Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Γιατί είμαστε “Greece” στην Γη, αλλά “Hellas” στο Διάστημα

Με πανηγυρικό τρόπο έγινε η παρουσίαση του προγράμματος «η Ελλάς στην Σελήνη», ή “Hellas to the Moon”, παρουσία μάλιστα του αμερικανού πρεσβευτού. Μα, επισήμως την χώρα μας την αποκαλούν οι ξένοι “Greece”, σε κάθε αναφορά, ή μνημόνια, ή συμφωνία, ή συμμετοχή σε διεθνή οργανισμό, κλπ, πάντα την χώρα μας την αποκαλούν μ’ αυτό το όνομα. Γιατί τώρα που πρόκειται να στείλουν όχημα στην Σελήνη, την αποκαλούν «Ελλάς»; Και μάλιστα το γράφουν σωστά, “Hellas”, όπου “H” είναι η δασεία στην ελληνική γραφή, που κατάργησε δια νόμου (εφαρμογή του μονοτονικού) Κυβέρνησης γραφικού πρωθυπουργού το 1982.
Για άλλη μια φορά οι συμμαχικοί εχθροί μας που διαφεντεύουν τον πλανήτη μάς χρησιμοποιούν ως «μέσον» για να επιτύχουν τα σχέδιά τους. Ξέρουν ότι χωρίς εμάς δεν μπορούν να πάνε πουθενά στο Διάστημα, αλλ’ αυτό που κάνουν το κάνουν με «παπατζίδικο» τρόπο. Με «κουτόσπιρτα» προσπαθούν να εξαπατήσουν τους ανώτερούς τους. Θυμάστε φαντάζομαι τους παπατζήδες. «Εδώ παππάς, εκεί παππάς…». Μας χρησιμοποιούν, όταν πλέον ευρίσκονται σε απελπιστικό αδιέξοδο. Είδαν ότι δεν μπορούν να έχουν επιτυχία, (μάθατε πως συνετρίβη το εβραϊκό όχημα πριν από λίγο καιρό στην επιφάνεια της Σελήνης, την στιγμή που διοικητής της NASA είναι κάποιος του οποίου το επώνυμο λήγει σε –σταϊν, ο Τζιμ Μπραϊντενσταϊν) και μας βάζουν «μέσον».
Είναι απλώς συγκυρία να συμβαίνει το γεγονός αυτό επί ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά είναι και ευχάριστο να βλέπει κανείς τους ανθέλληνες μαζί με τους πολύ ανθέλληνες να είναι εγλωβισμένοι από Έλληνες.
Όσον αφορά την σχέση της Ελλάδος με το Διάστημα, που είναι σημαντικοτάτη και αρχοντική, ο ηγέτης τής τότε κομμουνιστικής ΕΣΣΔ, Νικήτα Χρουστσώφ είχε πει στον ΟΗΕ, όταν θύμωσε σε μια λογομαχία με τους Αμερικανούς ότι: «Τα Ελληνικά τελωνεία του Διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα της αποκάλυψης». Το ρηθέν του Χρουστσώφ δεν πρέπει να το ξεχνάμε εμείς οι Έλληνες, να το μελετούμε, αλλά και να το συνδυάζουμε με γεγονότα.
Επομένως, για να έχει και πάλι επιτυχία η αποστολή τους στην Σελήνη, πρέπει να μας χρησιμοποιήσουν, διότι η Σελήνη είναι Ελληνικής κατασκευής, όπως θα δούμε εν συντομία μέσα από κάποια λίγα στοιχεία απ’ όλ’ αυτά που μας κρύβουν. Η Σελήνη είναι τεχνητός δορυφόρος. Τον κατασκεύασε ο Απόλλων, κατόπιν αδείας φυσικά, και τον τοποθέτησε μεταξύ της Γης και του άλλου δορυφόρου της Γης που δεν φαίνεται πλέον, της Λίλιθ. Η Λίλιθ αποκαλείται και Μαύρη Σελήνη.
Η Λίλιθ είναι δαιμονική θεότητα των εβραίων. Η Λίλιθ, αναφέρεται στο εβραϊκό Ταλμούδ, ήταν η πρώτη γυναίκα του Αδάμ αλλά ήταν στείρα, γι αυτό μισούσε τα παιδιά, σεξομανής, και έγινε δαίμονας και βαμπίρ, δηλαδή έπινε αίμα. Συγκρίνετε αυτά με τις τελετουργίες κάποιων μυστικών οργανώσεων και θα καταλάβετε.
Επιπροσθέτως, τo διαστημικό λεωφορείο Columbia είχε γίνει πυροτέχνημα επιστρέφοντας στην Γη το 2003, διότι -όπως εγράφη από κάποιους τότε- παραβίασε κάποιους κανονισμούς στο διάστημα, και το οδήγησαν σε χώρο ώστε το πλήρωμά του να δει τον δορυφόρο Λίλιθ. Εντελώς «συμπτωματικά», η παραβίαση έγινε προς τον μη ορατό από την Γη διαστημικό χώρο όπισθεν της Σελήνης, προς την Λίλιθ, όταν εντελώς «συμπτωματικά» μεταξύ των μελών του πληρώματος του Columbia υπήρχε και ένας Σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ. Αλλά, γνώριζαν ότι παραβίαζαν τα «Ελληνικά τελωνεία» του Διαστήματος χωρίς την άδειά μας, και φοβόντουσαν ότι θα εγίνετο προσπάθεια καταρρίψεως του Columbia από κάποιους Έλληνες, γι αυτόν τον λόγο είχαν έλθει Ισραηλινά F-16 στην Κρήτη και ήταν στον αέρα καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης του Columbia προς την Γη, για προστασία. Πετούσαν πάνω από συγκεκριμένη περιοχή της Κρήτης, η οποία είναι απαγορευμένη για τους Έλληνες, διότι και σ’ εκείνη την περιοχή είχε «τους κεραυνούς του ο Δίας». Τελικά δεν μπόρεσαν να γλυτώσουν οι Ισραηλινοί το Κολούμπια. «Που πας ρε Καραμήτρο».
Επειδή η Σελήνη είναι κατασκευή του Απόλλωνος, για αυτόν τον λόγον το διαστημικό πρόγραμμα των αμερικανών, το αφορών την Σελήνη, είχε το όνομα «Απόλλων». Πάλι μας είχαν χρησιμοποίησαν για «μέσον». Αλλά μόλις πήγαν να την καταλάβουν, έκαναν λάθος ενέργειες και δεν ξαναπάτησαν από τότε. Τώρα, πάλι μας χρησιμοποιούν για την Σελήνη. Την ωραία Σελήνη μας.
Άλλη μια φορά που μας χρησιμοποίησαν πάλι για… διαστημικούς σκοπούς, ήταν όταν ήθελαν να στείλουν, και πάλι, όχημα στον Άρη και η αποστολή του έγινε συνοδεία της μουσικής συνθέσεως «Μυθωδία», του Βαγγέλη Παπαθανασίου, με συναυλία που έγινε στις Στήλες του Ολυμπίου Διός. Ο Παπαθανασίου, εξαφανίστηκε μουσικώς από τότε, αν και είχε προειδοποιηθεί να μην γράψει μουσική γι αυτό το εγχείρημα των Αμερικανών. Το όλο γεγονός είχε χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου από την NASA. Πάλι.
Επίσης, όταν η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία, έστειλε όχημα σε συγκεκριμένο μαύρο κομήτη, το εγχείρημα ήταν γερμανικής πρωτοβουλίας (το μαύρο χρώμα που επελέγη ως πρώτο χρώμα της Γερμανικής σημαίας, δεν επελέγη τυχαίως), όταν λοιπόν το όχημα έφθασε και «προσγειώθηκε» επιτυχώς στον μαύρο κομήτη, η Γερμανική τηλεόραση διέκοψε το πρόγραμμά της για να μεταδώσει άμεσα το γεγονός της επιτυχίας τους. Οι κατά τα άλλα αλαζόνες Γερμανοί, ως σκηνικό στην
τηλεόραση, πίσω από τον παρουσιαστή, έβαλαν την Ελλάδα! Είναι ποτέ δυνατόν να μας συμπαθήσουν;
Το να μας χρειάζονται στα διαστημικά τους προγράμματα είναι μονόδρομος γι αυτούς, αλλά μας χρησιμοποιούν για τα υστερόβουλα και απεχθή σχέδιά τους. Ο χαρακτήρας τους δεν αλλάζει. Αλλά και από την άλλη, όταν δεν μπορούν να καταφέρουν κάτι στην Σελήνη που είναι σχετικά δίπλα μας, και δεν ανήκει στο αερικό περιβάλλον, πώς είναι δυνατόν να καταφέρουν κάτι σημαντικό στο αιθερικό περιβάλλον. (Οι όροι «αερικό» και «αιθερικό» είναι σύμφωνα με τον Αριστοτέλη).
Το ελληνικό, δήθεν, όχημα που θα κατασκευασθεί εδώ στην Ελλάδα, θα είναι μόνο κατ’ όνομα ελληνικό. Θα είναι, κατ’ αντιστοιχία, σαν τους «έλληνες» πακιστανούς του ΣΥΡΙΖΑ. Το τι πρόκειται να επιτελέσει το μηχάνημα αυτό στην Σελήνη δεν θα μας το πούνε ποτέ. Αλλά το να επιθυμούν οι Αμερικανοί τόσο διακαώς να ξαναπάνε και να μείνουν (αυτό θα γίνει ανέκδοτο) στην Σελήνη, μετά την αποστολή των Κινέζων στην σκοτεινή της πλευρά και τις πληροφορίες που έδωσαν στους αμερικανούς, μόνο για καλό δεν θα είναι. Αλλά μέχρι το 2022 που θέλουν να το στείλουν, δεν νομίζω ότι προλαβαίνουν.
Πάντως, όσο και να μας μειώνουν, παραμένουμε κρυφή υπερδύναμη και αυτό δεν αλλάζει. Το κακό για μας είναι ότι αυτοί μας γνωρίζουν καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters