Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ Γ.ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ; ΑΝΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΧΟΥΝΤΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


 

Την παρέμβαση των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών προκάλεσε η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Φιλιππάκη για την υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, όπου το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών, εκτοξεύει απειλές εναντίον του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, έγραψε στο Facebook:...
«Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».
Σύμφωνα με ενημερωτικό πόρταλ, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη στο Facebook, όπως και άλλες απειλές που δημοσιεύτηκαν στα social media εναντίον του.
Κατά πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να ασκήσουν δίωξη τόσο για την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, όσο και για τα υπόλοιπα απειλητικά μηνύματα εναντίον του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.
Διαβάστε την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη…
filippakis 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/05/blog-post_372.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters