Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κινέζοι θέλουν να χτίσουν τον ψηλότερο ουρανοξύστη στον κόσμο σε 90 ημέρες

Οι Κινέζοι δεν θέλουν απλώς να κατασκευάσουν τον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου, αλλά φιλοδοξούν να κάνουν καi ρεκόρ όσον αφορά στο...
χρονικό διάστημα που απαιτείται για την κατασκευή του. Ο ουρανοξύστης, που θα ονομαστεί Sky City και θα χτιστεί στην πόλη Τσάνγκσα, δεν έχει αρχίσει ακόμα να κατασκευάζεται, αλλά αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2013. Τα σχέδια είναι έτοιμα, ενώ τα υλικά και τα μηχανήματα είναι στη θέση τους και περιμένουν τα συνεργεία. Ο ψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου με το ύψος των 838 μέτρων όχι μόνο θα αφαιρέσει το ρεκόρ από τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Καλίφα του Ντουμπάι που υψώνεται στα 828 μέτρα, αλλά θα καταρρίψει και το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την κατασκευή του, αφού στην περίπτωση του Ντουμπάι απαιτήθηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια. Τον κινέζικο ουρανοξύστη θα τον κατασκευάσει μια εταιρία που λέγεται BSB, που ισχυρίζεται πως σχεδιάζει να «σηκώσει» 220 ορόφους - δηλαδή κάθε μέρα θα ανεγείρονται πέντε νέοι όροφοι. Για την κατασκευή, που θα κοστίσει 300 εκατομμύρια ευρώ, θα χρειαστούν 220.000 τόνοι σίδερου, ενώ ο ουρανοξύστης αναμένεται να στεγάσει ένα σχολείο, νοσοκομείο, καταστήματα, εστιατόρια, 17 ελικοδρόμια και διαμερίσματα ικανά να φιλοξενήσουν περισσότερους από 31.400 ανθρώπους -για το λόγο αυτό θα διαθέτει 104 υπερσύγχρονα ασανσέρ υψηλής ταχύτητας. Αυτή τη στιγμή ένας νέος ουρανοξύστης κατασκευάζεται κάθε πέντε ημέρες στην Κίνα, η οποία το 2016 προγραμματίζεται να έχει πάνω από 800, δηλαδή τέσσερις φορές περισσότερους από όσους συνολικά έχει η Αμερική! Για να θεωρείται ένα κτίριο ουρανοξύστης θα πρέπει να ξεπερνάει το ύψος των 152 μέτρων. Η Κίνα διαθέτει ήδη 239 κτίρια ψηλότερα των 200 μέτρων, ενώ το 2017 θα διαθέτει περισσότερα από 60 κτίρια ψηλότερα των 300 μέτρων.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/90_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters