Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΘΑ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;

cebcceb5cf84cf81cebf-cf83cf84cebf-cf83cf85cebdcf84ceb1ceb3cebcceb1
Σε συναγερμό η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική για την αποτροπή βρώμικου σχεδίου που στόχευε στην αποσταθεροποίηση της χώρας…
Όλες οι μυστικές κινήσεις για το «μπλοκάρισμα» του μακελειού με εκατόμβη νεκρών που είχαν στήσει ξένοι πράκτορες-τζιχαντιστές.
Σε συναγερμό βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική, αφού οι πληροφορίες που λάμβαναν το τελευταίο διάστημα οι δύο υπηρεσίες, ανέφεραν πως επίκειται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πηγές της «Α» που προέρχονται μέσα από την ΕΥΠ, τον τελευταίο καιρό πράκτορες διαφόρων συμφερόντων (εγχώριων και διεθνών), έχουν λάβει «θέσεις μάχης» στο κέντρο της Αθήνας και ετοιμάζονται να «στήσουν» νέο σκηνικό αποσταθεροποίησης της χώρας μας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις οποίες δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε για ευνόητους λόγους, την τελευταία εβδομάδα απετράπη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στο ΜΕΤΡΟ της Αθήνας και συγκεκριμένα στον σταθμό του Συντάγματος, ο οποίος θεωρείται και ο πιο πολυσύχναστος.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων τόσο της ΕΥΠ, όσο και της Αντιτρομοκρατικής, όπως μας τις μετέφερε η «πηγή» μας, οι πράκτορες ήθελαν να στήσουν ΜΑΚΕΛΕΙΟ με εκατόμβη νεκρών στο κέντρο της Αθήνας, ώστε με μια κίνηση ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ να αποσταθεροποιήσουν την χώρα και να εκβιάσουν ή ακόμα και να ρίξουν την κυβέρνηση.
Σε ερώτηση μας, αν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική έχουν προβεί σε σχετικές συλλήψεις ή έχουν πληροφορίες για την προέλευση των πρακτόρων η «πηγή» μας στο πρώτο σκέλος της ερώτησης μας, δεν θέλησε να απαντήσει.
Στο δεύτερος σκέλος ωστόσο, μας ανέφερε πως οι «εκτιμήσεις» των υψηλά ιστάμενων στις δύο υπηρεσίες, αναφέρουν πως ο τρόπος με τον οποίο σχεδίαζαν να παγιδεύσουν το ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος, δείχνει να ομοιάζει με τις «τρομοκρατικές» επιχειρήσεις τζιχαντιστών, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως τα κίνητρα τους ή αυτοί που τους υποκινούν είναι κατ’ ανάγκη άνθρωποι που προέρχονται από το ISIS ή τα κράτη που υποστηρίζουν το Ισλαμικό κράτος.
 
hellasforce.com
http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters