Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Με ελεημοσύνες προσπαθούν να αποφύγουν την ήττα!

> Πανικός στα επιτελεία του ΠΑΣΟΚ από τα γκάλοπ!
> Εν όψει εκλογικής συντριβής δίνει ελεημοσύνη στους συνταξιούχους που μέχρι χθες καταλήστευε!


Βλέποντας από γκάλοπ που έχει στα χέρια του ότι δεν πρόκειται να υπερψηφιστούν οι κομματικοί του υποψήφιοι, ούτε καν από τους Πασόκους. Έχοντας στα αυτιά του τις προβλέψεις των επιτελών του, που δείχνουν συντριβή στα ψηφοδέλτια που έχουν το χρίσμα του. Και γνωρίζοντας πως η αιχμή του δόρατος της απόρριψης των Πασοκικών υποψηφίων είναι οι χαμηλότερες οικονομικά τάξεις, που έχουν υποστεί την λαίλαπα της αντιλαϊκής και μνημονιακής πολιτικής του, αποφάσισε να επιχειρήσει να δελεάσει τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Έτσι σήμερα (χθες) ο Γιώργος Παπανδρέου εξήγγειλε παροχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε 500.000 χαμηλοσυνταξιούχους από το Περιστέρι.
Φυσικά δεν μίλησε για ποσά. Παρέπεμψε στους αρμόδιους υπουργούς. Πότε;

Το ποσό θα καταβληθεί στο τέλος του έτους μαζί με τις συντάξεις του μηνός Δεκεμβρίου, είπε.

Με δεδομένη την ραγδαία αύξηση της ανεργίας, δε μπορούσε να μην "δώσει" κάτι και στους ανέργους: Ανακοίνωσε ότι θα παρέχεται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ανέργους για όσο διάστημα παραμένουν χωρίς δουλειά.

- Γιατί μου θυμίζει Μαυρογιαλούρο;
- Εσάς;
activistis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters