να αξιολογήσει μπρος από την κάλπη στις 7 Νοέμβρη:
- Την βίαιη ένταξη της χώρας στο νεοαποικιακό καθεστώς του ΔΝΤ, της ΕκΤ και των Χρηματοπιστωτικών λόμπι ενώ αποδεδειγμένα υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις.
- Τις αντισυνταγματικές και βαθειά αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και βίαιες ανατροπές στο ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις.
- Την αναλγησία των κυβερνητικών στελεχών στις περικοπές μισθών και συντάξεων.
- Την ανεργία που εκτοξεύεται στο εφιαλτικό 20% οδηγώντας με 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας και τις οικογένειές σε βαθειά φτώχεια.
- Την ύφεση που οδήγησε χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις στα λουκέτα.
- Την αγωνία των νέων ανθρώπων που δεν βρίσκουν δουλειά.
- Το υπό κατάρρευση νοσηλευτικό και ιατροφαρμακευτικό σύστημα της χώρας.
- Την ανατροπή των επαγγελματικών σχέσεων με την βίαια και απρογραμμάτιστη απελευθέρωση επαγγελμάτων.
- Το ξεπούλημα των ΔΕΚΟ χωρίς να προηγηθεί καμιά προσπάθεια εξυγίανσης.
- Το βιασμό της Παιδείας και της Θρησκείας προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του αφελληνισμού του έθνους μας.
- Τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις για επιβολή ανθελληνικών λύσεων στα εθνικά μας θέματα, Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κυπριακό κλπ.
- Την υποκρισία, το ψεύδος, την δολιότητα, την διγλωσσία, κυρίαρχα γνωρίσματα της κυβέρνησης αυτής που δεν έχουν προηγούμενο στην νεότερη ιστορία.
Οι «μαριονέτες» αυτής της κυβέρνησης, θιασώτες όλοι της υπό εκκόλαψη παγκόσμιας διακυβέρνησης, μετέτρεψαν την χώρας μας σε νεοταξικό …. πειραματόζωο των υποχθόνιων σχεδιασμών τους, αποσπώντας μάλιστα και … επαίνους (!) από τα παγκόσμια εξωθεσμικά κέντρα.
- Τον διασυρμό της χώρας στο εξωτερικό από τον …. ελληνόφωνα πρωθυπουργεύοντα και τους «γενίτσαρους» υπουργίσκους του που κουρέλιασαν σε ελάχιστους μήνες την ελληνική αξιοπρέπεια και το διεθνές κύρος της μικρής, φτωχής πλην εντίμου Ελλάδας, μετακινώντας έντεχνα τις ευθύνες του σαθρού πολιτικού συστήματος και της οικογενειοκρατίας στον δοκιμαζόμενο αλλά έντιμο λαό, αποκαλώντας την Ελλάδα χώρα διαφθοράς.
- Τον μαύρο πέπλο τρόμου, φοβίας, εξαθλίωσης και κατάθλιψης που η ανάλγητη νεοφιλελεύθερη πολιτική του ΠΑΣΟΚ άπλωσε πάνω από την Ελλάδα.
Κομβική η αναμέτρηση της 7ης Νοέμβρη

Με δύο αρνητικά για τον λαό δεδομένα, αφενός την πολυδιάσπαση των πολιτικών φορέων του αντιμνημονιακού χώρου με τις διαφορετικές προσεγγίσεις και πραχτικές και αφετέρου τη δεδομένη δουλική υποταγή της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής ηγεσίας στις κυβερνητικές επιλογές. Δεδομένα και τα δύο που αποτελούν τροχοπέδη στους λαϊκούς αγώνες, αφοπλίζουν, αποπροσανατολίζουν και περιθωριοποιούν το λαϊκό κίνημα, καθιστώντας το ανίκανο να επηρεάσει τις εξελίξεις.
Μπρος στην ζοφερή για το λαό αυτή κατάσταση σαν μοναδική διέξοδος προβάλει αυτή της ανατροπής με την εκλογική διαδικασία της 7ης Νοέμβρη, και θυμηθείτε, ίσως είναι και η τελευταία μας ευκαιρία.
Ας μην χαρίσουμε την πατρίδα στους σκοτεινούς και αόρατους κύκλους της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ας παλέψουμε και ίσως μπορέσουμε να διορθώσουμε την λαθεμένη επιλογή της 4ης Οκτώβρη 2009, επιλογή που έδωσε την εξουσία στο νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ και ομολογουμένως ήταν η μοιραία μας επιλογή!
  
Η Αντιμνημονιακή ψήφος δεν εγγυάται βέβαια την αυτόματη απελευθέρωση από την μέγγενη του ΔΝΤ αλλά θα δρομολογήσει διαδικασίες τέτοιες και θα απελευθερώσει υγιείς πολιτικές που θα συμβάλουν σε ένα διέξοδο από τα αδιέξοδα της πολύχρονης νεοταξικής νεοαποικιακής δουλείας των ΠΑΣΟΚ και ΔΝΤ.
  
Ψήφος στους «Μνημονιακούς», κυβερνητικούς συνδυασμούς και τα εξαπτέρυγά του, είναι «ψήφος εμπιστοσύνης» και ανοχής που θα ανάψει το πράσινο στην κυβερνητική αναλγησία για μια σειρά νέων αντιλαϊκών και αντεθνικών μέτρων που υπάρχουν ήδη στα συρτάρια τους και θα τεθούν σε εφαρμογή με την έλευση της τρόικας μετά το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 14ης Νοέμβρη (!), στα νέα αυτά μέτρα που έχουν δρομολογηθεί μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται :   
- Η επιμήκυνση του μνημονίου (ίσως για μια επταετία!), μια χρονική επιμήκυνση της αποικιοκρατικής διακυβέρνησης του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ με ταυτόχρονη διόγκωση του χρέους (τοκοχρεολύσια κλπ) που θα υποθηκεύσει τις επόμενες γενιές(!)
 - Πρόσθετα μέτρα περικοπής εισοδημάτων και υπηρεσιών για την είσπραξη μέχρι το τέλος Δεκέμβρη 2010 των 6-7 δις της "μαύρης τρύπας".
 - Εφαρμογή βίαιων ανατροπών (βλ. εκσυγχρονιστικών μέτρων!) με την ενοποίηση νοσηλευτικών ιδρυμάτων, απελευθέρωση επαγγελμάτων (Γιατρών, Δικηγόρων, Συμβολαιογράφων, Μηχανικών) κλπ.
 - Μισθολόγιο Δημοσίων υπαλλήλων με περικοπές μισθών και επιδομάτων που ανέρχονται στο 30%.
 - Ξεπούλημα των ΔΕΚΟ και της Δημόσιας περιουσίας (νησιά του ελληνικού αρχιπελάγους, ακίνητα-φιλέτα κλπ) .
 - Ενοποιήσεις των ΟΤΑ που επιβάλλονται από τον «Καλλικράτη», ενοποιήσεις που θα δημιουργήσουν στρατιές ανέργων, αυξήσεις δημοτικών τελών κλπ.
 - Φοροεπιδρομή στην μικρή και μεσαία ιδιοκτησία (κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια κλπ).
 - Χαράτσι και υπέρογκα πρόστιμα σε ημιυπαίθριους και αυθαίρετα.
 - Αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών κλπ. κλπ. κλπ.
Η Αποχή είναι .... φυγή !
  
Και αφήνω τελευταίο το κεφάλαιο της αποχής, αποχής που θα καθορίσει το αποτέλεσμα της κάλπης και κατά συνέπεια την δυνατότητα των όποιων πολιτικών αλλαγών.
- Είναι αλήθεια ότι ο λαός, ο μέσος πολίτης, έχει απογοητευτεί και δικαίως από την πολιτική, τους πολιτικούς και τα κόμματα, για την διαφθορά τους, την διαπλοκή, την διγλωσσία τους.
 - Δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ότι ο έλληνας πολίτης είναι κατ΄ εξακολούθηση θύμα εξαπάτησης, εμπαιγμού και πολλές φορές χλευασμού από πλευράς των πολιτικών και της πολιτικής.
 - Είναι γνωστά τα συναισθήματα αηδίας και αποστροφής μεγάλης μερίδας πολιτών για το πολιτικό σύστημα.
 - Είναι γεγονός ότι τα δύο μεγάλα κόμματα και οι παραφυάδες τους διαχρονικά φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα δεινά που βιώνει η χώρα μας.
 - Είναι εμφανή τα σημάδια φόβου, τρόμου, απελπισίας, απόγνωσης και απογοήτευσης του μέσου πολίτη από την ανάλγητη επέλαση των «νεοταξικών ορδών» του νεοΠΑΣΟΚ το τελευταίο εξάμηνο.
Δεν είναι η αποχή όμως ο τρόπος και μέθοδος αποτροπής των παραπάνω.
Με την αποχή καταθέτουμε τα όπλα, διαφεύγουμε, το βάζουμε στα πόδια, λακίζουμε και αφήνουμε σε ..... μωρόσοφα κομματόσκυλα να διαφεντεύουν την πατρίδα.
Αντίθετα στέκουμε ορθοί απέναντι στους δυνάστες μας …. οπλίζουμε, στοχεύουμε σωστά τον στόχο και …. μαυρίζουμε το Μνημόνιο και αυτούς που το ψήφισαν, το στηρίζουν και το εκφράζουν!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟΣ:
  - ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,
  - ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ,
  - ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,
  - ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters