Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ – Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Οι Ανδρομέδιοι έχουν γίνει αποδεκτοί στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία, πριν από περίπου 3.500.000 χρόνια και προέρχονται από τον Αστερισμός της Ανδρομέδας όπως προδίδει και το όνομά τους.



Πλησιάζουν πολύ στην εμφάνιση τους ανθρώπους της Γης. Συνήθως φορούν τις παραδοσιακές πολύχρωμες φόρμες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Κύρια Χαρακτηριστικά
Έχουν δύο φύλα.
Ένας ανδρομέδιος άντρας μπορεί να έχει ύψος που κυμαίνεται από ένα 1.7 έως 2.12 μέτρα περίπου.

Μία ανδρομέδια γυναίκα μπορεί να έχει ύψος από 1,63 έως 1,93 μέτρα περίπου. Διακρίνονται για τις σαγηνευτικές τους ενέργειες αλλά και για το γεμάτο καμπύλες σώμα τους (είναι ζουμερές!)
Τα μάτια όλων Ανδρομέδιων είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από εκείνα των ανθρώπων της Γης.
Έχουν λεπτά χείλη σε ένα ανοιχτό ροζ, τα αυτιά είναι ελαφρώς χαμηλότερα στο κεφάλι, από την θέση των ανθρώπων και είναι ελαφρώς μικρότερα σε μέγεθος. Τα χέρια και τα πόδια είναι λεπτά στην εμφάνιση, με μακριά δάχτυλα και στα δύο άκρα.
Κατά κανόνα το δέρμα τους είναι γαλάζιο, αλλά όσο γερνούν γίνεται πιο λευκό.
Μέσος όρος ζωής: 2.007 χρόνια

Μέση ώρα ύπνου που έχουν ανάγκη: Περίπου 2 ώρες την ημέρα.
Όπως σημειώνεται από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, κυριαρχούν σε όλους τους επιστημονικούς τομείς και τις αντίστοιχες δραστηριότητες. Γύρω στο 1995, εντόπισαν την «μετατόπιση της ενέργειας» στο ηλιακό μας σύστημα. Συγκεκριμένα στη Γη, το φεγγάρι και τον Άρη.
Λένε πως η Σελήνη είναι ένας τεχνητός δορυφόρος από ένα άλλο αστρικό σύστημα, από το Chauta της Μικρής Άρκτου (σύμφωνα με την Mystical Encyclopedia του Chuck Roberts).
Μιλούν μια γλώσσα της οποίας οι διάλεκτοι ποικίλουν και θυμίζουν ισπανικά ή ιταλικά. Είναι περισσότερο τονική με κάτι λαρυγγικό στην τονισμό.

Είναι η αρχαιότερη φυλή στο γαλαξία μας και είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον μας.
Κινούνται διαστρικά και τα ιπτάμενα οχήματά τους κυμαίνονται σε σχήμα: από τον παραδοσιακό τύπο sombrero και τον τύπο μικρών πλοίων που φτάνουν στα 15 έως 20 μέτρα, έως τα φακοειδή διοικητικά σκάφη που μπορεί να φτάσουν σε μήκος περίπου έως και μισό μίλι (περίπου 800 μέτρα).

Στους Ανδρομέδιους απαντούνται δύο βασικοί τύποι:
Ο πρώτος είναι ο «Καυκάσιος» που λέγεται και «Nordic» (ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, χλωμό δέρμα).
Ο δεύτερος είναι ο «Μεσογειακός» (φωτεινά ή σκούρα καστανά μαλλιά, γκρι με καστανά μάτια, ηλιοκαμένη εμφάνιση δέρματος).
Πολλές φορές ο «Μεσογειακός» θυμίζει ή μοιάζει να έχει τα τυπικά χαρακτηριστικά της Ανατολής (σκούρα μαλλιά, σκούρα μάτια της Ασίας και το χρώμα του δέρματος να ποικίλλει από πολύ ανοιχτό καφέ έως μια σκοτεινή απόχρωσή του.

Εκθέσεις μαρτύρων
Διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων του «Branton», αναφέρουν ότι οι Ανδρομέδιοι είναι μέλη της Ομοσπονδίας των Πλανητών, καθώς και των Ενωμένων(;) Αστρικών Εθνών.
Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει σε επαφή και για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους κατοίκους κάποιου πλανήτη μέσα στον αστερισμό της Ανδρομέδας. Ο Alex Collier είναι ένας από αυτούς και ο πρώτος που αναφέρθηκε στην ύπαρξη ερπετοειδών.
Σύμφωνα με τις επαφές του Collier από τον Δεκέμβριο του 2013, το ανθρώπινο είδος θα αρχίσει να αλλάζει και θα γίνει ον 4ης πυκνότητας (είμαστε ακόμα 3η πυκνότητα). Σε αυτή την μετάβαση «βοηθούν» κάποιες ενέργειες που εκπέμπονται από μαύρες τρύπες στη βάση κάθε γαλαξία.

Οι επαφές λένε ακόμα ότι η πρωταρχική (ανθρώπινη) φυλή δημιουργήθηκε από τους Δρακονιανούς, και πρωτοεγκαταστάθηκε στον Άρη. Τότε, η Γη ήταν πιο κοντά στον κόκκινο πλανήτη και καλυπτόταν με πάγο. Λένε, επίσης, ότι οι άνθρωποι είναι μέρος μιας Ομάδας Ψυχής που αποκαλούν «Paa Tal», η οποία όμως ήταν αντίθετη με την δρακόντεια επιρροή και πολεμάει μαζί τους για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Ο Wendelle Stevens αναφέρει κάποιον άλλο που ήρθε σε επαφή με Ανδρομέδιους.
Το 1972, ο μεξικανός καθηγητής Hernandez ισχυρίζεται ότι μία από τις μαθήτριές του, η «Lya», ήρθε από τον πλανήτη Inxtria ο οποίος περιστρέφεται γύρω από το Beta Andromeda (Mirach, 197 έτη φωτός μακριά). Το μήνυμά της  σχετιζόταν, κυρίως, με οικολογικές ανησυχίες.
Ένα τύπος Ανδρομέδιων ήταν η «γαλάζια φυλή» η οποία προσγειώθηκε στη Φλόριντα το 1954. Θεωρήθηκαν ως οι Πολεμιστές των Άστρων, οι οποίοι έχουν αναφερθεί από τους Ινδιάνους Χόπι.

Η Αποστολή
Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες από κατά καιρούς επαφές, φαίνεται πως οι Ανδρομέδιοι υποστηρίζουν ότι η Γη θα είναι υπό την δρακόντεια τυραννία για περίπου 350 χρόνια ακόμα -αν δεν ληφθούν έκτακτα μέτρα.

Το Συμβούλιο των Ανδρομέδιων (2003;) συμφώνησε ότι όλοι οι Εξωγήινοι Τύποι θα πρέπει να απομακρυνθούν από τη Γη, το Φεγγάρι και τον Φόβο (δορυφόρο του Άρη). Διαπίστωσαν ότι υπάρχουν περίπου 2000 εξωγήινοι από την φυλή Greys. Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται στον Φόβο. (Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους Greys είναι κλώνοι. Έτσι, στηρίζεται η υπόθεση ότι οι γκρίζοι πεθαίνουν ως φυλή κάτι που οφείλεται σε γενετική στασιμότητα και κατά συνέπεια ψάχνουν για νέο DNA προκειμένου να αναβιώσουν την φυλή τους.)

Υποστηρίχτηκε πως αν οι εξωγήινοι δεν εγκατέλειπαν το φεγγάρι ως το 2003, θα το έβγαζαν από την τροχιά του για να «ασχοληθούν με το θέμα». Αυτό, όπως όλοι μπορούμε να διαπιστώσουμε δεν έγινε, ίσως γιατί δεν πέρασε ο εκβιασμός και οι Ανδρομέδιοι δεν ήθελαν να ρισκάρουν την ζωή στην Γη).

Ωστόσο, αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις έρευνες του κ. Crow ότι ένα ολόγραμμα καλύπτει την πραγματική Σελήνη ή ότι η Σελήνη δεν υπάρχει πια και στην θέση της βρίσκεται ένα ολόγραμμα, τότε ίσως να έχει συμβεί κάτι εκεί πάνω που δεν το έχουμε πάρει είδηση -ακόμα…
Το Συμβούλιο Andromedιων έχει διατάξει όλες τις εξωγήινες παρουσίες στην επιφάνεια του πλανήτη, στο εσωτερικό του, αλλά και στην Σελήνη να εξέλθουν εντελώς από τον χώρο μας. Αυτή η διαταγή αφορά κάθε είδος εξω-γήινης παρουσίας, είτε είναι καλοπροαίρετη είτε όχι.
Αυτή η προσπάθεια φαίνεται εξαιρετική με δεδομένο το γεγονός ότι υπάρχουν περισσότερα από 2000 ερπετοειδή που ζουν στον πλανήτη μας, ενώ ξεπερνούν τους 18.000 οι Greys που διαμένουν στο φεγγάρι, στην επιφάνεια αλλά και υπογείως.

Δεν είναι γνωστά τα κίνητρα αυτής της προσπάθειας, αλλά ενδεχομένως το Ανδρομέδιο Συμβούλιο θα ήθελε να δει πώς εμείς οι άνθρωποι θα μπορούσαμε να ζήσουμε αναμεταξύ μας χωρίς την χειραγώγηση από τους όποιους εξωγήινους, όπως συμβαίνει τα τελευταία 6000 χρόνια περίπου. Στην περίπτωση που δουν ότι τα καταφέρνουμε σωστά, ίσως, μας εντάξουν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία ή γίνουμε μέλη σε κάποια μικρότερη, αρχικά.

Εν κατακλείδι
Με βάση τα όσα έχουν ειπωθεί από όλους όσους ισχυρίζονται ότι ήρθαν σε επαφή μαζί τους ή έλαβαν μηνύματα από αυτούς, οι Ανδρομέδιοι είναι μία μη-φυσική φυλή των αμιγώς εκπληκτικών αρχαίων αγγελικών όντων από τον γαλαξία της Ανδρομέδας. Είναι η πνευματική δύναμη πίσω από την Διοίκηση Ashtar (Ashtar Command), της Μεγάλης Αδελφότητας του Φωτός (στην οποία για κάποιους επαφικούς συμπεριλαμβάνεται ο Ιησούς Χριστός σε υψηλά ιστάμενη διοικητική θέση).

Οι Ανδρομέδιοι, είναι οι ηγέτες πίσω από τους Πλειάδιους και πίσω από όλη την ανθρώπινη εξέλιξή! Επιπλέον, είναι η κατευθυντήρια δύναμη πίσω από ένα, τουλάχιστον, αλλά εντελώς διαφορετικό κλάδο της εξέλιξης και αφορά κάποια αρκετά γλοιώδη, αμφίβια πλάσματα που προέρχονται από πλανήτες στον αστερισμό του Κύκνου.

Και πάλι, ο τρόπος με τον οποίο οι Ανδρομέδιοι βοηθούν τα διάφορα όντα στον Γαλαξία μας να εξελιχθούν, είναι ένα ελάχιστο παράδειγμα του πώς ο πολιτισμός των Πλειάδιων βοηθά τον πολιτισμό της Γης να αναπτυχθεί.

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters