Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΜΟΝΟ ΑΙΣΧΟΣ??? ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...





Ἀξίζει πραγματικά νά τό διαβάσετε, εἶναι μία συνέντευξη ἑνός ἐπιστήμονα ἱατροῦ:
"Φυσιολογική, λοιπόν, προοπτική εἶναι οἱ σχέσεις τῶν δύο φύλων και ὄχι ἡ σχέση τοῦ ἑνός φύλου μέ τόν ἑαυτό του. Ὡς ἐκ τούτου, περιμένω, ὅπως πάλι εἶπα, τίς ἀντιδράσεις τῆς κοινωνίας. Δέν ἔχει σημασία νά ἀντιδρῶ ἐγώ καί νά μέ κατηγοροῦν ὡς «συντηρητικό» καί «ὁμοφοβικό». Προσέξτε· ἄμα πεῖς ὅτι: «δέν εἶναι σωστό αὐτό», σοῦ λένε: «εἶσαι ὁμοφοβικός». Δηλαδή αὐτό σημαίνει ὅτι ἄν εἶσαι κατά, ἄς ποῦμε, τῶν σφαγέων, ἤ ξέρω γώ, τῶν βασανιστῶν, θά σοῦ ποῦν: «εἶσαι βασανιστοφοβικός ἤ σαδιστοφοβικός»! Θά χρησιμοποιοῦσα ἐν προκειμένῳ μία ἔκφραση, νομίζω ὅτι ἡ ὅλη ἱστορία ἀγγίζει τά ὅρια τοῦ λεκτικοῦ αὐνανισμοῦ..."

-Καί ἔψαχνα νά βρῶ ἕναν νέον ὁρισμό γιά τούς χαυνοπρωκτους ἀρσενοκοιτολέσβιους!

-ΛΟΑΤ=Λεξιλοαυνανιχαυνοπρωκτισμός=Σοδομισμός
(π.ν.)

ΠΗΓΗ..xenophon.panagiotes 



Αγορακι 10 ετων σε Gay parade...??? Που το πάτε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ???


Ενα αγοράκι 10 ετών, ένα αθώο πλασματακι που θα έπρεπε να ζει μια φυσιολογική ζωή,
σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που θα απολαμβάνει την φροντίδα και την αγάπη των
γονιών του, της μητέρας και του πατέρα του, επιστρατευσαν σε Αμερικανικο Gay Parade
για να πρωτοστατήσει ενάντια στην ομοφοβία!!!
Πολύ πιθανόν οι γονείς του, να συμμετέχουν και αυτοί ως ανάδοχοι γονείς αφού ο νόμος
στην αμερικανική ήπειρο το επιτρέπει....
Ενα αισχρό και αηδιαστικό θέαμα που πρέπει να μας προβληματισει όλους...Άμεσα...



ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ???
ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΙΛΆΜΕ???
Ποιοι είναι αυτοί που προωθούν αυτές της ενέργειες, και με τι σκοπό? 
Εδώ είναι ηλίου φαεινότερον οτι οι τάχα ''προοδευτικοί'' της νέας τάξης,
σκοπό έχουν την παιδική εκμετάλλευση προς ιδίων όφελος.
Αρρωστημένα μυαλά, που τα κυριαρχούν οι διαστροφές...
Μήπως να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε λίγο και τους δικούς μας
''δήθεν προοδευτικους'' που τόσο πολύ κόπτονται για τους ομοφιλοφίλους
μήπως τελικά και δικοί τους επιδίωξη είναι η παιδική εκμετάλλευση???... 



Ελτον Τζον: «Ο Χριστός θα ήταν υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/06/2014 08:00 |
Ο σερ Ελτον Τζον με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις (δεξιά). O βρετανός μουσικοσυνθέτης προέβη για άλλη μια φορά σε τολμηρές δηλώσεις
Ελτον Τζον: «Ο Χριστός θα ήταν υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων» 
«Αν ζούσε στις μέρες μας, ο Ιησούς θα υποστήριζε τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων», δήλωσε ο σερ Ελτον Τζον. Ο βρετανός καλλιτέχνης που σχεδιάζει να παντρευτεί του χρόνου «σε μια πολύ ήσυχη τελετή» τον επί χρόνια σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις, ισχυρίστηκε ότι ο Χριστός θα ήταν υπέρ της ένωσης αυτής , διότι ήταν - είπε - «γεμάτος αγάπη και ευσπλαγχνία». Μάλιστα χαρακτήρισε «αναχρονιστικούς και ανόητους» τους κανόνες της Αγγλικανικής Εκκλησίας με τους οποίους απαγορεύει τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ιερέων και υποχρεώνει τους καθολικούς κληρικούς να μην παντρεύονται. Σύμφωνα με το Sky News είπε πως «οι ιεράρχες της Εκκλησίας, οι υπέρμαχοι των παραδόσεων, μπορεί να είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη, όμως οι καιροί έχουν αλλάξει».
«Αν ο Χριστός ζούσε σήμερα - συνέχισε - αυτό δεν θα το επέτρεπε. Δίδαξε την αγάπη, τη συμπόνοια και τη συγχώρεση προσπαθώντας να ενώσει τους ανθρώπους και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει και η Εκκλησία».
Ο σερ Ελτον Τζον εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Γουέλμπι, «κάνει καλή δουλειά» και έπλεξε το εγκώμιο του Πάπα Φραγκίσκου χαρακτηρίζοντάς τον υπέροχο. «Με έχει ενθουσιάσει με την ανθρωπιά και την ανεκτικότητά του» είπε για τον Ποντίφικα ο βρετανός τραγουδοποιός, επισημαίνοντας ότι «ο Πάπας έκανε την Καθολική Εκκλησία πιο "ανοιχτή" και αυτό θα έπρεπε να  παραδειγματίσει την Αγγλικανική Εκκλησία».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σερ Ελτον Τζον κάνει τολμηρές δηλώσεις. Το 2010 είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν, μιλώντας για τον αγώνα του κατά του ΑΙDS μέσω του ιδρύματος που ίδρυσε το 1992, είχε πει ότι «ο Ιησούς ήταν ένας συμπονετικός γκέι, ένας πανέξυπνος ομοφυλόφιλος που κατανοούσε τα προβλήματα των ανθρώπων. Από τον Σταυρό συγχώρεσε εκείνους που τον σταύρωσαν».
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
.tanea.gr

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘA ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ… ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Φοτο1 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τι θα λέγατε, αν ο 15χρονος γιός σας ερχόταν μια μέρα από το σχολείο στο σπίτι και σας ανέφερε για μια συνομήλικη συμμαθήτριά του, η οποία δεν θέλει πλέον να είναι κορίτσι, διότι αποφάσισε από εδώ και στο εξής ότι θέλει να είναι αγόρι ; Οι περισσότεροι από εμάς θα κοροϊδεύαμε το έφηβο κορίτσι, ή θα κουνούσαμε αποδοκιμαστικά το κεφάλι μας.
shutterstock_255282883
Τι συμβαίνει όμως όταν ο γιός σας σας αναφέρει ότι οι εκπαιδευτικοί του δάσκαλοι υποστήριξαν ολοφάνερα αυτό το γεγονός αποφασίζοντας από εδώ και στο εξής το κορίτσι να πηγαίνει στις… ίδιες τουαλέτες με τα αγόρια ; Και μάλιστα χωρίς καν να ρωτήσουν τα ίδια τα αγόρια αν συμφωνούν με την απόφαση τους ;
Και όμως αυτή η είδηση δεν πρόκειται για φανταστική ιστορία αλλά για πραγματικό γεγονός σε ένα δημόσιο σχολείο της Γερμανίας, νότια του Αμβούργου. Εντάσσεται στο νέο σχολικό πρόγραμμα της γερμανικής εκπαίδευσης, όπου δεν αναγνωρίζεται στους μικρούς μαθητές το φυσιολογικό τους φύλο αλλά θα πρέπει να μαθαίνουν να συμπεριφέρονται αμφισεξουαλικά. Αυτός είναι ο περίφημος νέος «εκπαιδευτικός πολιτισμός» της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα, οι άντρες πρέπει να αφήνουν στην άκρη τα αντρικά χαρακτηριστικά και τους αρσενικούς «περιορισμούς» τους και να αυξάνουν τις… μέχρι τώρα γυναικείες «δεξιότητές τους». Έτσι δημιουργούνται όπως αναφέρεται, οι προϋποθέτει για μια βασική μαζικοκοινωνική αλλαγή. Ο άνθρωπος του εκσυγχρονιστικού ανάμεικτου φύλου, πρέπει επομένως να ενώσει μέσα του όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία ως τώρα είναι χωρισμένα σε άντρας και γυναίκα. Διδάσκεται πως το βιολογικό «κυρίαρχο» και αναχρονιστικό μας φύλο οφείλει να αντικατασταθεί μέσω ενός… νέου «κοινωνικού και ψυχολογικού φύλου». Οι διαφορές ανάμεσα στον άντρα και στη γυναίκα δεν θα παίζουν πλέον κανένα ρόλο ακόμα και στην εκπαίδευση των παιδιών.
Με λίγα λόγια όπως θα διδάσκονται πλέον στα προοδευτικά σχολεία της Γερμανίας και όχι μόνο, τα διαφορετικά μας φύλα θα πρέπει να γίνουν «ίδια». Τέρμα λοιπόν με τις αξίες, τις παραδόσεις, τους πολιτισμούς και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που πρόβαλλαν την διαφορετικότητα μεταξύ αρσενικού κα θηλυκού και όλα αυτά για ένα «ουδετερόφυλο» άτομο.
Τέρμα δηλαδή με λίγα λόγια στην ίδια την φύση μας, αυτή που μας την δώρισε ο Παντοδύναμος και δημιουργούμε μια δική μας, διεστραμμένη τρανσέξουαλ φύση, χάριν της μεγάλης προόδου της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Αλλοίμονο μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Δίνουν ορμόνες σε 11χρονο αγοράκι για να αλλάξει φύλο...

Διαβάστε περισσότερα www.axisradio.gr/dinoun-ormones-se-11chrono-agoraki-gia-na-allaxi-filo/ © www.axisradio.gr




ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

Φοτο1 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έχουν χαρακτηριστεί σαν η πιο σατανική μασονική μυστική οργάνωση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έχουν το συμβολικό όνομα Ιλλουμινάτι και πολλοί τους συνδέουν άμεσα με τις σύγχρονες λέσχες Δύναμης της Νέας Τάξης, όπως η Μπίλντεμπεργκ, η Τριμερής, κλπ. Ένα από τα μεγαλύτερα σχέδια τους ήταν και είναι η επιβολή της ομοφυλοφιλικής διαστροφής σαν το νέο πολιτιστικό μοντέλο που θα εξουδετερώνει τα φυσιολογικά ένστικτα του ανθρώπου, μετατρέποντας τον σε ένα ανώμαλο, ηλιθιοποιημένο κατασκεύασμα.

 

Το βασικό σύμβολο των Ιλλουμινάτι φαίνεται πολύ καλά σε μια σπάνια έκδοση την «Turbæ Philosophorum» που εκδόθηκε στην Γερμανία το 1750. Το σύμβολο αυτό παρουσιάζει ένα ερμαφρόδιτο σαν το μέγιστο επίτευγμα του magnum opus. Το πρότυπο που προβάλλεται από τους Ιλουμινάτι είναι ένα άτομο μεικτού φύλου, (τρανσέξουαλ), συμβολίζοντας σύμφωνα με τα σχέδια τους τον «τέλειο άνθρωπο», (Manly P. Hall, The Secret Teachings of All Ages).

Ένα από τα πρώτα διεθνούς φήμης πρότυπα που επρόκειτο να πλασάρουν οι Ιλλουμινάτι για την προώθηση του σχεδίου ομοφιλοποίησης της ανθρωπότητας, ήταν ο περίφημος Αμερικανός αθλητής Bruce Jenner. Η μεταμόρφωση του Bruce Jenner σε Caitlyn Jenner, δεν ήταν κάτι τυχαίο αλλά ένα προμελετημένο γεγονός όπως  υποστηρίζει μια συνεχόμενη ατζέντα. Είναι εντυπωσιακό πως η κίνηση του αυτή επαινέθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μοντρεάλ το 1976, ο Bruce Jenner ήταν ένας Αμερικανός ήρωας και θεωρούνταν ο καλύτερος αθλητής του κόσμου. Τότε ασχολήθηκε με μια τηλεοπτική σειρά και με κινηματογραφική καριέρα, κάτι το οποίο παγίωσε την αίγλη του σαν μεγάλος ήρωας στην λαϊκή κουλτούρα. Ο Bruce Jenner παντρεύτηκε τη μητέρα των Καρντασιάν και από εκεί και στο εξής αυτή η οικογένεια άρχισε να γίνεται παγκοσμίως γνωστή με τα διάφορα και αλλεπάλληλα σεξουαλικά της σκάνδαλα τα οποία είναι μέρος του σχεδίου των Ιλλουμινάτι για την προώθηση της ανωμαλίας της Νέας Τάξης.
Οι Ιλλουμινάτι χρησιμοποίησαν τη συγκεκριμένη οικογένεια μαζί με τον Bruce Jenner προκειμένου να προωθήσουν το σχέδιό τους για τα δύο φύλλα. Η αλλαγή του φύλου του Bruce Jenner δεν ήταν μια αυθόρμητη πράξη την οποία αποφάσισε ο ίδιος αλλά ένα πολύ καλό προμελετημένο σχέδιο. Πιο συγκριμένα, το σχέδιο  θέλει να κάνει τους άντρες θηλυπρεπείς κάνοντας τους να αισθάνονται ότι είναι κακοί και ένοχοι αν συμπεριφερθούν με τον κλασικό αντρικό τρόπο και τις γυναίκες ανδροπρεπείς έτσι ώστε αν προσπαθήσει κάποιος να τις απεικονίσει ως στοργικές μητέρες που κάθονται στο σπίτι και φροντίζουν τα παιδιά τους να θεωρείται σεξιστής. Προσπαθούν δηλαδή μέσω του τρανσεξουαλισμού να προωθήσουν την ατζέντα της διαστρέβλωσης των δυο φύλων και της ανωμαλίας.
Δεύτερο τρανταχτό πρότυπο των Ιλλουμινάτι μετά τον Bruce Jenner ήταν πρόσφατα στην Ευρώπη η Κοντσίτα Βούρστ. Η Βουρστ εκπροσώπησε την Αυστρία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2014 στην Κοπεγχάγη, κέρδισε τη νίκη και προβλήθηκε με όλα τα διεθνή ΜΜΕ σαν ένα μεγάλο σύγχρονο σύμβολο κατά της ομοφοβίας, (όρος κατασκευασμένος από τους Ιλλουμινάτι).
Η εικόνα της Conchita, με τα στρατηγικά τοποθετημένα κέρατα πάνω από το κεφάλι της, παραπέμπει κατ ευθείαν στο λιγότερο γνωστό και απόκρυφο μέρος του σχεδίου των Ιλλουμινάτι. Όπως αναφέρεται, στην απόκρυφη μυστικη οργάνωση το ανώτατο στάδιο του «φωτισμού» επιτυγχάνεται μέσω της εσωτερίκευσης της δυαδικότητας και της ισορροπίας μεταξύ των αντίθετων δυνάμεων, το καλό και το κακό, ενεργητικό και παθητικό, αρσενικό και θηλυκό. Αυτή η έννοια αναπαρίσταται συμβολικά από τον κερατοειδή ερμαφρόδιτο θεό, τον γνωστό Baphomet, δηλαδή τον «Έξω από εδώ». Στην αλχημεία προβάλλεται με το αλχημικό συμβολισμό, την Αλχημική ανδρόγυνο
Τώρα όλα αυτά τα «ωραία» βρήκαν και εδώ τους κατάλληλους συμμάχους προώθησης και επιβολής τους σε ελληνικό έδαφος όπως τον περίφημο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά και τα διάφορα «μαργαριτάρια» του Σύριζα που συναγωνίζονται στην προοδευτική τους ηλιθιότητα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ… ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Αφιερώνεται στο «Gay Pride».
Η διεθνής ονομασία των πάσης φύσεως ομοφυλοφίλων είναι τα αρχικά, «LGBT», δηλαδή, «Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender» και αναφέρονται συνολικά στα Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά πρότυπα.
Ένας Αμερικανός, ο Brian Camenker δημιούργησε εδώ και δυο δεκαετίες στις ΗΠΑ ένα group με την χαρακτηριστική συμβολική ονομασία, «MassResistance», δηλαδή «Μαζική Αντίσταση». Η Ομάδα αυτή ασχολείται έντονα με το διεθνές παρασκήνιο της προώθησης της ομοφυλοφιλίας. Σύμφωνα με τα πόρισμα των πολυετών ερευνών τους, οι γκέι ελέγχουν το FBI και τη CIA και προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταλύσουν και να καταργήσουν την έννοια της παραδοσιακής οικογένειας.




A combination of photos shows gay-themed traffic lights in Vienna May 11, 2015.

Ο ίδιος ο Camenker μιλώντας στις 3/12/2015 σε ένα χριστιανικό ραδιοφωνικό σταθμό της Μασαχουσέτης τόνισε ότι, «Ο γκέι ακτιβισμός είναι η μαριονέτα των εβραϊκών λόμπυ και είναι απίστευτο ότι το FBI αγκάλιασε όλους τους LGBT συμπεριλαμβάνοντάς τους στο πρόγραμμα του. Έχει δημιουργήσει μέχρι και συμβουλευτική επιτροπή για τους γκέι, καλωσορίζει τους ομοφυλόφιλους ως πράκτορες του FBI, ανακατεύεται με την οργάνωση του Gay Pride και τους ενθαρρύνοντας να τους αναφέρουν οποιεσδήποτε πράξεις εναντίον τους και γενικότερα συνεργάζονται μαζί τους ενάντια ομάδων και πολιτών που τάσσονται υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας».
Σύμφωνα με τον Camenker, όσο πιο δυνατά είναι τα εβραϊκά λόμπυ και οι ελευθεροτέκτονες, τόσο πιο ισχυρό γίνεται το γκέι λόμπυ και η προώθηση της αμφισεξουαλικότητας, της φεμινιστικής ιδεολογίας, της έκτρωσης, της μετανάστευσης κ.ο.κ. Με άλλα λόγια τόσο πιο ισχυρή είναι η επίθεση στην κοινωνική υγεία και κοινωνική συνοχή. Η θρησκεία είναι ένα φυσικό εμπόδιο στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το κίνημα των LGBT και ειδικά οι αριστεροί υποστηρικτές του είναι μέρος αυτής της ατζέντας και του σχεδίου της Νέας Τάξης.
Στις 12 Μαΐ 2015 μαθαίνουμε από δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel ότι στην Βιέννη στις διαβάσεις των δρόμων τοποθετηθήκαν φωτεινοί… ομοφυλόφιλοι σηματοδότες, (πού είσαι Μπουτάρη ;). Στις διαβάσεις της Βιέννης, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, θα βλέπουν οι πεζοί ερωτευμένα ζευγαράκια και μάλιστα τόσο ετερόφυλα όσο και ομοφυλόφιλα και λεσβιακά. Πράσινο φως για περισσότερη ανεκτικότητα και μάλιστα από μια Ελληνίδα αντιδήμαρχο των Πρασίνων στη Βιέννη, ονόματι Μαρία Βασσιλάκου. Η κυρία αυτή θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε λιγότερα ατυχήματα και περισσότερη προσοχή. Στο σύνολο προγραμματίστηκαν 49 φανάρια να εγκατασταθούν τις επόμενες μέρες
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της τρανστοπίας είναι ότι πολλοί μετανιώνουν για την εγχείριση αλλαγής φύλου επειδή δεν μπορούν πια να αναστρέψουν την αλλαγή που έχει γίνει στη φύση τους. Η κίνηση αυτή αλλαγής φύλου με πρωτοπόρο τον Bruce Jenner και την Dianne Sawyer δεν οδήγησε στην ευτυχία παρά στην απελπισία και μετάνοια. Η γνωστή Αμερικανίδα συγγραφέας Walt Heyer που μελέτησε το πρόβλημα, επισημαίνει πως αν οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν ενήμεροι για τη σκοτεινή και προβληματική ιστορία για την εγχείριση αλλαγής φύλου δεν θα βιάζονταν να σπρώξουν τόσους ανθρώπους προς αυτήν.
Παράλληλα με την ομοφυλοφιλία κινείται και η σύγχρονη πλημμυρίδα της πορνογραφίας, άλλη μεγάλη μάστιγα του σύγχρονου «πολιτισμού» που κυριολεκτικά έχει κατακλύσει τα πάντα. Η πλημμύρα της πορνογραφίας ζαλίζει τις μάζες, τις κάνει πιο ζωώδεις και μ’ αυτόν τον τρόπο πιο εύπλαστες. Σημειώστε επίσης την νηπιοπρέπεια, την σταματημένη συλημένη ανάπτυξη η οποία χτυπάει πολλούς νέους γκέι οι οποίοι είναι πολύ ευαίσθητοι στο δέλεαρ της καταναλωτικής κοινωνίας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr








ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.

http://sdsakis10.blogspot.co.at/2015/06/blog-post_65.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters