Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!! {ΒΙΝΤΕΟ}

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:Στις αρχές του 2014, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ ), Κριστίν Λαγκάρντ, έδωσε ένα έναυσμα στην αριθμολογία μπροστά σε ένα ακροατήριο στην Εθνική Λέσχη Τύπου στην Ουάσιγκτον.

Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis / Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Ιουλίου 2015


Η αινιγματική ομιλία της Κριστίν Λαγκάρντ για τον αριθμό 7, ο κύκλος των επτά ετών που λέγεται Σεμιτάχ για τους Εβραίους ο οποόιος τελειώνει τον Σεπτέμβριο, όπου δένοντας όλα αυτά μαζί ίσως να μας προμηνύουν για μια μαζική οικονομική κατάρρευση τον Σεπτέμβριο!

Στο προηγούμενο Σεμιτάχ το 2008 κατέρρευσε το χρηματιστήριο της Αμερικής. Το 2001 στο Σεμιτάχ έριξαν οι Illuminati τους δίδυμους πύργους. 

Επίσης τον Σεπτέμβριο τίθεται σε παγκόσμια εφαρμογή το τελικό σχέδιο διαχείρισης του πλανήτη (Ατζέντα 21) από τον ΟΗΕ σε μια σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου με ομιλητή τον Πάπα Φραγκίσκο.

Υπάρχουν και τα τέσσερα ματωμένα φεγγάρια που θα συμβούν σε διαστήματα περίπου έξι μηνών, στις ακόλουθες ημερομηνίες: 15 Απριλίου 2014, 8 Οκτώβρη 2014, 4 Απρίλη 2015 και 28 Σεπτεμβρίου 2015. 

Οι σημαντικές εορτές των Εβραίων τον Σεπτέμβριο αρχίζουν με την λεγόμενη γιορτή των Σαλπίγγων. Η γιορτή αυτή ξεκινά , στις 13 Σεπτεμβρίου του 2015 κατά την οποία μεγάλοι Ραβίνοι λένε ότι θα εμφανιστεί ο Μεσσίας τους - που δεν είναι άλλος από τον Αντίχριστο , ο οποίος βέβαια ήδη από τον Νοέμβριο του 2014 ζει ανάμεσά μας

Η ομιλία της Κριστίν Λαγκάρντ το 2014 είναι η εξής:

Ευχαριστώ πολύ , όπως βλέπετε κάνω ό,τι μου πουν . ( Ομολογεί ότι είναι ελεγχόμενη ! )

Πρώτα απ όλα επιτρέψτε μου να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά.

Πιστεύω ότι μπορούμε να το ευχηθούμε ακόμη αυτό , αφού είμαστε στα μισά της δυτικής Πρωτοχρονιάς και του σεληνιακού νέου έτους , που θα αρχίσει σε μερικές εβδομάδες.

Επίσης πιστεύω ότι μπορούμε να ευχηθούμε Καλή Χρονιά , με δεδομένο αυτό για το οποίο θα σας μιλήσω , που έχει σχέση με την παγκόσμια οικονομία και τι περιμένουμε το 2014.

Τώρα θα ελέγξω τις ικανότητες σας στην αριθμολογία , ζητώντας σας να σκεφτείτε το μαγικό 7.  Εντάξει ;

Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι ο αριθμός 7 είναι πολύ σημαντικός σε πολλά θέματα στις θρησκείες και σίγουρα μπορείτε να κάνετε λεξαρίθμους.

Λοιπόν σας δίνω το 2014 , αν βγάλετε το 0 , έχουμε το 14 , δηλαδή 2 φορές το 7 .

Αυτό είναι ένα παράδειγμα και συνεχίζουμε.

Επομένως το 2014 θα είναι ορόσημο και μια μαγική χρονιά από πολλές απόψεις.

Θα είναι η 100η επέτειος από τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο , από το 1914.

Θα είναι η 70η επέτειος , αν βγάλετε το 0 μένει το 7 , από την σύνοδο στο Bretton Woods , όπου ιδρύθηκε το ΔΝΤ.

Και θα είναι η 25η επέτειος από την πτώση του τείχους του Βερολίνου.

Θα είναι επίσης η 7η επέτειος από τις πτώσεις των αγορών , που οδήγησαν γρήγορα στην μεγαλύτερη παγκόσμια καταστροφή μετά το κράχ του 30.

Η κρίση ακόμα υφίσταται αλλά , ακόμη υπάρχει αισιοδοξία !

Αφήσαμε πίσω μας το δριμύ ψύχος και ο ορίζοντας φαίνεται λίγο πιο φωτεινός. 

Έτσι η ελπίδα μου και η ευχή μου για το 2014 είναι ότι μετά από αυτά τα 7 μίζερα χρόνια , εύθραυστα και αδύναμα , θα έχουμε 7 δυνατά χρόνια.


Δεν ξέρω αν οι G7 ή οι G20 θα έχουν σχέση με αυτό , ελπίζω το ΔΝΤ να έχει σχέση με αυτό.

Το βίντεο που ακολουθεί και πρέπει να δούν όλοι είναι σχολιασμένο από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters