Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΕ χρηματοδοτεί τους Γκρίζους Λύκους!

Όλα για τους Γκρίζους Λύκους...

Η ΕΕ χρηματοδοτεί την τουρκική παρακρατική οργάνωση
Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία πλέον υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Την ίδια ώρα που αντιμετωπίζει σαν ζητιάνο την Ελλάδα...
την οποία η ίδια η ΕΕ κατέστρεψε (αν θέλετε, θα μιλήσουμε για την Κοινή Αγροτική Πολιτική που επέβαλλε στην Ελλάδα και της διέλυσε την αγροτική παραγωγή, ή θα μιλήσουμε για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στα οποία απαγόρευσε να… φτιάχνουν πλοία και δεκάδες ακόμα παραδείγματα που μας οδήγησαν στη χρεωκοπία με την ανοχή των ανίκανων κυβερνώντων μας) και που εκβιάζει την Κύπρο να μπει σε πρόγραμμα επιτήρησης, παρότι η ίδια την κατέστρεψε (όποιος αμφιβάλλει ότι πριν η Κύπρος μπει στην ΕΕ είχε ένα από τα ισχυρότερα νομίσματα και μια από τις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη, να μας το πει) πληρώνει αδρά με τα χρήματά μας (ναι, αυτά που πληρώνουμε στους τόκους) κατοχικά στρατεύματα!

Δεν τα θέλουν πίσω τα λεφτά

Η Κομισιόν, σε μια κίνηση δίχως καμία λογική, ενέκρινε, όπως αποκαλύπτει σήμερα η iTabloid,κονδύλι ύψους 27,2 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα προστεθεί στα περίπου 320 εκατομμύρια ευρώ, που έχει δώσει στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο. Το κονδύλι, δίνεται υπό τη μορφή κοινοτικού προγράμματος βοηθείας. Να το κάνουμε σαφέστερο: Η Κομισιόν, χρηματοδοτεί, όχι μόνο άτοκα, αλλά υπό τη μορφή βοήθειας, δηλαδή χαρίζει εκατομμύρια ευρώ, τα οποία δεν θέλει πίσω!

Την ίδια ώρα που αρνείται να βοηθήσει σε μια ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, ζητώντας και νέες περικοπές σε ευαίσθητους τομείς, όπως η Υγεία και η Παιδεία, αδιαφορώντας για τους χιλιάδες που υποφέρουν από ασιτία, χαρίζει εκατομμύρια ευρώ σε ένα κατοχικό καθεστώς.

Εκατομμύρια

Χαρίζει εκατομμύρια στα τουρκικά στρατεύματα, τα οποία έχουν καταλάβει παράνομα τη μισή Κύπρο. Το κατοχικό καθεστώς που είναι γνωστό τοις πάσι ότι κινείται από τους Γκρίζους Λύκους. Τους ανθρώπους που ευθύνονται για την τελευταία διαιρεμένη στα δύο πρωτεύουσα στον πλανήτη. Ένα “κράτος”, το οποίο δεν είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ, αφού αρνείται από το ’74 μέχρι σήμερα να αποκαλύψει τι έκανε χιλιάδες αγνοούμενους- αιχμαλώτους πολέμου.

Χαρίζουν σπίτια στους Γκρίζους λύκους
Ένα “κράτος”, το οποίο κατέχει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, περιουσίες χιλιάδων Κυπρίων, τα σπίτια τους, τη γη τους, τα οποία χαρίζει σε Γκρίζους Λύκους που συνεχίζουν να εποικίζουν την περιοχή και να αλλοιώνουν την εθνική και πληθυσμιακή ταυτότητα της Κύπρου.

Ενός “κράτους” το οποίο αποδεδειγμένα αποτελεί το καταφύγιο όλων των παρανόμων του πλανήτη και στο οποίο γίνεται το μεγαλύτερο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στον κόσμο. Ενός “κράτους” που χρηματοδοτείται ανοιχτά από την Τουρκία και απειλεί με πόλεμο την Κύπρο, αν τολμήσει να κάνει χρήση του νόμιμου δικαιώματός της να βγάλει πετρέλαιο από τα νερά της.

Η Κομισιόν, χρηματοδοτεί με εκατομμύρια ευρώ που έχουν πληρώσει με αίμα Έλληνες, τα τουρκικά κατοχικά στρατεύματα της Κύπρου. Χρηματοδοτεί αδρά και χωρίς αντάλλαγμα (;) τους πολεμιστές κατά της ελευθερίας, ενώ τιμωρεί με τοκογλυφικό δανεισμό και Τρόικες, όσους επιμένουν να παλεύουν για την ελευθερία. Τέτοια Ευρώπη, να τη χαίρεστε…

Α! Και κάτι άλλο: Η κυρία Δαμανάκη με τα περισσότερα από 30.000 ευρώ το μήνα, τι κάνει στην ΕΕ;

itabloid

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6985.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters