Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΜΥΚΟΝΟΣ. ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΙΜΕΚ-150x150
ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ… ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ… ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ…
 
Screenshot1 
…………………………………………………………………………………………………….
Sarmas Kostas ΝΑ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ……. ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;;; ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ;; 
…………………………………………………………………………………………………….
MYKONOS DHM. EKLOGES
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
Οφείλω για να έχω καθαρή την συνείδησή μου, να καταθέσω τα παρακάτω, γνωρίζοντας τις απειλές που μπορεί να δεχθώ:
Τα όσα θα σας πω, είναι η προσωπική μου μαρτυρία την χθεσινή ημέρα των Εκλογών στην Μύκονο.
Εχθές έφθασα στην Λάκκα περίπου στις 11πμ. Μαζί μου -και λόγω της δουλειάς που κάνω για το mykonospress- είχα φωτογραφικό εξοπλισμό, βίντεοκάμερες, labtop κτλ. Τα τοποθέτησα σε σημείο που να έχω καλή εικόνα όσο αφορά το τι συμβαίνει σε επίπεδο προσέλευσης κόσμου αλλά και σε κλίμα των προσερχόμενων ψηφοφόρων. Όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούσα συνεχώς στα εκλογικά κέντρα, στο προαύλιο του σχολείου και στην Λάκκα, εως την καφετέρια MEX. Αρχικά έβγαζα φωτογραφίες τις οποίες και δημοσίευα στο site, στην συνέχεια παρατηρούσα τον κόσμο αλλά και το τι συμβαίνει γενικότερα. Όλα κυλούσαν φυσιολογικά εως τις 15:30 περίπου (κρατήστε την ώρα). Από εκείνο το σημείο άρχισαν να συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα.
Αρχικά παρατήρησα μια μικρή ομάδα ατόμων με πρωτοστάτη έναν σημαδεμένο στο πρόσωπο Αλβανό εν ονόματι «Ριόλ,» να κινείται πολύ ύποπτα. Επειδή τον γνωρίζω και γνωρίζω την ποιότητα του ατόμου αυτού, αποφάσισα να τον παρατηρήσω και να τον ακολουθήσω. Τα όσα θα αναφέρω παρακάτω, τα λέω επώνυμα και με κάθε ειλικρίνεια.
Σε πρώτη φάση ο Ριόλ και η παρέα του -γνωστές φυσιογνωμίες- στεκόντουσαν απέναντι από το SuperMarket της Λάκκας. Όποιοι συμπατριώτες του κατέβαιναν την κατηφόρα για να πάνε προς το δημοτικό σχολείο, τους σταματούσε, τους οδηγούσε προς την καφετέρια MEX και εκεί γινόταν κάποιο είδος συναλλαγής. Έβαζε το χέρι στην τσέπη, έδινε κάτι, και στην συνέχεια έδινε ψηφοδέλτια συγκεκριμένου συνδυασμού. Υποψιάστηκα ότι είναι χρήματα και έτσι πήγα πιο κοντά. Ο Ριόλ κατάλαβε ότι τον ακολουθώ και έτσι οδηγούσε τους συμπατριώτες του πιο μακρυά από εμένα ώστε να μην δω τι συμβαίνει. Ειδοποιώ έναν αστυνομικό του τμήματος και τον οδηγώ στο σημείο, του υποδεικνύω διακριτικά τον Ριολ, τον παρακολουθεί και διαπιστώνει και ο ίδιος ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Αστυνομικός ζητάει ταυτότητα στον ΡΙΟΛ και την παρέα του ενώ στην συνέχεια τους αφήνει με μια σύσταση. (Τι άλλο να κάνει θα μου πείτε)
Ο Πλέον υποψιασμένος ΡΙΟΛ και η παρέα του, που δούλευε ασταμάτητα, είναι λίγο πιο προσεκτικοί. Ταυτόχρονα βλέπω έναν από τους Αδερφούς υποψήφιας με τον Κ.Κουκα να κάνει ακριβώς το ίδιο…Να είναι στη μέση του Δρόμου, να σταματάει αλλοδαπούς, να τους οδηγεί στο ΜΕΧ, να τους δίνει ψηφοδέλτια, να βγάζει κάτι από την τσέπη και να τους το δίνει. Νευρίασα και έβγαλα την κάμερα από την θήκη, προσπάθησα να απαθανατίσω την στιγμή της «συναλλαγής» αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα λόγω της πολυκοσμίας. Με αγριοκοιτούσαν και έβαζαν άλλους να κάνουν πλάτες ώστε να μην φαίνεται τίποτα. Ο Αδερφός της υποψήφιας έρχεται σε λογομαχία με τον Σταύρο Γ. γιατί διαπιστώνει και εκείνος την προσπάθεια νοθείας που γίνεται μπροστά στα μάτια μας.
Από εκείνο το σημείο και μετά καταλάβαινε κανείς ότι υπάρχει μια αυξανόμενη προσέλευση κόσμου κυρίως αλλοδαπών, οι οποίοι πήγαιναν με το φακελάκι στο χέρι έτοιμοι. Επιστρέφω στο προαύλιο του σχολείου να ειδοποιήσω τον Διοικητή του Α.Τ. Ταυτόχρονα δέχομαι κλήση από φίλη μου που μου καταγγέλλει οτι ο κ.Αλέκος Κουκάς μοιράζει 100ευρά…. Αφού μιλώ στον Διοικητή και μου μεταφέρει οτι «θα στείλω άτομα,» τρέχω γρήγορα στην λάκκα ξανά έξω από το ΜΑΡΚΕΤ να διαπιστώσω αν η καταγγελία είναι αληθής. Δεν βλέπω τον Αλέκο, όμως βλέπω κάτι άλλο, που δεν το πίστευα. Ο Ριόλ έχει επιστρέψει, και συνομιλεί με έναν καλό φίλο (αδερφό θα λέγαμε) του κ.Λάμπρου Παναγιωτακόπουλου – τον οποίο γνωρίζω και μου είναι συμπαθής- . Το πρόσωπο αυτό (ο φίλος του κ.Λάμπρου) βγάζει ένα πακέτο από την πίσω τσέπη του παντελονιού που έχει σχήμα χαρτονομισματων συγκεντρωμένων (χωρίς να με έχει δει) και κάνει την κίνηση να το δώσει στον ΡΙΟΛ. Ο Ριολ με βλέπει … παθαίνει ένα σοκ και με ένταση του λέει:» Οχι τώρα ρε Μαλάκα, είναι αυτός εδώ «, υπονοώντας εμένα. Έχει σημασία όμως η κίνηση του σώματος. Όχι μόνον του κατέβασε το χέρι με ταχύτητα και δύναμη αποτρέποντας τον από το να δώσει τον φακελο, αλλά πανικόβλητος γύρισε την πλάτη έφυγε με γρήγορο βήμα προς άλλη κατεύθυνση. Ο κύριος αυτός, (με τον φάκελο) γυρνάει να δει ποιον εννοούσε ο Ριόλ (οτι είναι αυτός εδώ) και βλέπει εμένα. Μου χαμογελά πολύ αμήχανα , ενώ εγώ αντίθετα με πολύ σοβαρό ύφος βάζω το χέρι στο μάτι και του λέω «Σε βλέπω» και του δείχνω και την φωτογραφική μου. Τον άνθρωπο αυτό τον γνωρίζω και γνωρίζω τις συμπεριφορές του. Τόσο αμήχανο και ντροπιασμένο δεν τον είχα ξαναδει. Για εμένα ήταν προφανές πλέον οτι έκανε κάτι παράνομο όσο και αν προσπάθησε να με καλοπιάσει.
Σε συνομιλίες που είχα με μάρτυρες ίδιων καταστάσεων ειπώθηκε οτι έβγαιναν 100ευρά (όυτε καν 50ευρα) και για πολυμελής οικογένειες παραπάνω χρήματα. Οι αλλοδαποί που κατέβαιναν με φακελάκι και έμπαιναν να ψηφίσουν ήταν πάνω από 200 άτομα σίγουρα. Ταυτόχρονα είχαμε πολλές καταγγελίες για συναλλαγές υποψήφιου στις τουαλέτες του Δημοτικού όπου μπαινόβγαινε συνεχώς.
Τελειώνει το αποτέλεσμα ο κ.Κουκάς είναι μπροστά 5 μονάδες (290 ψήφους). Οδεύω προς το εκλογικό κέντρο της Πρωτοβουλίας να μιλήσω με φίλους και να δω τι βλέπουν για την 2η Κυριακή… Εκεί συναντώ τον Αλέκο Βαμβακούρη. Δίπλα τον κ.Αλέκο Κουκά με μια παρέα. Λέω σε όλους καλησπέρα και ακούω την εξής απάντηση από την πλευρά του κ.Αλέκου Κουκά (αλεκάρα) με θυμό και έντονο ύφος: «Ρε Μο@νι εσένα θα σε Γα@@σΩ Μα@@σμένο θα δεις τι έχει να γίνει θα φάς πολύ ξύλο.» Του ζητάω το λόγο και μου λέει: «Πήγες να με βγάλεις φωτογραφία όταν ήμουν με τους Αλβανούς ε πιαλο @αρχ@» Εγώ φυσικά του εξήγησα ότι πότε δεν τον έβγαλα γιατί ποτέ δεν τον είδα με τους αλβανούς. Ωστόσο εκείνος δεν αρνήθηκε οτι ήταν με τους συγκεκριμένους αλλοδαπούς και οτι υπήρχε συναλλαγή απλά δήλωσε με τον πιο άσχημο τρόπο την δυσαρέσκιά του που πήγα να τον φωτογραφίσω (πράγμα που ουδέποτε συνέβη).
Με απλά λόγια… εχθές «έφευγαν» τα 100ευρα για πλάκα. Πολλοί από τους αλλοδαπούς κατέφθαναν με έτοιμο φακελάκι αφού πρώτα είχαν συνεννοηθεί με την ομάδα που ανέφερα. Όλο αυτό το πάρε δώσε γινόταν μπροστά στα μάτια μας. Τα χρήματα που δαπανήθηκαν ήταν σίγουρα πάνω από 10.000 ευρώ. Που τα βρήκαν; Ποιος του χρηματοδοτεί;
Γιατί λίγες μέρες πριν η παλαιά φρουρά του νησιού γυρνούσε με υποψήφιο σπίτι – σπίτι και τον προωθούσε αφού μας έλεγε ανοιχτά οτι δεν θα παίξει κανένα ρόλο και είναι ανεξάρτητη;
Σε κάθε περίπτωση το σύνολο των υποψηφίων έχουν καλές προθέσεις και δεν έχουν σχέση με παράνομες συναλλαγές. Ωστόσο, δεν εκλέγεται το σύνολο αλλά 10-20 υποψήφιοι οι οποία ρίχουν χοντρό χρήμα και ορισμένοι από αυτούς παίζουν και βρώμικα.
Την Κυριακή αυτή, ας δώσουμε μια μάχη όλoi μας. Να απομονώσουμε τέτοιες μεθόδους και το αποτέλεσμα να είναι καθαρό…. και όχι βρώμικο.
Τέλος, το σύστημα φάνηκε με ποιους είναι, που υποδυόταν τον ανεξάρτητο ρόλο του όλους αυτούς τους μήνες.
……………………………………………………………………

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΒΑΝ!

Πώς ο Άκης εξαγόραζε ψήφους ομογενών από τη Ρωσία και αθίγγανων

ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ – ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ / ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ή ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…

http://alfeiospotamos.gr/?p=5887

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters