Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ποιο το μυστικό τους; Ειναι όλοι τους Εβραίοι


Ποιο το μυστικό τους; Ειναι όλοι τους Εβραίοι
Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ήταν εβραιος.
Η εβραϊκή μαφία θελει να ελέγχει τα πάντα. Εκτός απο αυτά που φανερά φαίνονται οτι ελέγχονται απο δαύτους, ηδη πριν απο πολλα χρονια έλεγχαν την καθολική εκκλησία, τους προτεστάντες και το Ισλάμ.
Η μητερα του νεκρού παπα λεγόταν Emily Katz, η γιαγιά της και προγιαγιά της Εβραίες.
Ο Πάπας Παύλος ο εκτος ήταν ομοφυλόφιλος εβραιος. Εραστης του ήταν ένας γνωστός ηθοποιός. Κατα την διάρκεια της του παπικου του αξιώματος οι Εβραίοι και οι ποδιτσες άπλωσαν περισσοτερο τα πλοκάμια τους στην καθολική εκκλησία.
Ο Πάπας Γρηγόριος ο πέμπτος και ο Πάπας Γρεγορ ο εκτος ειχαν επισης εβραϊκές ρίζες. Εκτος απο αυτούς τους επιούσιους Πάπες ήταν και άλλοι πολλοί...
Ο Πάπας Βενέδικτος σε συναγωγή στη νεα Υόρκη
David Beckham
Η μητερα του Γουιστον Τσώρτσιλ ήταν Εβραία. Ο Τσώρτσιλ ειχε δημόσια αναφέρει οτι ήταν εβραιος.
Η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν Εβραία. Οι Άγγλοι Εβραίοι καθιέρωσαν τον γνωστό Θατσισμο. Έγδυσαν τα εργατικά ταμεία στην Αγγλία, οι εργάτες έχασαν πολλα απο τα δικαίωματα τους κτλ. Μην ξεχνάμε τον πόλεμο των Φώκλαντ, η σιωνιστρια με την βοήθεια της αδελφής χώρας των μεγάλων πολέμων, διάλυσε την Αργεντινή. Τα Φώκλαντ πλέουν κυριολεκτικά επανω σε μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου.
Συνεχίζεται....

Ο ΚΟΡΑΞ
http://www.katohika.gr/2014/11/poio-to-mystiko-tous-einai-oloi-tous-evraioi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters