Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Καλεσμα για ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ . Μιληστε με φιλους που θελουν να κινηθουν για την απελευθερωση της χωρας.

unit.letmefree.gr

Γράψου στην Ομάδα από το παραπάνω LINK, ΜΟΝΟ εάν είσαι αποφασισμένος να συμμετάσχεις στις συλλογικές νομικές και νόμιμες πράξεις που δρομολογούνται από Δικηγόρο (Ντόρα
Κρητικοπούλου/δικηγόρος Αθηνών παρ΄Αρείω Πάγω), που αποσκοπούν στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τους ξένους κατακτητές στους οποίους μας παρέδωσαν οι πολιτικοί, και στην παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων της εσχάτης προδοσίας και των λοιπών εγκλημάτων που διαπράττονται σε βάρος της χώρας μας και του Ελληνικού Λαού.

Το ΦΕΚ 240/2012 κυρώνει την ΠΝΠ (“Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”) με την οποία παραχωρείται ολοκληρωτικά η Εθνική μας Κυριαρχία στους ξένους οικονομικούς δυνάστες. ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ 166 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στη Βουλή στις 14.01.2013. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !

Την ημέρα που δεν θα μπορεί η Ελλάδα να ξεπληρώσει το χρέος που μας φόρτωσαν, γεγονός που θα συμβεί μετά βεβαιότητας, θα δεσμευθεί κάθε περιουσιακό στοιχείο της Ελλάδας υπέρ των ξένων – Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ – ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.

Ήδη ξεκίνησαν, ακόμη και πριν την ψήφιση στις 14.01.2013 της παράδοσης της χώρας μας, να εκδίδουν ΦΕΚ που υπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδας, με αναφορά ως έδρα: “ΒΕΡΟΛΙΝΟ”.

Δείτε εδώ, το συνημμένο ΦΕΚ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

στην τελευταία σελίδα του, θα δείτε:

Βερολίνο, 7 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΑΡΟΛΟΣ ΓΡ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Στο Βερολίνο υπογράφηκε η Εφημερίδα Κυβερνήσεως της Ελλάδας. ΗΔΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ 166 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ : ΝΔ / ΠΑΣΟΚ / ΔΗΜΑΡ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ την προδοσια της Ελλαδας, ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

Για το λογο αυτο,

Εκατοντάδες Αιτήσεις έχουν κατατεθεί απο τους Έλληνες στα αστυνομικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, για την εφαρμογή του νόμου και της Εγκυκλίου 4/2012 του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, για να συλληφθούν και να παραπεμφθούν για την εσχάτη προδοσία οι 166 βουλευτές που ψήφισαν το ΦΕΚ 240/2012. Περιμένουμε την ενεργοποίηση των Εισαγγελέων.

Όσοι είστε αποφασισμένοι να συμμετέχετε σε νομικές και νόμιμες ενέργειες για να τιμωρηθουν οι προδότες, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ελευθερωθεί η Ελλάδα, μπείτε τώρα:

unit.letmefree.gr


http://www.triklopodia.gr/2013/01/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters