Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

ΦΠΑ: Μπουγάτσα με κρέμα 13%, αλλά με τυρί 23%

Όταν η τρόικα επέβαλε στον Βενιζέλο, τότε υπουργό οικονομικών, ΦΠΑ στη Μπουγάτσα με κρέμα 13%, αλλά με τυρί 23%, λόγω των λιπαρών, είχε γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, αλλά αυτοί το πέρασαν και το εφάρμοσαν! Σήμερα, οι τρεις (3) θεσμοί -προς Θεού όχι η τρόικα- μας θέλει μεΦΠΑ στο λίπος... να γελάσουμε ή να κλάψουμε; Ευτυχώς που τότε η τρόικα και σήμερα οι τρεις (3) θεσμοί ε; ανησυχούν για την υγεία μας! Μάλλον μας θέλουν ζωντανούς...
κι υγειείς για να πληρώνουμε τους τόκους και για 500 χρόνια το "χρέος" (μίζες στην καθομιλούμενη)...
Αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/07/13-23.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters