Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ανομία τέλος

Επιτέλους! Επιτέλους! Επιτέλους!

Το (παρα)κράτος αφού ξεκίνησε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού με το τηλεοπτικό σόου των ακίνδυνων καταλήψεων, για να εμπεδώσουν όλοι ότι όποιος σκέφτεται διαφορετικά θα παταχθεί.
Αφού δοκίμασε την αντοχή των τζαμιών του πρωθυπουργικού γραφείου, τη μέρα που ψηφιζόταν το φορομπηχτικό.

Τώρα αποφάσισε να τα βάλει με τους μεγαλοκαρχαρίες της ανομίας. Ο κατάλληλος σε νοοτροπία και εμφάνιση skinhead υπουργός δημοσίας πάταξης Δ-ένδιας και οι κατάλληλες υπηρεσίες του παρα-κράτους αποφάσισαν να γκρεμίσουν το μεγαλύτερο αυθαίρετο στην Ευρώπη.

Στην εξεταστική που ζητά ο ΣυΡιζΑ ο Βενιζέλος δήλωσε με στόμφο "Mea Colpo".

Υ.Γ. Τρέμω. Η χώρα είναι υπό κανονική κατοχή και η οργή διογκούται συνεχώς. Οι επίτροποι που είναι οι εκπρόσωποι των συμφερόντων των τοκογλύφων δεν έχουν κανένα κόστος παρά μόνο σκοπό να αποστραγγίσουν και την τελευταία ρανίδα αίματος από το τελευταίο μωρό στη χώρα.
Οι εγχώριοι συνεργάτες αποδεικνύονται όλο και πιο αδίστακτοι στην προσπάθεια τους να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος.

Τώρα που η εξαθλίωση όλο και εξαπλώνεται μέσα στις οικογένειες που συντηρούνται από τη σύνταξη της γιαγιάς, η MEGAλη προπαγάνδα δεν είναι αρκετή. Η "τρομοκρατικές" ενέργειες δεν θα είναι ικανές να αποπροσανατολίσουν.
Τώρα που το ΔΝΤ (ενάντια στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων) δηλώνει ότι εφόσον ο κόσμος στρέφεται μαζικά προς το ΣυΡιζΑ και όταν γίνει κυβέρνηση θα χρεοκοπήσουμε επίσημα.

Τρέμω. Τα τυφλά χτυπήματα και ο αποτρόπαιος θάνατος που θα παίζει στα κανάλια ως νωπή σάρκα και αχνιστό αίμα φαντάζει η κορύφωση της προσπάθειας τρομοκρατίας ενός λαού που πρέπει να σκύψει λίγο ακόμη. Μέχρι να ξεπουληθεί και η τελευταία σταγόνα βροχής, και η τελευταία ηλιαχτίδα της χώρας του.
Τρέμω μήπως προλάβουν να το εφαρμόσουν πριν τους διώξουμε εμείς.




http://kopria.blogspot.com


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3050.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters