Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ…

Triantafillos Samaras
ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΙΣΤΕΣ …….

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 80-100 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΑΜΟΚΛΕΙΑ ΣΠΑΘΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ , ΤΟΝ Ν.4389/2016. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΑ , ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ? 
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ Α.Α.Δ.Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΜ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ «ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ? 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ? 

ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ? 
ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ ΦΟΡΟΥΣ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? 
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.
ΞΕΡΩ , ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ… 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ…

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ. ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ , ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΗ ΓΑΛΕΡΑ !! 
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ… ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ?
………………………………………

………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=28231

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters