Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Στην Αθήνα ο Ερντογάν για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.....

Έφτασε στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να συμμετάσχει στο Διεθνές συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο που πραγματοποιείται στη Βουλιαγμένη την Παρασκευή.

Στο αεροδρόμιο τον κ. Ερντογάν, τη σύζυγό του Εμινέ, και την διπλωματική αποστολή, υποδέχθηκε εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας.


Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παραθέτει ιδιωτικό δείπνο τον τούρκο ομόλογό του το βράδυ της Πέμπτης, ενώ δείπνο προς τιμήν του ομολόγου του Υπουργού Εξωτερικών Αχμέντ Νταβούτογλου, παραθέτει και ο κ. Δρούτσας στο εστιατόριο ''Διόνυσος'' κοντά στην Ακρόπολη.


Την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων λίγους μήνες μετά τη συγκρότηση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας των δύο χωρών και την υπογραφή 22 συμφωνιών σε διάφορους τομείς, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας το πρωί της Παρασκευής, σε συνάντησή τους που έχει προγραμματισθεί να γίνει στο περιθώριο του Συνεδρίου για την Κλιματική Αλλαγή.


Το μεσημέρι οι δύο άνδρες θα συμμετάσχουν σε πάνελ συζητήσεων οι οποίες θα καταλήξουν στην υπογραφή της Δήλωσης Πρωτοβουλίας για την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο.
Στο πάνελ θα συμμετάσχουν ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Λόρενς Γκόντζι, ο πρωθυπουργός της Παλαιστινιακής Αρχής Σαλάμ Φαγιάντ, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης για τη Μεσόγειο Αχμέντ Μασαντεχ καθώς και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Φιλιπ Μέισταντ. Ο Τζέφρι Ζακς, καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια θα προεδρεύσει της στρογγυλής τράπεζας.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν θα αναχωρήσει από την Ελλάδα αύριο το απόγευμα.
Λίγες μέρες πριν την άφιξή του στην Αθήνα, ο Ρ. Ερντογάν σε συνέντευξή του στους "Φακέλους" της τηλεόρασης του "Σκάι"και τον Αλέξη Παπαχελά, μιλάει για τις προοπτικές των ελληνοτουρκικών σχέσεων και οι λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιεί είναι "αλληλοκατανόηση" και "αμοιβαία βήματα".


nooz.gr
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτή ήταν η είδηση όπως δόθηκε στα ειδησεογραφικά πρακτορεία...
Η πραγματική αιτία φυσικά της επίσκεψης είναι άλλη. Η διαπραγμάτευση για την συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο.....

Σιγά μην οι Τουρκαλάδες ενδιαφέρονται για την κλιματική αλλαγή στην Μεσόγειο!!!!!
Ρε που τα πουλάτε αυτά....

Το σενάριο που παίζεται είναι μια συνεκμετάλλευση 70-30 υπέρ της Ελλάδας που θα παρουσιαστεί από την κυβέρνηση ως μεγάλη επιτυχία και θα ακολουθήσει η τρόϊκα που θα απαιτήσει ενα σημαντικό ποσοστό από το ελληνικό κομμάτι για την αποπληρωμή των χρεών.
Πράγμα το οποίο θα παρουσιάσει ως μία ακόμα μεγάλη επιτυχία η κυβέρνηση!!!!

Καλή μας χώνεψη.... 
http://koukfamily.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters