Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Τα Σχέδια των Ελλήνων Αθανάτων για την Γη


Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων – Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Ερμηνεία της παραγράφου [α44 έως α62] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Ε π ι κ ε φ α λ ι δ ε ς


τα σχέδια των ελλήνων αθανάτων για τη γη. / πριν 15 δισεκατομμύρια χρόνια η δράση της κοσμικής σκόνης δημιουργός του αρχέγονου κυττάρου. / όλεθρος για τους καταπατητές της γης / 700 χρόνια γενετικών πειραμάτων από την καλυψώ / ομφαλος=911[2] – νήσος δενδρηεσσα =1105[7] / η αθάνατη θεά βρίσκεται και στα εγκεφαλικά κύτταρα του μεσολόβιου / οι Δωριείς το δώρο των «ελλήνων» στον πλανήτη Ιθάκη 33 / η πηγή της γνώσης / τεχνικά χαρακτηριστικά του πακέτου στον γήινο Αιθίοπα/ άτλαντας / προτεραιότητες της γήινης ανθρώπινης κοινότητας / υψηλή τέχνη του διαλογισμού / τα δυο αστροπλοια των Αργειων και οι προσδοκίες τους / ο λεξαριθμος 850[4]=παρά νηυσι / στη γη του ο έλληνας να γνωρίσει την πανέμορφη πτητική συσκευή / έκκληση στους άνδρες του πλανήτη -κάποιος να τιμήσει τα δώρα των θεών.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ


Η διαμάχη της Αθηνάς με τον ΔΙΑ έγκειται στο ότι η Αθηνά επιθυμούσε την χορήγηση της Ε.Ε. στο Γήινο «Αιθίοπα» και την πλήρη αναβάθμιση του σε άνδρα ισότιμο των Αργειων.

Δεν επιθυμούσε, δηλαδή, την χρήση του εμποδίου του Μεσολόβιου στην διαδικασία πρόσληψης γνώσεων του ενός εγκέφαλου από τον άλλον, γεγονός που θα σηματοδοτούσε την διπλή υπόσταση του Γήινου ανθρώπου.

Εκ του αποτελέσματος σήμερα κατανοούμε πως η πρόταση της Αθηνάς δεν είχε τύχη.
Αντιθετα η πρόταση του Ποσειδώνα, περί διπλής υπόστασης του ανθρώπου, πέρασε σαν Όρος της συμφωνίας των δυο μερών.

Η αλήθεια είναι πως η Αθηνά προσπάθησε να περάσει τους Μυκηναίους ,το 1620 π.χ. η 700 της εποχής του Κριού, σαν τους ιδανικούς ανθρώπους που θα ζούσαν πάνω στον πλανήτη ΓΗ.

Γεγονός επίσης είναι πως οι Μυκηναίοι ήταν οι πρώτοι Γήινοι άνθρωποι που «βγήκαν» από τα εργαστήρια της Φαιστού [Καλυψώ] και όχι αυτά της Κύπρου [θοωσα], όπως προκύπτει και από το όνομα Μυκήνες.

………………………………………….

Μυκήνες =723[3]=Μη κυνες

ΕΡΜΗΝΕΙΑ= οι Μυκηναίοι είναι οι πρώτοι Γήινοι, την εποχή του Κριού, που δεν έχουν «κατασκευαστεί» από τα εργαστήρια γενετικής [ στο νησί της Κύπρου] των υπηρετούντων το Άστρο του Κυνα [Σείριου – Dog star]
……………………………………………….

Τελικά αποδείχτηκε πως οι Μυκηναίοι δεν είχαν Μεσολόβιο. Αυτός ήταν και ο λόγος της τεράστιας επιτυχίας τους που προκάλεσε και την ξαφνική απόσυρση τους από τους δημιουργούς τους [Αθηνά]. Δεν τηρούσαν βασικό όρο της συμφωνίας.

Εξαφανίστηκαν από τα ιστορικά δρώμενα, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας –δύναμης τους, χωρίς κανένα εμφανή λόγο που να δικαιολογεί το δραματικό αυτό γεγονός.

Οι θεοί λυπόταν για την μοίρα της Ιθακης.Με απόφαση του ΔΙΑ αυτό θα άλλαζε στο μελλον.Η θεά Αθηνά θα δημιουργούσε μια νέα γενιά ανθρώπων με την συνεργασία της ιατρικής ομάδας της Καλυψως.Μια γενιά ανθρώπων με διπλή υπόσταση μια ανθρώπινη και μια θεϊκή.

Οι δυσκολίες για τους νέους αυτούς Γήινους ανθρώπους θα είναι πολλές. Θα χρειαστούν πάρα πολύ χρόνο για να κατανοήσουν την ταυτότητα τους καθώς και την ύπαρξη της πηγής όλων των γνώσεων στο εσωτερικό του κρανίου τους.

Η Αθηνά καταθέτει τους φόβους της και τις ελπίδες της για το μέλλον της γενιάς του Οδυσσέα πάνω στη ΓΗ.

Προμαντεύει πως μόνο αυτοί που θα φροντίσουν να κατανοήσουν το ρόλο της [Ε.Ε.] καθώς και των τριών[3] νέων μυαλών, που θα τοποθετηθούν στο κεφάλι τους, αφού δείξουν υπομονή και μάθουν να υποφέρουν, μόνο αυτοί θα είναι ικανοί να αποκτήσουν θεια πληροφόρηση από την έδρα της ζωής, τον ισχυρότερο βίο- νάνο-εγκέφαλο του σύμπαντος.

Οι λαοί της ΓΗΣ πρέπει να γνωρίζουν πως για πολύ χρόνο ο τρόπος πρόσληψης της ιερής γνώσης από την Ε.Ε θα διαφεύγει της προσοχής τους λογω του Μεσολόβιου και η ιερή γνώση της Ε.Ε. δεν θα φτάνει στο λαό.

Προμαντεύει , επίσης ,πως η πνευματική μάχη για την απόκτηση της φρόνησης του ΔΙΑ ,από τον έμπειρο δεξιό εγκέφαλο ,θα είναι επιτυχής και η γενιά του Οδυσσέα θα ζήσει αιώνια ευτυχισμένη συμμετέχοντας στα γαλαξιακά δρώμενα.

……………………………………………………………..
478[10]=Ητορ.-[ητορ[1]=η καρδια –ητορ[2]=η έδρα της ψυχής-η έδρα των ποικίλων του ψυχικού βίου συμβεβηκοτων/ η έδρα των συναισθημάτων της χαράς –της λύπης-της ευαρεστήσεως-της δυσαρεστήσεως-και της καταστάσεως μανίας και οργής/έδρα των υλικών συναισθημάτων της πείνας και της δίψας /έδρα των διαλογισμών/αλληγορικά η Ελληνική Έλικα στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού]

Πρώτη εμφάνιση της λέξεως [ητορ].Έχει διπλή ερμηνεία [1] =καρδιά και [2]=Ε.Ε.

ΠΡΙΝ 15 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΕΟΥΣΑΣ “ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ” ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ.


Σε αυτόν που φτιάχνει Αθάνατους , δυνάμενο να ποιήσει τα πάντα, τον ικανό να αυτό-προσδιορίζεται ,τον παντογνώστη, τον ένα και μοναδικό, εμφανίζεται λαμποκοπούσα η Θεά Αθηνά [ ΜΕΝΤΗΣ ], υπεύθυνη εποικισμού του γαλαξία ΑΡΓΟΣ λέγοντας του.

«Ω Πατέρα, γιε της ρέουσας Κοσμικής Σκόνης, ύψιστε από τους Άρχοντες, εσύ που είσαι υπεύθυνος για την μοίρα καλή η κακή των παντων».Πενθω.

Η θεά Αθηνά πενθεί ,για την απόφαση του Δια να συμφωνήσει με την πρόταση του Ποσειδωνα.

Συγχρονως αποφασίζει πως θα κάνει ότι μπορεί στο σχεδιασμό του νέου ανθρώπου της ΓΗΣ ώστε αυτός να να κερδίσει το «στοίχημα» και να γίνει ισότιμος των υπόλοιπων Αργειων, παρά τις δυσκολίες που θα του επέβαλαν στην πρόσληψη γνώσεων από την πηγή.

Διευκρινίζει προς τον ΔΙΑ πως, «ο δικός μας γόνος θα βασιλέψει πάνω στη ΓΗ», πως ο γηγενής νέος άνδρας [Οδυσσέας -Τηλέμαχος] θα δημιουργηθεί στα εργαστήρια της Φαιστού στην ΚΡΗΤΗ.

Επίσης διευκρινίζει πως οι Αχαιοί ,που συμμετείχαν στη συμμαχία με τον Ποσειδώνα, θα καταστραφούν στην πορεία επιστροφής τους στους πλανήτες τους.

……………………………………………………………………………………….
262[10]=Κρονιδη *.-[κρονος=ο θεός Κρόνος από τον οποίο αφήρεσε ο Ζευς την βασιλεία και τον έρριψε μετά των άλλων Τιτάνων εις τον Τάρταρο-πατέρας του Δια-του Ποσειδώνα-της Ήρας-του Άδου-της Δήμητρας και της Εστίας-σύζυγος της Ρέας]

262[10]=κονιη δρ’[ω]*.-[σκόνη-στάχτη-άμμος/η δράση της ρέουσας Κοσμικής Σκόνης πατέρας του ΔΙΑ και των λοιπών θεών]

262[10]=αληθές δε [είναι αλήθεια .το αποτέλεσμα της δράσης της ρέουσας κοσμικής σκόνης είναι ο πατέρας της αρχέγονης Ελληνικής Έλικας –του Δια και των λοιπών θεών]

ΕΡΜΗΝΕΙΑ = η Αθηνά μας δηλώνει πως Πατέρας του ΔΙΑ και των υπόλοιπων θεών του Όλυμπου δεν είναι άλλος από την ρέουσα Κοσμική Σκόνη και τις διεργασίες που έλαβαν χώρα στην αρχή της δημιουργίας του συμπαντος.Η αλήθεια είναι δηλαδή πως η ζωή εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την δημιουργία του σύμπαντος.
……………………………………………………………………………………

2191[4]=Υπατε Κρειοντων *.-[ευπατρίδης –ευγενής-κύριος-άρχων/των αρχόντων]

2191[4]=επτα των κρειον υ’[ε] *.-[κρειον =κρεας=πληροφορια/ ο Υψιστος αρχοντας της πληροφορίας/οι επτά αγγελιοφόροι της ιερής γνώσης = mRNA=το γονιδιωμα αγγελιοφόρος ]

2191[4]=επτά τον κρειων υ’[ε] *.-[ οι επτά άρχοντες της ιερής πληροφόρησης = mRNA= το γονιδιωμα αγγελιοφόρος]

2191[4]=Ω πάτερ ημέτερε Κρονιδη δομεναι.- [Ω πατέρα μου γιε της Κοσμικής σκόνης άρχοντα των πληροφοριών στο σύμπαν δώσε τους επτά αγγελιοφόρους της ιερής γνώσης ].-α45

2191[4]=Ω πάτερ ημέτερε Κρονιδη αιθιοπα δε.- [Ω πατέρα μου γιε της Κοσμικής σκόνης άρχοντα των πληροφοριών στο σύμπαν δώσε τους επτά αγγελιοφόρους της ιερής γνώσης στον γηγενή Αιθίοπα].-α45

ΕΡΜΗΝΕΙΑ = το γονιδιωμα αγγελιοφόρος, γνωστό και ως mRNA, όπου m=messanger =αγγελιοφορος.Συνισταται από [7] χημικές ενώσεις [6+1] είναι αυτό που μας δίνει μέσα από τον πυρήνα του κυττάρου [6 δις γράμματα -20000 γονίδια ]όλες τις γνώσεις που κατέχουμε έως σήμερα σαν ανθρωπότητα.

Από τον πυρήνα του κυττάρου απορρέουν, με φορέα το γονιδιωμα αγγελιοφόρος , όλες οι γνώσεις και οι εντολές που συνιστούν την καθημερινότητα κάθε ανθρώπου ,πάνω στον πλανήτη ΓΗ, είτε για καλό είτε για κακό.

ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ


Για υπερβολικά πολύ καιρό οι θεοί [Αίγισθος και Αχαιοί] που ήρθαν από το διάστημα και έμοιαζαν καλοί-λαμπροί και ταιριαστοί για την «Ιθάκη 33» προξενούν κακό -συμφορά κρατώντας, την Ε.Ε. και έτσι όσους είναι ευλογημένοι με νοημοσύνη, μακριά από τον πλανήτη.

Για αυτή τους την συμπεριφορά στο μέλλον, παλαιοί και νέοι Αργειοι , θα πληρώσουν με καταστροφή. Διπλά ανταποδίδει ο ΔΙΑΣ και το καλό και το κακό.

Έχει αποφασιστεί από τους Έλληνες αθάνατους [ΔΙΑΣ] σε συμφωνία με τον Ποσειδώνα να τοποθετηθεί η Ε.Ε. στους εναπομείναντες «Αιθίοπες» της ΓΗΣ.Ετσι ώστε τα δυστυχισμένα αυτά όντα στο μέλλον να μπορέσουν να βασιλευσουν στον πλανήτη ΓΗ.

Την συμφωνία για εποικισμό της ΓΗΣ από το μοντέλο «Οδυσσέας-Τηλέμαχος» με την «Μητέρα» να προσέχει νύχτα και ημέρα τις πράξεις του,επικροτει και η Αθηνα.

Την διαδικασία εμποδίζουν οι Αχαιοί γείτονες της ΓΗΣ στην σπείρα του Ωρίωνα.

Οι Αχαιοί βρίσκονται για πάρα πολλά χρόνια πάνω στη ΓΗ, αυξάνοντας συνέχεια την παρουσία τους. Αποκομίζουν υλικά από τον πλανήτη και το αστρικό του σύστημα και κάποιοι από αυτούς είναι αποφασισμένοι να την διεκδικήσουν έως το τέλος.

Ο Μεντης, ο γιος του Αγχίαλου [θεά Αθηνά], ενημερώνει όλους τους Αχαιούς πάνω στη ΓΗ, να ξεχάσουν το «πλιάτσικο» του πλανήτη όπως και τα σχεδια τους εποικισμου του. Σε κάθε άλλη περιπτωση η ωρα της αποχωρησεως τους η της καταστροφης ειχε ερθει.

Η Αθηνά διαβεβαιώνει τους Αχαιούς πως, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΔΙΑ, στο μέλλον όποιος επιχειρήσει εναντίον της ΓΗΣ θα καταστραφεί.

700 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΩ


Η Καλυψώ εργάζεται αδιάκοπα για επτά* [7] χρόνια ώστε να δημιουργήσει την εφοδιασμένη με [20.000] γονίδια και έξι [6] δισεκατομμύρια «γράμματα» νέα Ελληνική Έλικα ειδικά για τον Γήινο «Αιθίοπα».

Εργάζεται πυρετωδώς μαζί με την ιατρική της ομάδα ώστε να ετοιμάσει τους νοητικούς μηχανισμούς των τριών [3] νέων μυαλών του δύστυχου Γήινου πρωτόγονου άνδρα έτσι ώστε αυτός στο μέλλον να γίνει όμοιος στα μυαλά με τον Αγαμέμνονα.

*επτά[7]=στην πραγματικότητα η Καλυψώ εργαζόταν για επτακόσια [700] χρόνια.
Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως το 700 της εποχής του ΚΡΙΟΥ εμφανίστηκε το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα των προσπαθειών της ομάδας της που ήταν οι Μυκηναίοι, [1620 π.χ. η 700 της εποχής του Κριου. Οι Μυκηναίοι αποσύρθηκαν για τους γνωστούς λόγους το 1240 π.χ. η 1080 της εποχής του Κριού με την εμφάνιση των Δωριέων.
Η Καλυψώ ήρθε στη ΓΗ μαζί με την Αθηνά στην αρχή της εποχής του Κριού πριν [4333] χρόνια ακριβώς [2320 π.χ.].

οι Μοριακοί βιολόγοι γενετιστές των Ελλήνων συνάντησαν τεράστιες δυσκολίες στην δημιουργία του Μεσολόβιου και γενικά της προσαρμογής όλου του πακέτου των αλλαγών που χρειάστηκαν ώστε το ανθρωποειδές [cro-magnon /Homo-sapiens] να μετατραπεί στον σύγχρονο άνθρωπο [Δωριέα].

Ο λόγος είναι πως έπρεπε να τηρήσουν συγχρόνως τις συμφωνίες των δυο μερών και βασικά αυτή της διπλής υπόστασης του σύγχρονου Γήινου ανθρώπου.

Εκ του αποτελέσματος σήμερα αντιλαμβανόμαστε πως τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα περιγράφει η Αθηνά στην Οδύσσεια.Η γνώση της αλήθειας για την Γήινη ανθρωπότητα ήρθε αργά πέρασαν χιλιάδες χρόνια άγνοιας και λάθος επιλογών.

Μια από τις βασικές αιτίες της άγνοιας , εκτός του εμποδίου του Μεσολόβιου, οφείλεται και στο φόβο των απλών ανθρώπων να διαλογιστούν.
………………………………………………….
Θάρρος
380[2]= ιεμενος*.- [τινω προς τι – σπεύδω/επιθυμώ].-α6-α58
380[2]=ει μένος*.-[εάν έχεις θάρρος / με θάρρος επιχείρησε να διαλογιστείς]
380[2]=ει νεμος*.-[εάν θέλεις να προσλάβεις ιερή γνώση πρέπει να είσαι θαρραλέος]
380[2]=ος νεμει*.- [αυτός ο οποίος επιθυμεί να προσλάβει θεια πληροφόρηση από την Ε.Ε. πρέπει να έχει θάρρος]
…………………………………………………

Το Μεσολόβιο έκανε καλά την «δουλειά» του και συνεχίζει να την κάνει, τα οφέλη για την ανθρωπότητα δειλά –δειλά άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως από την στιγμή που μετρήσαμε τα 6 δισεκατομμύρια «γράμματα» του Γενετικού μας Κωδικα [2000 μ.χ.]
………………………………………………………
1412[8]=αθανατην θεον εγνω*.-[την αθάνατη θεά γνωρίζω]
1412[8]=αθανατην θεον εγων *.-[εγώ είμαι η αθάνατη θεά]
………………………………………………………
682[7]=θαλαμον θεον είναι και νοον.- [στα εγκεφαλικά κύτταρα βρίσκεται ο θεός μέσα στα μυαλά]
……………………………………………………….

Η Καλυψώ υπέφερε έως ότου ανακαλύψει τον τρόπο που εσύ, Γήινε άνδρα, θα κατανοούσες το πως θα πρέπει να αποφύγεις το εμπόδιο του Μεσολόβιου και το χάος μέσα στα μυαλά σου.

Η επικοινωνία μέσα στα μυαλά μας γίνεται τηλεπαθητικά [επεα πτεροεντα] ,ο μηχανισμός του διαλογισμού ενεργοποιείται από την πνευματική εντολή [ερώτηση] του υποψήφιου άνδρα-ήρωα-μύστη.

Μια από τις μεταφορές της πνευματικής εντολής που χρησιμοποιεί η Αθηνά είναι και η λέξη [εγχος=δορυ ].

Είναι η απάντηση της Καλυψώς στο εμπόδιο του Μεσολοβιου. Αλληγορικη ονομασία του είδους της ερώτησης που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος άνδρας-ήρωας, ώστε να διασχίσει το εμπόδιο του Μεσολόβιου και να φτάσει στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού εγκεφαλικού λοβου.Η ερώτηση του πρέπει να έχει την διεισδυτικότητα και την δύναμη ενός δόρατος ].

Η Ε.Ε. είναι αμφίδρομη και μέσα της τοποθετήθηκαν [20000] γονίδια. Ο ρόλος τους δεν είναι ακριβώς γνωστός στους σημερινούς ερευνητες.Η Αθηνά μας ενημερώνει πως τα γονίδια είναι υπεύθυνα για τα πάντα όλα που αφορούν τον ανθρωπο.Ακομη και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις μας μέσω της διαδικασίας του διαλογισμού δίνονται από κάποιο γονίδιο υπεύθυνο για αυτό.

Τα γονίδια* είναι σαν «βιβλία», περιλαμβάνουν από μερικές χιλιάδες «γράμματα», μέχρι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες «γράμματα» και όταν σημερα γνωρίζουμε τι είναι ικανό να κάνει ένα [1] μόνο λάθος «γράμμα» κάποιου γονιδίου [καρκίνος του μαστού γυναικών], φανταστείτε για πόσα άλλα «πράγματα» είναι υπεύθυνο ένα [1] μόνο γονίδιο.

*[20.000] γονίδια =Ο αριθμός των γονιδίων του ανθρώπινου γενετικού κωδικα αποτελεί ακόμη και σήμερα ένα μυστηριο.Στο διαδίκτυο υπάρχουν αναφορές από επιστήμονες που ανεβάζουν τον αριθμό των γονιδίων του ανθρώπινου γενετικού κωδικα από [100.000 έως 24.000] γονιδια.Οι αθάνατοι Έλληνες και ειδικά η Καλυψώ που κατασκεύασε τον γενετικό μας κωδικα αναφέρεται επίμονα στον αριθμό [20.000].

Όμως οι Αθάνατοι για λόγους πρακτικούς και αρμονίας του Ελληνικού Γραμμαριθμικου Συστήματος δεν χρησιμοποιούν απόλυτους αριθμούς ,έτσι [20.000] για αυτούς σημαίνει κάθε αριθμό που υπάρχει μεταξύ του αριθμού [19.500] και του αριθμού [20.499].

Έχοντας αυτή την πληροφορία στο μυαλό είναι αδύνατον ο Γ.Κ του ανθρώπου να έχει λιγότερα από [19.500] γονίδια και περισσότερα από [20.499], αυτή είναι και η σωστότερη απάντηση έως ότου μετρηθούν από τους επιστήμονες μας ακριβώς. Η ταπεινή μου άποψη είναι πως ο ακριβής αριθμός των γονιδίων του ανθρώπινου Γ.Κ. είναι [20.400]

Παράγραφος [α44– α62] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ της παραγράφου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.

[Α44].-τον δ’ημειβετ’επειτα θεα γλαυκωπις Αθηνη.
[σε αυτόν απήντησε κατόπιν η απαστράπτουσα θεά Αθηνά]

[Α45].-Ω πατερ ημετερε Κρονιδη,υπατε κρειοντων.
[Ω πατέρα μου γιε του Κρόνου ύψιστε Άρχοντα]

[Α46].-και λιην κεινος γε εοικοτι κειται ολεθρω,
[και πολύ σωστά εκείνος θανατώθηκε]

[Α47].-ως απολοιτο και άλλος οτις τοιαυτα γε ρεζοι.
[όπως και θα χαθεί και όποιος άλλος πράξει τα ίδια]

[Α48].-αλλα μοι αμφ’Οδυσηι δαιφρονι δαιεται ητορ.
[αλλά εμένα καίγεται η καρδιά για τον γενναίο Οδυσσέα]

[Α49].-δυσμορω,ος δη δηθα φιλων από πηματα πασχει νησω εν αμφιρυτη,
[ο κακόμοιρος που μακριά από τους αγαπημένους του υποφέρει σε νησί περιτριγυρισμένο από θάλασσα]

[Α50].-οθι τ’ομφαλος εστι θαλασσης.
[όπου βρίσκεται ομφαλός μέσα στη θάλασσα]

[Α51].-νησος δενδρηεσσα,θεα δ’εν δωματα ναιει,
[νησί πολύδενδρο όπου κατοικεί θεά στα δωμάτια της]

[Α52].-Ατλαντος θυγατηρ ολοοφρονος,ος τε θαλασσης πασης βενθεα οιδεν,
[κόρη του Παντογνώστη Άτλαντα ο οποίος γνωρίζει τα βάθη κάθε θάλασσας]

[Α53].-εχει δε τε κιονας αυτος μακρας,
[έχει δε αυτός μακριές κολόνες]

[Α54].-αι Γαιαν τε και ουρανον αμφις εχουσιν,
[που χωρίζουν την Γη από τον Ουρανό]

[Α55].-του θυγατηρ δυστηνον οδυρομενον κατερυκει.
[αυτού η θυγατέρα τον κακόμοιρο που κλαίει εμποδίζει].

[Α56].-αιει δε μαλακοισι και αιμυλιοισι λογοισι θελγει,
[μαγεύοντας τον αιώνια με γλυκόλογα]

[Α57].-όπως Ιθάκης επιλησεται,αυταρ Οδυσσεύς,
[να ξεχάσει την Ιθάκη όμως ο Οδυσσέας]

[Α58].-ιεμενος και καπνον αποθρωσκοντα νοησαι ης γαιης,
[που επιθυμεί και καπνό να δει να βγαίνει ψηλά από την πατρίδα του]

[Α59].-θανεειν ιμειρεται,
[πρέπει να επιθυμεί να πεθάνει]

[Α60].-ουδε νυ σοι περ εντρεπεται φιλον ητορ ,Ολυμπιε]
[ούτε τώρα συγκινείται η καρδιά σου Ολύμπιε]

[Α61].-ου νυ τ’Οδυσσευς Αργειων παρα νηυσι χαριζετο ιερα ρεζων Τροιη εν ευρειη,
[μήπως δεν σου χάρισε θυσίες κοντά στα πλοία των Αργειων πριν αυτοί εκστρατεύσουν για την μεγάλη Τροία]

[Α62].-τι νυ οι τοσον ωδυσαο,Ζευ;
[Γιατί είσαι τόσο οργισμένος μαζί του Δια;]





Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters