Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ: Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ - ΠΙΘΑΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

 
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου: η αγορά είναι αντιμέτωπη με τη χειρότερη περίοδο στην ιστορία της.

Η Αίγυπτος ανακοινώνει πτώχευση εντός 3 μηνών σε περίπτωση συνέχισης της σημερινής κατάστασης, και χωρίς να λάβει σοβαρά μέτρα για να να σωθεί η κατάσταση. 
Ποίος θα τους βοηθήσει; Ιράν; Η Χαμάς;
Οι μετοχές της Αιγύπτου έχουν πτώση 9% εν μέσω εμβάθυνσης της πολιτικής κρίσης
Οι Γερουσιαστές απειλούν να τελειώσουν τη βοήθεια προς την Αίγυπτο
Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν, Δημοκρατικός της Αριζόνα, δήλωσε ότι ενώ οι ΗΠΑ είναι ευγνώμονες για τη βοήθεια του κ. Morsi για τη διευκόλυνση της κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, επέκρινε την απόφαση του κ. Morsi να δώσει στον εαυτό του σχεδόν απόλυτη εξουσία, η οποία έχει προτρέψει ημέρες βίαιων διαδηλώσεων στην Αίγυπτο.
"Αυτό το είδος εξουσίας είναι απαράδεκτο για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής," δήλωσε ο κ. Μακέιν.
Ο γερουσιαστής προειδοποίησε ότι η Αίγυπτος κινδυνεύει με μια «επανάληψη ιρανικής εμπειρίας στη δεκαετία του 1970",και  αναφέρεται στην ιρανική επανάσταση του 1979 στην οποία οι διαδηλώσεις ανέτρεψαν το καθεστώς του Σάχη Mohammed Reza Pahlavi, ένα φιλοαμερικανό δικτάτορα, μόνο για να τεθεί σε ισχύ μια κατασταλτική ισλαμιστική θεοκρατία.
Σχόλιο: Σκοπός τους είναι να πάρουν τα χρεωκοπημένα κράτη και τα κρατη της Μεσογείου τα οποία και καλά "απελευθερώνουν" απο τους κακούς ηγέτες...βλέπε Κανταφι, μουμπάρακ κτλ, και να δημιουργήσουν την Μεσογειακή ένωση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



πηγη

http://www.katohika.gr/2012/11/3_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters