Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Αλεξανδρος
Γιωργάκη, σημερινέ πρωθυπουργέ μας σε ευχαριστούμε που μας θυμήθηκες στις δύσκολες μέρες που περνάμε εμείς οι συνταξιούχοι γιατί όπως φαίνεται μόνο ο λαουτζήκος την πληρώνει την κρίση. Θα μας δώσεις είπες ένα φιλοδώρημα ή αλλιώς ένα αντίδωρο στην φτώχεια και την ανέχεια που εσύ......
κι η κυβερνησή σου μας καταδίκασες.Ξεπέρασες και τον μακαρίτη τον πατέρα σου στο ψέμα, τουλάχιστον αυτός έκανε ειδική αναφορά στα τιμημένα γηρατειά!!! (για τα μάτια του κόσμου).
Ο σοφός λαός λέει μ΄όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις , κι εσύ τα μαθες τα γράμματα απ΄τον πατέρα σου Γιωργάκη, κατά μάνα κατά κύρη. Αυτή τη φορά όμως δεν θα σου χαριστούμε ούτε εμείς τα γερόντια, θα σας μαυρίσουμε Γιωργάκη αφού λόγω γήρατος δεν μπορούμε να σας μαυρίσουμε τα μάτια.
Δυστυχώς τα κάνατε σαν τον κ..ο μας Γιωργάκηηηηη!!

ΜΑΙΡΗ
Παληκάρι μου!! σε ψηφίσαμε σε στηρίξαμε και σύ πάντα μας σκέφτεσαι και μας τιμάς σαν τον μακαρίτη τον πατέρα σου!!
Μας έκοψες ότι μας έδινε λίγη αξιοπρέπεια ,την λιγοστή μας σύνταξη που μπορούσαμε να πληρώνουμε τουλάχιστον τα φαρμακά μου.Προεκλογικά σκέφτηκες να μας πετάξεις ένα παξιμάδι, μια ασπιρίνη στον πόνο μας για να μας ξεγελάσεις και να σε ξαναψηφίσουμε. Αυτή τη φορά δεν θα μας παραμυθιάσεις λεβέντη μου γιατί ταχετε κάνει σαν τον κ...\ο μου. Τώρα θα δείτε τι θα κάνουν και τα γεροντάκια για σας θα σας χ....ν πατώκορφα. Φέτος θα ακούσουμε τον βαθύ αναστεναγμό των παιδιών και των εγγονών μας και θα σας μαυρίσουμε στις εκλογές , αφού δεν μπορούμε να σας μαυρίσουμε τα μάτια.
γιαγια ΜΑΙΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters