Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Αποκάλυψη: Στην ηλεκτρονική αλληλογραφία Παπακωνσταντίνου – Παπανδρέου κρύβονται τα μυστικά της λίστας!

Άμεση υποχρέωση της εξεταστικής η άρση απορρήτου και η πρόσβαση των μελών στην ηλεκτρονική αλληλογραφία των δύο ανδρών τουλάχιστον την επίμαχη περίοδο.

Το πρώτο “χτύπημα” ήταν η απώλεια όλων, μα όλων των ηλεκτρονικών υπολογιστών του
Παπακωνσταντίνου, πέραν του επίμαχου CD. Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι είχε κάνει την λίστα φύλλο και φτερό, παρά τα όσα υποστηρίζει, που πιθανόν να υπήρχαν ίχνη όχι μόνον σε έναν υπολογιστή.
Οι δικές μας πληροφορίες όμως λένε ότι αυτό που έτρεμε ο έκπτωτος τσάρος ήταν τα ίδια τα ηλεκτρονικά αρχεία που κρύβοντο στους υπολογιστές, ειδικά αυτά της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τον Παπανδρέου! Εκεί βρίσκονται και τα στοιχεία που στέλνουν τον
“μέγα στοχαστή” εξπρές στο ειδικό δικαστήριο.

Η συμμορία του μνημονίου είναι πλέον αρκετά προσεκτική. Θυμάστε τον άλλον “κομπιουτεράκια”, τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ που προδόθηκε ακριβώς από στοιχείο του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου! Την επίμαχη επιστολή στο αφεντικό του στο ΔΝΤ! Σπεύδοντας μετά να υποστηρίξει ότι “του το έκλεψαν, άρα είναι προϊόν κακουργήματος, άρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί”, δικαιολογίες που βέβαια ορθώς, ο Πεπόνης δεν δέχτηκε.

Το στοιχείο αυτό ενδυναμώνεται και από το εκπληκτικό άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου στα ‘Επίκαιρα”, αποκαλύπτοντας ότι για κάθε ενέργεια του ο πρώην τσάρος, έστελνε email στον μεγάλο στοχαστή. Σε αυτά τα μηνύματα υπήρχαν όλες μα όλες οι ενέργειες του περιγραφικά και ο μέγας στοχαστής έδινε ανάλογα την έγκριση του ή τις κατευθύνσεις.

Άρα η αναγκαιότητα πρόσβασης σε αυτή την αλληλογραφία, τουλάχιστον από τα μέλη της εξεταστικής είναι αναγκαία. Όπως ακριβώς έγινε και στην υπόθεση της Siemens.
Όπως αποδεικνύει βέβαια η εξαφάνιση των υπολογιστών, οι άνθρωποι έχουν κάνει ότι μπορούν για να καλύψουν τα ίχνη τους όλο αυτό το διάστημα. Είναι όμως βέβαιον, ότι ο διοικητής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μ. Σφακιανάκης, θα τα καταφέρει και αυτή την φορά.
Αναμένουμε λοιπόν.
 
http://www.triklopodia.gr/2013/01/blog-post_2305.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters