Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ENΩ OI EΛΛHNIKEΣ KYBEΡNHΣEIΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΕΣΒΕΙΡΕΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

«Αλλαγή φρουράς» στην αμερικανική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα καθώς ο «ανθύπατος» Τζέφρι Πάιατ  εγκαταλείπει την χώρα ως πρέσβης στα μέσα Αυγούστου!

Ενδιαφέρον το ποιος ή μαλλον ποιά θα πάρει την θέση του: Μια ιδιαίτερα στενή συνεργάτις του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ, η νυν πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Λίβανο, Ντόροθι Σι (Dorothy Shea) (φωτό κάτω, σε συνάντησή της με τον Πατριάρχη Αντιοχείας και επάνω αριστερά) θα είναι η νέα εκπρόσωπος των ΗΠΑ στην Ελλάδα. 


Για την ακρίβεια θα είναι η πρώτη γυναίκα σε θέση πρέσβεως των ΗΠΑ στην Ελλάδα.


Ο Τ.Πάιατ, είχε κατηγορηθεί από συντηρητικά κέντρα των ΗΠΑ ότι δεν εξέφραζε και δεν προωθούσε την ατζέντα της αμερικανικής κυβέρνησης στην Ελλάδα. 

Πράγμα απόλυτα αληθές καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνοαμερικανικών σχέσεων η αμερικανική πρεσβεία, ουσιαστικά ενθάρρυνε τα δημοσιεύματα σχεδόν του συνόλου του ελληνικού φιλοκυβερνητικού Τύπου κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Έτσι από τον Σεπτέμβριο η αμερικανική πολιτική στην Ελλάδα θα εκφράζεται καθαρά στην Αθήνα από την κυβέρνηση Τραμπ.

Από την άλλη πλευρά στη Μόσχα είναι κοινό μυστικό ότι η σιδηρά εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής διπλωματίας Μαρία Ζαχάροβα θα είναι η επόμενη πρέσβειρα του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα, αν και δεν ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα. 

zaxarova2

Στο τελευταίο briefing που είχε η ίδια με δημοσιογράφους απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση, αν και θα μπορούσε να διαψεύσει επίσημα τις πληροφορίες που αναμεταδίδονται τις τελευταίες ημέρες, μιλώντας για κίνηση υψηλής σημασίας του Ρώσου προέδρου στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Πάντως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν επιβεβαιωθεί η έντονη η φημολογία ότι και οι Ρώσοι θα στείλουν εδώ ως πρέσβειρα, το «αστέρι» της ρωσικής διπλωματίας, την Μαρία Ζαχάροβα, 

Αυτό σημαίνει πως και ο Ν.Τραμπ και ο Β.Πούτιν είναι διατεθειμένοι να αναβαθμίσουν και πάλι την Ελλάδα, μετά από μία δεκαετία που οι διπλωματικές εκπροσωπήσεις αμφοτέρων ήταν απογοητευτικές, πράγμα που έχει ιδιαίτερη σημασία στα τεκταινόμενα στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Ειδικά η ρωσική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Αθήνα, θυμίζει τα τελευταία χρόνια… «Σοβιετική Ένωση», επιτρέποντας στον Τ.Πάιατ να «αλωνίζει» και συνεπώς η ανανέωσή της ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

 Αν δεν υπάρξει μεγάλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής η κυρία Dorothy Shea σε 50 μέρες θα είναι η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα ενώ σύντομα θα ξέρουμε αν η Μαρία Ζαχάροβα θα είναι η πρέσβειρα της άλλης υπερδύναμης στην Ελλάδα.

Η χώρα μας αναβαθμίζεται με...άρωμα γυναίκας!
Αυτό που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις που διαγωνίζονται σε δωσιλογισμό και προδοτική ενδοτικότητα, το έχουν καταλάβει οι δύο αντινεοταξίτες πρόεδροι Πούτιν και Τράμπ:

Ότι η Ελλάδα, τόσο στα Βαλκάνια όσο και στις εξελίξεις των ραγδαίων γεγονότων στην Ανατολική Μεσόγειο, θα είναι η δύναμη που θα παίξει καίριο και αποφασιστικό ρόλο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters