Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΗΠΑ: ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ "ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β" ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Στη σημερινή κοινωνία, τα νεογνά εγχέονται με φορτία χημικών ουσιών σχεδόν αμέσως μόλις εισέλθουν στον κόσμο. Στο όνομα της "πρόληψης", τους δίνουμε τα εμβόλια, και δεν είμαστε καν σίγουροι αν είναι ασφαλή.

Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, γνωρίζουμε οτι είναι ανασφαλή.


Μια τέτοια περίπτωση υφίσταται με το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β, το οποίο εγκρίθηκε για τα βρέφη κατά τη γέννηση, αλλά κατα γενική ομολογία υπεύθυνο για την πρόκληση σοβαρής ασθένειας, ακόμη και θάνατο.

Η Tambra Harris, πέθανε ως αποτέλεσμα της αυτοάνοσης ασθένειας που ονομάζεται συστηματικός ερυθηματώδης lupose (ΣΕΛ).
Το δικαστήριο απένειμε 475.000 δολάρια μετά το θάνατό της, αφού διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο της ηπατίτιδας, της προκάλεσε ζημία με τη μορφή της νόσου. Αλλά αυτή η αποδοχή μιας σχέσης αιτίου-αποτελέσματος μεταξύ του εμβολίου και της ασθένειας και του επακόλουθου θανάτου δεν ήταν αρκετό. Όχι, συνεχίζουμε ακόμα τους εμβολιασμούς στα μωρά.

Λοιπόν, τι είναι η ηπατίτιδα Β και γιατί είπαμε ότι είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ώστε τα νεογέννητα βρέφη πρέπει να εμβολιάζονται εναντίον της; Η ηπατίτιδα Β δεν είναι κάτι ευχάριστο και μπορεί να είναι θανατηφόρα. Αλλά τα νεογέννητα (και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε οποιαδήποτε ηλικία) δεν βρίσκονται σε κίνδυνο να προσβληθούν από την ασθένεια.

Μεταδίδεται με την επαφή με τα σωματικά υγρά, όπως μέσα από σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη ή βρώμικες βελόνες.
Οι κίνδυνοι που συνδέονται με το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β είναι πολύ πιο πιεστικοί από τον κίνδυνο να προσβληθούν από την ασθένεια, λέει ο Δρ Τζέιν Orient του Συλλόγου των Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών (AAPS).

«Για τα περισσότερα παιδιά, ο κίνδυνος σοβαρής αντίδρασης του εμβολίου μπορεί να είναι 100 φορές μεγαλύτερος από τον κίνδυνο της ηπατίτιδας Β."

Παρόλα αυτά, το εμβόλιο χορηγείται στα νεογνά μέσα σε λίγα λεπτά από την είσοδο τους στον κόσμο.

Θεωρείται από πολλούς ως έγκλημα στα βρέφη ο εμβολιασμός hep-b , το εμβόλιο έχει συνδεθεί με το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS), πολλαπλή σκλήρυνση, και άλλες αυτοάνοσες διαταραχές.

Πολλοί ειδικοί έχουν αμφισβητήσει την παραγωγική χρήση του εμβολίου, δεδομένου ότι βγήκε στο προσκήνιο πριν από μερικές δεκαετίες. Επιπλέον, πολλοί γονείς αρχίζουν να αμφισβητούν την ανάγκη για το εμβόλιο.

«Με αυξανόμενους ρυθμούς, οι γονείς σε όλη τη χώρα έχουν επαφή με το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης Εμβολίων (NVIC) να αναφέρουν την αντίθεση με τους κανονισμούς που θεσπίστηκαν απο τους αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την υγεία που νόμιμα απαιτούν από τα παιδιά να εγχέεται με τρεις δόσεις το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β πριν τους επιτραπεί να παρακολουθήσουν παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο ή το κολλέγιο.

Ως γονέας, η απόφασή είναι δική σας αν πρέπει ή όχι να εμβολιάσουν το παιδί σας. Υπάρχει αφθονία έρευνας εκεί έξω για να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν σε αυτή την απόφαση. Μην αφήνετε το γιατρό σας ή τους ανθρώπους γύρω σας να είναι η μοναδική σας πηγή πληροφοριών.

Κάνετε την έρευνά σας και αποφασίστε την καλύτερη λύση για τη μακροπρόθεσμη υγεία του παιδιού σας.



ΠΗΓΗ 
 http://dioratiko.blogspot.gr


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6465.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters