Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Τι ξέρεις για την Υπερκυβέρνηση της Ελλάδος;



Ελληνίδα και Ελληνα Πολίτη!
Ο φίλα προς την Ν.Δ. προσκείμενοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν γενικά τον Γιάννη Στουρνάρα διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, σαν τον σοφό, φρόνιμο και αυστηρό οικονομολόγο - κεντρικό τραπεζίτη, που προσπαθεί να υποδείξει τις σωστές, ορθολογικές κατευθύνσεις στο οικονομικό επιτελείο της εκάστοτε κυβέρνησης.
Αντίθετα, οι δημοσιογράφοι που υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο ίδιος ο Τσίπρας, προωθούν την εικόνα του Στουρνάρα σαν του σκληρού και άσπλαχνου δεξιού τραπεζίτη που δεν έχει επίγνωση των ορίων του θεσμικού του ρόλου και φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν.

Όλα αυτά είναι απλά και μόνο αυτό που λέμε "λαική κατανάλωση", έκφραση που δεν είναι τίποτε άλλο από μια γενική έκφραση που σκοπό έχει την συγκάλυψη της χειραγώγηση της κοινής γνώμης με τις γνωστές μεθόδους της καθεστωτικής προπαγάνδας, δηλαδή την παραπληροφόρηση, την παραπλάνηση και την εξαπάτηση.
Ελληνίδα και Ελληνα πολίτη!
Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελληνική πολιτική σκηνή, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την εξής ΠΑΡΑΔΟΧΗ:
Όταν μιλάμε για τον εκάστοτε διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, αυτός ΔΕΝ μπορεί παρά να είναι κάποιος που είναι της ΑΠΟΛΥΤΟΥ εμπιστοσύνης των μεγάλων ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ της ΤΤΕ, που είναι οι Rothchilds. Όλοι όσοι πέρασαν από αυτό το πόστο ήταν πειθήνια όργανα αυτών των μεγαλοτραπεζιτών.
Διότι πρέπει να γνωρίζετε, ότι σύμφωνα με το καταστατικό της, η Τράπεζα της Ελλάδος αποτελεί ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στην Πατρίδα μας.
Δεν έχετε παρά να διαβάσετε αυτήν την παράγραφο από το άρθρο 5 α (τα κεφαλαία δικά μου):
“κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της η Τράπεζα της Ελλάδος και τα μέλη των οργάνων της ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ οδηγίες από την κυβέρνηση η οργανισμούς. Η κυβέρνηση και οι λοιποί φορείς πολιτικής εξουσίας ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ τα όργανα της τράπεζας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους”.
Προσέξτε, με πόσο ΚΟΜΨΟ και ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ τρόπο σφραγίζει την ΜΟΙΡΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, αυτό το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ άρθρο!
Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος και να το μελετήσετε με την ησυχία σας:
Αυτό που λέει το άρθρο 5α ουσιαστικά, είναι ότι η ΤΤΕ δεν ελέγχεται από την Ελλάδα αλλά ΕΛΕΓΧΕΙ την Ελλάδα, ενώ δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις των μετόχων της τράπεζας έχουν και οι ξένοι μέτοχοι (βλέπε Rothchilds).
Η προσεκτική ανάγνωση του καταστατικού της θα αποκαλύψει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος:
- Χαράζει την νομισματική πολιτική της χώρας και καθορίζει τα επιτόκια
- Είναι υπεύθυνη για την εκδοσή και αγοραπωλησία των ελληνικών ομολόγων και των παραγώγων τους.
- Διαχειρίζεται τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου κερδίζοντας πολλαπλά κέρδη.
- Διαχειρίζεται κερδίζοντας πολλαπλά κέρδη από τη διαχείριση των δεσμευμένων η απλών καταθέσεων των δημοσίων και ασφαλιστικών ταμείων.
- Διαχειρίζεται κερδίζοντας πολλαπλά κέρδη από την δεσμευμένη περιουσία και το χρυσό της χώρας.
- Διαχειρίζεται τα δάνεια και τις πληρωμές κερδίζοντας πολλαπλά κέρδη.
Πρόκειται δηλαδή καθαρά για μια ανώνυμη τραπεζική εταιρεία με σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ. Και προκύπτει το ερώτημα: Ποιοι ευθύνονται για την δημιουργία και την διατήρηση αυτής της σχέσης ΥΠΟΤΑΓΗΣ και ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ σε αυτήν την ιδιωτική τράπεζα που μόνο της Ελλάδος ΔΕΝ είναι; Τις απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα θα βρείτε μέσα από τον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου.
Πρόσφατα είχα βρει μια φωτογραφία στο Ιντερνετ που παρουσίαζε το Γιάννη Στουρνάρα με άλλους τρεις και λεζάντα: "Ολοι οι άνθρωποι του Μητσοτάκη". Το στήσιμο της φωτογραφίας και ο τιτλος θύμιζαν την αφίσα της γνωστής αμερικανικής κινηματογραφικής επιτυχίας "Ολοι οι άνθρωποι του Προέδρου" του 1976, όπου πρωταγωνιστούσαν οι ηθοποιοί Robert Redford και Dustin Hoffman και αναφερόταν στην αποκάλυψη του σκανδάλου Watergate που οδήγησε στην παραίτηση του προέδρου Richard Nixon.
Αυτή η φωτογραφία με ενέπνευσε να γράψω μια ανάρτηση που ενόχλησε κάποιους νεοδημοκράτες που παραμένουν κλειδωμένοι στις ιδεοληψίες τους. Στην ανάρτηση μου έκανα αναφορά στο άρθρο 5α του καταστατικού της ΤΤΕ και έγραφα ότι δεν είναι ο Στουρνάρας άνθρωπος του Μητσοτάκη, αλλά ότι ο Κούλης είναι άνθρωπος του Στουρνάρα που είναι αγαπημένο παιδί και υπηρέτης των Rothchild, σαν τοποτηρητής των συμφερόντων τους στην Ελλάδα.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Τσίπρα και οποιονδήποτε άλλον κομματάνθρωπο και πολιτικάντη της Ελληνικής "πολιτικής" σκηνής.
Στον σύνδεσμο θα μάθεις κάποια περισσότερα πράγματα για την ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Πατρίδας μας.
https://www.e-synews.gr/…/trapeza-tis-ellados-i-yperkyverni…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters