Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

"Ξεθεμελίωμα"! Ποια ακίνητα "φιλέτα" των ΕΔ, έχει στο μάτι το real estate της τρόϊκας


Τα “φιλέτα” των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν μπει στο στόχαστρο του real estate της τρόϊκας. Τα έγγραφα που αποκάλυψε το Onalert και σύμφωνα με τα οποία ακόμη και η ΛΑΕΔ,μπορεί να βγει στο σφυρί, είναι μόνο “η κορυφή του παγόβουνου”, όπως υποστηρίζει στρατιωτική πηγή.
Είτε μέσω πώλησης είτε ακόμη και με κατάσχεση σε περίπτωση που όλα πάνε στραβά , ακίνητα και εκτάσεις που ανήκουν στις Ένοππλες Δυνάμεις έχουν μπει στη λίστα του real estate των δανειστών. Στο κέντρο της Αθήνας ,όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν στην κατοχή τους πολλά και σημαντικότατης αξίας ακίνητα -μεταξύ των οποίων και το Σαρόγλειο, όπου στεγάζεται η ΛΑΕΔ- στρέφεται κυρίως το ενδιαφέρον. Ενδεικτικά αναφέρουν όσοι έχουν εικόνα των ακινήτων , το κτίριο της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού, στη Πλάκα κι όχι μόνο. Το ΝΝΑ είναι ένα άλλο παράδειγμα.

Όλη αυτή η συζήτηση έχει αρχίσει να προκαλεί πλέον σκέψεις ακόμη και για κτίρια και εγκαταστάσεις που ακόμη και η σκέψη πωλησής τους έμοιαζαν αδιανόητες ,μόλις πριν από λίγους μήνες. Στο ΠΝ δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Την ιστορική σχολή που βρίσκεται σε σημείο πραγματικό φιλέτο στον Πειραιά και την οποία …καλοέβλεπαν επιχειρηματίες του τουρισμού ,για να την μετατρέψουν σε…ξενοδοχείο! Έχει ακουστεί αυτή η πρόταση!

Και βέβαια από τη στιγμή που έχουμε αρχίσει να συζητάμε για Σαρόγλειο και Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ,ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα μπει πωλητήριο και στα θέρετρα των αξιωματικών εντός Αττικής, με πρώτο στη λίστα αυτό του Αγίου Ανδρέα.

Θα υπάρξει αντίδραση για όλες αυτές τις “ιδέες” ή θα αποδεχτεί η στρατιωτική ηγεσία αυτό το “ξεθεμελίωμα”;

 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/01/real-estate.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters