Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Στον απόηχο των ευρωεκλογών



Συμπολίτες μου

Ελληνίδες και Έλληνες της Ηλείας.
Όλοι μας παραπονιόμαστε για την αποδόμηση της ζωής μας όπως την  έχουν επιβάλλει τα κόμματα με τους προδοτικούς χειρισμούς τους όλα αυτά τα χρόνια. Παραπονιόμαστε για τη φτώχεια μας,τους παράνομους φόρους, την έλλειψη υγείας, εργασίας, παιδείας,  προοπτικής, το ξεπούλημα της ιστορίας μας και της κληρονομιάς μας και γενικά την απαξίωση της ζωής μας. Δηλαδή όλοι ασχολούμαστε με τις επιπτώσεις που υφιστάμεθα, αλλά κανένας με τη λύση των προβλημάτων μας.

Την ημέρα της παντοδυναμίας μας, όταν πάμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα και να δώσουμε στους διαχειριστές την εντολή να διαχειριστούν τα κοινά μας, εμείς καθοδηγούμενοι από τους ύπουλους τρόπους του καθεστώτος, ξανά πέφτουμε στις ίδιες παγίδες……
Ή ξαναψηφίσουμε τα κόμματα (δηλ. κομμάτια τα οποία υπάρχουν για να μας κρατούν διαιρεμένους για να μας ελέγχουν ) , επειδή άλλαξαν πρόσωπα η ονόματα ή χρώματα για να παρουσιαστούν ως νέα, συνεχίζοντας το προδοτικό τους σχέδιο…. ‘H κάνουμε κάτι ακόμα χειρότερο…
Επιλέγουμε την αποχή…. Επιτρέποντας στους εχθρούς  του Ελληνισμού να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Το ποσοστό της αποχής στις ευρωεκλογές ήταν 64,2%, αν και το καθεστώς με το εργαλείο του την  Singular Logic , μαζί με τα αποτελέσματα μαγείρεψε και την αποχή ,για να φαίνεται μικρότερη του 50% ωστε να μην ακυρωθούν οι εκλογές.
Οσοι πήγατε να ψηφίσετε θα διαπιστώσατε την αφύσικα υψηλή συμμετοχή ορισμένων κοινωνικών ομάδων στα εκλογικά κέντρα, οι οποίοι δυστυχώς για όσους δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα, ψηφίζουν σε περισσότερο από ένα, μιάς και έχουν πολλαπλά ονόματα για να μπορούν να παίρνουν και τα επιδόματα που τους δίνει το καθεστώς πολλαπλές φορές.
Επίσης έδωσαν Ελληνική ιθαγένεια σε 850.000 λαθρο εισαγόμενους. Ιθαγένεια σημαίνει ίδιο γένος. Είμαστε εμείς ίδιο γένος με τον καθένα που τα ανθελληνικά συμφέροντα φέρνουν παράνομα στην πατρίδα μας και μας τον  επιβάλλουν?
Τα ΜΜΕ και η ανθελληνική εκπαίδευση που παρέχεται στη χώρα μας,έχουν φροντίσει έτσι,ώστε ο κόσμος να μην αντιλαμβάνεται την έννοια των λέξεων. Έχει δημιουργηθεί στην πατρίδα μας ένας στρατός ψηφοφόρων του καθεστώτος , τον οποίο πληρώνουμε όλοι εμείς υπομένοντας  την απαξίωση της ζωής μας.
Επιτρέψαμε στο καθεστώς να πανηγυρίζει τα δήθεν ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και των υπολοίπων κομμάτων, που αν σκεφτούμε ότι ψήφισε το 38% του πληθυσμού, σε συνδυασμό με όσα ανέφερα πριν για τις συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες ,το πραγματικό τους ποσοστό δεν τους επιτρέπει καν να μπουν στο κοινοβούλιο.
Επειδή τα περιθώρια έχουν φτάσει στο απροχώρητο, πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για τη ζωή μας. Πρέπει όλος αυτός ο κόσμος δηλ. το 62,4% που έχει απαξιώσει το πολιτικό σύστημα,επειδή έχει αντιληφθεί το κακό που κάνουν στη χώρα ,να πάει να ψηφίσει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, για να διώξουμε επιτέλους αυτή τη γάγγραινα που μαστίζει την χώρα μας.
Μετά λόγου γνώσης και ευθύνης
Ζαχαρόπουλος Γιώργος
Πιλότος Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.
Υποψήφιος Βουλευτής


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters