Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Όρθιοι χειροκροτούσαν τον Γλέζο στο Ευρωκοινοβούλιο που μίλησε απλά, ελληνικά και πατριωτικά

Όρθιοι χειροκροτούσαν τον Γλέζο στο Ευρωκοινοβούλιο 
Συγκλονιστική ήταν η ομιλία του Μανώλη Γλέζου στο Ευρωκοινοβούλιο. Η ελληνική κρίση δεν μπορεί να επιλυθεί εν θερμώ. Η λύση χρειάζεται χρόνο. Ζητάμε ένα χρονικό περιθώριο όπου δεν θα δεχόμαστε και δεν θα εξοφλούμε δάνεια. Ζητάμε το Δίκαιο, το μήνυμα του Μανώλη Γλέζου στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα....
«Όσοι εύχονται να διώξουν την Ελλάδα από την Ευρώπη ματαιοπονούν. Η Ευρώπη είναι γέννημα της Ελλάδας. Δεν σας τη χαρίζουμε την Ευρώπη» πρόσθεσε.
Γλέζος: Παραμερίζω τις ύβρεις κατά του Τσίπρα, της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού. Όποιος βρίζει αποδεικνύει ότι δεν έχει επιχειρήματα.
Ματαιοπονούν όσο επιθυμούν να διώξουν την Ελλάδα από την Ευρώπη.
Η Ευρώπη είναι γέννημα της Ελλάδας, δεν σας τη χαρίζουμε την Ευρώπη.
Παράλληλα παρέπεμψε στις προτάσεις του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την επίλυση της κρίσης.

Οι ευρωβουλευτές καταχειροκρότησαν τον κ. Γλέζο μετά την ομιλία του.

Δείτε το βίντεο...
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/07/blog-post_236.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters