Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η βάση Dulce του Νέου Μεξικού και μια συνωμοσία κοσμικών διαστάσεων;

«Το πρόγραμμα Aquarius της NSA ασχολείται ειδικά με την «επικοινωνία με τους εξωγήινους» (EBE).



Στην μυστική τοποθεσία S-4, λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα από την Groom Lake (Περιοχή 51), ο Bob Lazar ισχυρίζεται ότι δούλεψε το 1988 για την ανάκτηση - με διαδικασίες αντίστροφης μηχανικής - του εξαιρετικά εξελιγμένου βαρυτικού προωστικού συστήματος ενός εξωγήινου σκάφους, που ήταν στην κατοχή της κυβέρνησης των ΗΠΑ και ήταν βέβαιος ότι βρισκόταν σε τέλεια πτητική κατάσταση, αφού μπόρεσε να παρακολουθήσει μια ολιγόλεπτη δοκιμαστική πτήση του. (δες εδώ)





«Εντός του προγράμματος Aquarius υπήρχε και το πρόγραμμα «Snowbird», ένα πρόγραμμα για να δοκιμαστικών πτήσεων ενός ανακτημένου εξωγήινου αεροσκάφους στην Groom Lake, της Νεβάδα. Το έργο αυτό συνεχίζεται και σήμερα σε εκείνη την τοποθεσία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός ατόμου που εργάζεται στην Groom Lake, «οι άνθρωποι μας είναι πολύ καλύτεροι στο να αποσυναρμολογούν τα πράγματα από το να τα ξαναβάζουν πίσω στην θέση τους».

«Ο Moore, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει μια επαφή στην MJ-12,νιώθει ότι του κινούσαν τα νήματα, διαρρέοντας του έγγραφα και παρέχοντάς του ενδείξεις, υποσχόμενοι να τον αφήσουν να δημοσιοποιήσει στο κοινό ορισμένες από τις πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους μετά τα τέλη του 1987.




«Ορισμένες από τις δηλώσεις του Moore οδηγούν κάποιον να πιστέψει ότι ο ίδιος ο Moore είναι ένας κυβερνητικός πράκτορας που εργάζεται για την MJ-12, για να ξεγελάσει κάποιους υπεραισιόδοξους UFOλόγους ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανακαλύψουν την αλήθεια.....



«Τώρα ρωτάτε, «Γιατί εγώ δεν έχω ακούσει όλα αυτά;» Από ποιόν νομίζετε ότι θα τα ακούσετε αυτά; Από τον Dan Rather; Τον Tom Brokaw; Τον Sam Donaldson; Λάθος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι απλά για να διαβάζουν τις ειδήσεις, δεν τις ανακαλύπτουν. Έχουν κυρίες που κάνουν ρεπορτάζ τηλεφωνώντας και παίρνοντας συνεντεύξεις από τους μάρτυρες και επαληθεύουν τις δηλώσεις σχετικά με τα δημοσιογραφικά θέματα που έρχονται από τα μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων (είτε το AP ή το UPI).

«Δεν πρόκειται ποτέ ο Dan Rather να πάει στο Wytheville της Βιρτζίνια, και να ψάξει το γιατί υπήρχαν τέσσερεις χιλιάδες θεάσεις που είχαν αναφερθεί τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 1987. Ας ρισκάρει ο Tom Brokaw ή κάποιος άλλος την αξιοπιστία του σε αυτού του είδους την θεματολογία. Ο Tom Brokaw; Ο Tom θέλει ο Sam Donaldson να διακινδυνεύσει την αξιοπιστία του. Κανείς μα κανείς, δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει το τομάρι του με τέτοιες εξωπραγματικές ιστορίες, ασχέτως από το πόσο μεγάλος αριθμός ανθρώπων αναφέρει θεάσεις αντικειμένων με διάμετρο 300 μέτρων που τους πετάνε έξω από τον δρόμο. Στην περίπτωση των θεάσεων στην Wytheville, δεκάδες βανάκια με την επιγραφή NASA στο πλάι δεν κατάφεραν να κινήσουν το ενδιαφέρον των τηλεπαρουσιαστών. Και όσοι έκαναν ερωτήσεις ενημερώθηκαν ότι η NASA διενεργούσε μια έρευνα για τον καιρό.


«Λοιπόν, μετά μπορεί να ρωτήσετε, τι γίνεται με τους επιστήμονές μας; Τι γίνεται με τον Carl Sagan; Τον Isaac Asimov; Τον Arthur C. Clarke; Αυτοί δεν ξέρουν; Αν ο Carl Sagan γνωρίζει τότε διαπράττει μια μεγάλη απάτη, μέσω της προσέλκυσης μελών στην Planetary Society, «για την αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης».

Μια άλλη παρωδία στην οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ σκορπάει εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο είναι το ράδιο-τηλεσκόπιο στο Arecibo του Πουέρτο Ρίκο, που λειτουργεί από το πανεπιστήμιο Cornell με - μαντέψτε ποιόν - τον Carl Sagan. Το πανεπιστήμιο Cornell φαινομενικά ψάχνει για σήματα από το διάστημα, ένα σημάδι ίσως, ότι κάποιος είναι εκεί έξω. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα σχετικά ευφυείς επιστήμονες όπως ο Sagan θα μπορούσαν να είναι τόσο αδαείς.


Tο ράδιο-τηλεσκόπιο στο Arecibo του Πουέρτο Ρίκο χρησιμοποιήθηκε στο πρόγραμμα SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence = Έρευνα Εξωγήινης Νοημοσύνης)





(Σημείωση: Επίσης, ακόμη και εάν έβρισκαν αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης ζωής, νομίζετε ότι το SETI ή τα παρόμοια προγράμματα που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μας το έλεγαν; Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένες πραγματικές δηλώσεις εκείνων που ασχολούνται με αυτά τα ερευνητικά προγράμματα. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το άρθρο του Mat Spetalnick «Υπάρχει κανείς εκεί έξω; Η NASA ψάχνει για πραγματικούς εξωγήινους», στο περιοδικό REUTERS της 5/10/1992: «Τουλάχιστον 70 φορές οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει ραδιοκύματα που είχαν τα χαρακτηριστικά επικοινωνίας με όντα από άλλους κόσμους, αλλά ποτέ δεν επαληθεύτηκαν, είπε ο Frank Drake».


Ο αστρονόμος δρ Otto Struve, και ο αστροφυσικός και αστρονόμος δρ Frank Drake, μπροστά στον διάσημο μαθηματικό τύπο που είχε διατυπώσει, ο οποίος περιγράφει - με βάση κάποιες παραδοχές και προϋποθέσεις - με ποιά συχνότητα μπορούμε να περιμένουμε ότι θα εμφανίζεται νοήμων ζωή στο διάστημα.




Και o ερευνητής John Spencer, αναφερόμενος στον δόκτορα Otto Struve, περιγράφει πως αυτός ο αστροφυσικός βοήθησε τον Frank Drake στην ίδρυση του Προγράμματος Ozma, και στο πολύ μυστηριώδες συμπέρασμά του: «... το πρόγραμμα ξεκίνησε την έρευνα εστιάζοντας πάνω στο αστέρι TAU CETI (Ταυ του Κήτους). Σύμφωνα με ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν εκείνη την εποχή, μόλις το πρόγραμμα ξεκίνησε ελήφθησαν ισχυρά ευφυή σήματα, αφήνοντας όλους τους επιστήμονες άναυδους. Απότομα, ο δρ Struve δήλωσε στη συνέχεια ότι το πρόγραμμα Ozma είχε τερματισθεί, και σχολίασε ότι δεν υπήρχε κανένας λογικός σκοπός να ακούμε μηνύματα από κάποιον άλλο κόσμο.»



To Ταυ Κήτους (τ CET, τ Κήτους) είναι ένα αστέρι στον αστερισμό του Κήτους που είναι φασματικά παρόμοιο με τον Ήλιο, παρά το γεγονός ότι έχει μόνο περίπου το 78% της μάζας του Ήλιου. Σε απόσταση μόλις κάτω από τα 12 έτη φωτός από το Ηλιακό Σύστημα, είναι ένα σχετικά κοντινό αστέρι. Στην εικόνα δεξιά, η σύγκριση των δίσκων: του Ηλίου και του Ταυ Κήτους. Στην εικόνα κάτω η συστοιχία ραδιοτηλεσκοπίων VLA (Very Large Array) στη περιοχή Plains of San Agustin, στο Νέο Μεξικό και μια σκηνή από την ταινία Contact (Η επαφή) του 1997, που παρουσιάζει μια υποτιθέμενη επιτυχημένη επαφή και επικοινωνία με έναν εξωγήινο πολιτισμό μέσω του προγράμματος SETI.



Έτσι, λοιπόν, αυτοί οι «μυημένοι» δέχονται όλα τα κερδισμένα με ιδρώτα δολάρια από τους φόρους μας για την χρηματοδότηση των προγραμμάτων τους για την έρευνα ραδιοσημάτων - αν όχι και για τις υπόγειες βάσεις τους και τις συγκαλυμμένες διαστημικές επιχειρήσεις τους. Όμως ας είναι καταραμένος ο κάθε «κοινός θνητός» που έχει το θράσος να επιμένει πραγματικά να έχει πρόσβαση στα προϊόντα των «χρηματοοικονομικών επενδύσεών» τους!)


«Και ο Isaac Asimov; Σίγουρα ο πολυγραφότερος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, θα μπορούσε να έχει αντιληφθεί μέχρι τώρα ότι πρέπει να υπάρχει μια τεράστια συγκάλυψη; Ίσως, αλλά αν ξέρει δεν το λέει. Ίσως να φοβάται ότι τα έργα του Foundation και Empire θα αποδειχτεί ότι είναι ανακριβή.


«Και ο Arthur C. Clarke; Σίγουρα ο πιο ακριβής σε τεχνικό επίπεδο από τους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας με πολύ στενούς δεσμούς με τη NASA θα είχε τουλάχιστον να κάνει έναν υπαινιγμό για το τι πραγματικά συμβαίνει. Και πάλι, αν είναι έτσι, εκείνος δεν μιλάει. Σε μια πρόσφατη έρευνα Επιστημονικής Φαντασίας, ο Clarke εκτιμά ότι η επαφή με εξωγήινα νοήμονα ζωή δεν θα συμβεί πριν από τον 21ο αιώνα.


«Εάν η κυβέρνηση δεν μας λέει την αλήθεια και τα μεγάλα δίκτυαδεν την λαμβάνουν ακόμη σοβαρά υπόψη (Σημείωση: Αυτό γράφτηκε προτού τηλεοπτικά προγράμματα όπως SIGHTINGS, ENCOUNTERS, UNSOLVED MYSTERIES, CURRENT AFFAIR, MONTEL WILLIAMS, STRANGE UNIVERSE, και άλλες τηλεοπτικές ειδησεογραφικές εκπομπές και εκπομπές λόγου άρχισαν όντως να αντιμετωπίζουν τα φαινόμενα που σχετίζονται με τα UFO, τις απαγωγές, και ούτω καθεξής σε πολύ μεγαλύτερο βάθος - για να μην αναφέρουμε τα X- FILES, DARK SKIES και άλλες τηλεοπτικές σειρές»),




«τότε ποια είναι η ευρύτερη εικόνα, ούτως ή άλλως; Μήπως οι ΕΒΕ, έχοντας κάνει εκατοντάδες χιλιάδες ή περισσότερο απαγωγές (ίσως και εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο), έχοντας κατασκευάσει έναν τεράστιο αριθμό μυστικών υπόγειων βάσεων (Groom Lake, Νεβάδα, Sunspot, Datil, Roswell, and Pie Town στο Νέο Μεξικό, για να αναφέρουμε μερικές από αυτές) ετοιμάζονται να γυρίσουν πίσω από οπουδήποτε και αν προέρχονται; Ή, από τις προφανείς προετοιμασίες τους θα πρέπει να υποθέσουμε ότι ετοιμάζονται για μια μεγάλη κίνηση; Ή ισχύει η πιο σκοτεινή και πιο πιθανή υπόθεση ότι η εισβολή έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και έχουν όλα τελειώσει εκτός από τις κραυγές φόβου και πανικού;






«Μια καλοσχεδιασμένη εισβολή στην Γη, για τους φυσικούς πόρους της και τα πλεονεκτήματά της, δεν θα ξεκινούσε με μαζικές προσγειώσεις και εξωγήινους οπλισμένους με ακτινοπίστολα. Μια ορθά σχεδιασμένη και εκτελεσμένη εισβολή από έναν πολιτισμό που βρίσκεται χιλιάδες χρόνια πιο μπροστά από εμάς, κατά πάσα πιθανότητα θα είχε ολοκληρωθεί προτού μια χούφτα άνθρωποι (μήπως 12;) θα είχαν καταφέρει να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.Χωρίς φασαρίες, χωρίς καταστροφές. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι η εξής: Την επόμενη φορά που θα δείτε έναν ιπτάμενο δίσκο και έχετε καταληφθεί με δέος από την εμφανή επίδειξη ανώτερης τεχνολογίας και τα υπέροχα φώτα του με τα ψυχεδελικά χρώματα - τρέξτε να σώσετε την ζωή σας!

-- 3 Ιουνίου 1988 - Las Vegas, Νεβάδα

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

John Lear: Mια συνωμοσία κοσμικών διαστάσεων

«Τα διάφορα ζωικά και ανθρώπινα μέλη που αφαιρούνται με τους ακρωτηριασμούς μεταφέρονται σε διάφορα υπόγεια εργαστήρια, ένα εκ των οποίων είναι γνωστό ότι βρίσκεται κοντά στη μικρή πόλη DULCE στο Νέο Μεξικό. Αυτή η κοινή (CIA - Εξωγήινοι) στρατιωτική εγκατάσταση έχει περιγραφεί ως γιγάντια, με τεράστια τοιχώματα καλυμμένα με πλακάκια που φαίνεται να «συνεχίζονται όσο φτάνει το μάτι». Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν υπερμεγέθη δοχεία γεμάτα με φαιοκίτρινο υγρό με αιωρούμενα κομμάτια από ανθρώπινα μέλη στο εσωτερικό τους.

Στην υπόγεια βάση που βρίσκεται στην περιοχή της πόλης Dulce, του Νέου Μεξικού (δες εδώ) έχει πολλές φορές αναφερθεί σε διηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων η ύπαρξη δεξαμενών, που όπως φαίνεται χρησιμοποιούν οι EBE για να τραφούν:

«Ο βραχίονας φαίνεται να διατηρεί δονούμενο το φαιοκίτρινο υγρό. Μεγάλα κομμάτια ωχρού κρέατος φαίνονται να είναι μισοβυθισμένα χωρίς να επιπλέουν στο αδιαφανές υγρό»




«Μετά την αρχική συμφωνία, η Groom Lake, μία από τις πιο μυστικές κρατικές εγκαταστάσεις δοκιμών, έκλεισε για μια περίοδο περίπου ενός χρόνου, περίπου κάπου μεταξύ του 1972 και του 1974, και μια τεράστια υπόγεια εγκατάσταση κατασκευάστηκε με την βοήθεια των ΕΒΕ. Η τεχνολογία που απετέλεσε το αντικείμενο της «συμφωνίας» τοποθετήθηκε στη θέση της αλλά μπορούσε να λειτουργήσει μόνο από τους ίδιους τους EBE. Είναι περιττό να αναφερθεί ότι η προηγμένη αυτή τεχνολογία δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον των ίδιων των ΕΒΕ, ακόμα και σε περίπτωση που θα χρειαζόταν να γίνει κάτι τέτοιο.







Η Groom Lake / Area 51 / Dreamland: η άκρως απόρρητη τοποθεσία στην Νεβάδα
που η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν παραδέχεται επισήμως την ύπαρξή της.


«Κατά την περίοδο μεταξύ 1979 και 1983 έγινε ολοένα και πιο φανερό στην MJ-12 ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως είχε προγραμματιστεί. Έγινε γνωστό ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι (που ανέρχονταν σε χιλιάδες) είχαν απαχθεί από όσους απαριθμούνταν στις επίσημες λίστες των απαχθέντων. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι μερικά, όχι όλα, αλλά μερικά από τα αγνοούμενα παιδιά στις ΗΠΑ είχαν χρησιμοποιηθεί ως πηγή για τα εκκρίματα και τα άλλα ανθρώπινα μέλη που απαιτούνταν από τους εξωγήινους.


Αγνοούμενα παιδιά στις ΗΠΑ που απεικονίζονται σε συσκευασίες γάλακτος.
Ο αριθμός τους φτάνει τις δεκάδες χιλιάδες κάθε χρόνο .

«Το 1979 συνέβη κάποιου είδους αντιπαράθεση στα υπόγεια εργαστήρια της DULCE. Μια ομάδα ειδικών αποστολών των ενόπλων δυνάμεων κλήθηκε να προσπαθήσει να απελευθερώσει έναν αριθμό ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στις εγκαταστάσεις, οι οποίοι είχαν αποκτήσει επίγνωση του τι πραγματικά συμβαίνει. Σύμφωνα με μία πηγή 66 στρατιώτες σκοτώθηκαν και οι άνθρωποι εκείνοι δεν απελευθερώθηκαν.

http://aliengrip.pblogs.gr/pages/4.html
http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2013/01/dulce.html

ΣΧΕΤΙΚΑ: ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ DULCE

Η υπόγεια μυστική βάση της Dulce του Νέου Μεξικού - μέρος Α' -Βίντεο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MANEKEN. ΜΕΛΕΤΗΣΕ SOS ΔΙΑΔΩΣΕ !
Το διαβάσαμε: http://kerberos-hellas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters