Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Έχουμε δει γενετικά τροποποιημένα κουνούπια, τα γενετικώς τροποποιημένα φυτά, και γενετικά τροποποιημένες αγελάδες, αλλά θα μπορούσαμε σύντομα να ασχοληθούμε με τις δικές μας γενετικές αλλαγές -  με γενετικά τροποποιημένους ανθρώπους ; Καθώς οι μήνες και τα χρόνια περνούν, οι επιστήμονες φαίνεται να πλησιάζουν στην ανθρώπινη «κατασκευή», με μερικές από τις πιο πρόσφατες «εξελίξεις» γύρω από μια νέα εγκεκριμένη θεραπεία φαρμάκων που έχει σχεδιαστεί για να «διορθώσει τα γενετική λάθη».



Το φάρμακο Glybera, που εγκρίθηκε στην Ευρώπη την 1η Νοεμβρίου, δημιουργήθηκε για την καταπολέμηση μια σπάνιας διαταραχής που οδηγεί σε διακοπή της παραγωγής λίπους. Εκείνοι που υποφέρουν απο αυτή τη σπάνια ασθένεια έχουν αυτό που οι επιστήμονες περιγράφουν ως ένα κατεστραμμένο γονίδιο. Το φάρμακο προορίζεται για την επισκευή του ελαττωματικού γονιδίου.
Ενώ το φάρμακο προορίζεται να δοθεί μόνο σε 1 ή 2 από κάθε εκατομμύριο ανθρώπους, ανοίγει το δρόμο και για περαιτέρω πειραματισμό στο πεδίο της βιοτεχνολογίας και της ανθρώπινης αλλαγής.


Σύντομα, οι γιατροί μπορεί να προωθήσουν φάρμακα για την αντιμετώπιση σε τυχόν «ελαττώματα» στα γονίδια, είτε πρόκειται για το λεγόμενο γονίδιο του «λίπους» ή για μια άλλη περίπτωση όπου υπάρχει κάποιο κατεστραμμένο γονίδιο. Θα μπορούσε να εφαρμόζεται ακόμη και για τα δήθεν «εγκληματικά» γονίδια που λέγεται ότι θα προβλέπουν τη μελλοντική ζωή ενός εγκληματικού ατόμου. Έχοντας αλλάξει τα ανθρώπινα γονίδια και το DNA, θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα ανθρώπινα συναισθήματα, την ψυχή και τις σωματικές ικανότητες.



Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά οι επιστήμονες έχουν ήδη προβεί σε ακόμη πιο σοβαρές κινήσεις που θα αλλάξουν ή θα «δημιουργούν» την νέα ανθρωπότητα.


atheatignosi.gr

http://www.katohika.gr/2012/11/blog-post_8941.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters