Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

ΑΛΚΥΟΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ 26-1ο: ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ


Με μοναδικό στόχο να βοηθήσουμε ώστε να εμποδίσουμε την εξάπλωση των πολυάριθμων συγκρούσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε πολύ σοβαρά ζητήματα που μας αφορούν όλους μας ως πολίτες αυτού του πλανήτη, εφόσον κινδυνεύει το κοινό μας σπίτι, και η αδιαφορία δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει ανθρώπινα όντα που παλεύουν για τη μοίρα τους και γι’ αυτή των συνανθρώπων τους. Θα πρέπει να εμπλακούμε και να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει και μας σφίγγουν το λουρί όλο και περισσότερο.
Αναφερόμαστε στη φοβερή μανία τους να μας καταστρέψουν με κάθε τρόπο και γι’ αυτό μας συνηθίζουν να ζούμε μέσα στη φοβερή φτώχεια, την απόγνωση, το θάνατο και τον πόνο ενώ η ανθρωπότητα όπως πάντα δεν κάνει τίποτα για να λύσει το πρόβλημα.
Όμως όλα θα λυθούν με τρόπο δίκαιο και αντικειμενικό όπως θα ήταν το σωστό, ή θα πρέπει να συνεχίζουμε να υποφέρουμε μέχρι να φτάσουμε σε αυτή την απαραίτητη και επείγουσα αλλαγή;
Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι διασχίζουμε μία δύσκολη στιγμή που η Γη περνά από μεγάλες αλλαγές και μάλιστα για πρώτη φορά εμφανίζονται στη Σελήνη πολλά σκάφη αγνώστου προελεύσεως όπως και περίεργες εκρήξεις. Και ακόμη τι μπορούμε να πούμε για τον πλανήτη Άρη και τα αναρίθμητα μυστήρια του;
Δημιουργός βίντεο: Αλκυόνhttp://neoellhn.blogspot.com/2015/03/26-1.html


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters