Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΣΣΕΡΙΣ, ΜΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ, ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜ”Ε”…

20121126-211656.jpg…ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ; Το σύστημα έφτιαξε τον νέο “μπαμπούλα” για να κρύψει τις βρωμιές του. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ 1989 ΠΗΓΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΛΟ. Κάποτε φωνάζαμε “μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους κλείσει μέσα”…Τώρα που βρέθηκε ο ηρωϊκός αυτός εισαγγελέας, που τα εχει βάλει με όλους χωρίς να φοβηθεί τίποτα, αυτή η είδηση που θα ήταν πρώτη επί μήνες σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη, παραμένει “κρυφή”.

Όπως και κάποια αριστερά απολιθώματα, που επιμένουν να παίζουν το ίδιο αρρωστημένο τροπάρι, λες και είναι καραγκιοζάκια στην παιδική χαρά του εκσυγχρονισμού. Τότε που έμπαιναν στα γραφεία τύπου, έπαιρναν μερσεντέ με τις ναζιστικές μίζες και τις πληροφορίες τσουκάτου για τα γκαραντί, αλλά ξιφουλκούσαν για αυγά φιδιού και ομελέτες κροκόδειλου. Αλλά βρισκόντουσαν ήδη στο παχύ έντερο του δεινόσαυρου που κατατρώει την πατρίδα…

olympia
 
http://greeknation.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4737.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters